Перейти до змісту

Risen

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Смисл в тому щоб більше квестів було завязано до головної сюжетної лінії... а не просто так їх робить... і на мою думку в Готіці 3 або навіть 2 це було якось краще продумано ніж в Risen...

в Risen як тільки вибираєш сторону , потом говориш з Інквізітором... він посилає найти 5 ключіх.... потом після похода в глубь вулкана... дух посилає найти 5 "доспєхів" і потім мочілово з босом і все... і допоміжних квестів в цьому почті нема... так теж не дуже цікаво...

Та блін читай комент вище в risen я неможу граты у звязку з тезнічними обставинами...нічо конкретного по цій грі сказати не можу поки не пройду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня Михаэль Рюве объявил, что патч, устраняющий туман, готов, осталось его только протестировать и через пару дней можно выкладывать.

Радосня новость...:)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось качав образ з фтп?

це тільки у мене?

daemon tools остання, 4.35.0306

атбой, перекачав усе гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставив під win7 - йде дуже гладко, без тормозів. ніякого туману. пограв недовго правда, але відчуття суперпозитив

ps конфа Phenom X4 / 8Гб / 8800gts512

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туман тільки на картах 7ххх серій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, кто играет скажите, как она у вас идёт, без лагов и на каких настройках. Я блин немогу норм поиграть, поставил все настройки на минимум и разрешение екрана самое маленькое и всё равно есть задержки. Хотя Готику 3 почти на максималках спокойно играл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С игрой идут обновления к DirectX установи их.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Играю без единых лагов, комп Феном х4, 4гб, ATI Radeon HD 2600 XT

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто грав - де в місті можна бронькою розжитись? а то все що знайшов - костюм офіцера в Кости

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормальну броньку получиш тільки коли вступиш кудась...

трошка кращу чім в Кости мона купить в робочих на болоті за 500золота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще баг я сьодні найшов... оказується можна сразу в 2 лагеря вступити... і в монастирь і в болото :)

до цього тупо бігав без бронькі нікуди не вступав вкачав 17лвл прокачав мєч +10 , наробив лєксірів сили ... найшов дві часті крутого мєча на 75сили і валив все живе... навіть елітних ящирів....

ЗИ. правда це все троха розчаровує. стоїть троха "всторону відійти вализить купа дир"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще баг я сьодні найшов... оказується можна сразу в 2 лагеря вступити... і в монастирь і в болото :)

до цього тупо бігав без бронькі нікуди не вступав вкачав 17лвл прокачав мєч +10 , наробив лєксірів сили ... найшов дві часті крутого мєча на 75сили і валив все живе... навіть елітних ящирів....

ЗИ. правда це все троха розчаровує. стоїть троха "всторону відійти вализить купа дир"

В смислі, як це вступити, вчитись там магії і всього такого....Бо я пішов до болотніків спочатку, а потім вже в монастир, вчитись пропонували а вступати щось не припоминаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гмм..в мене якиь баг чи що...зайшли вже в вулкан..я там все зачистив...знайшов кнопку на яку треба поставити статуетку але її ніде немає..і ще треба опустити міст але звідки? ще і інквізитор кудись пропав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В смислі, як це вступити, вчитись там магії і всього такого....Бо я пішов до болотніків спочатку, а потім вже в монастир, вчитись пропонували а вступати щось не припоминаю.

Це баг... воно і не має давати вступати туда... я на початку робив всі квести на болоті , потом всі в городі на користь "Болота"... коли дали віднести посилку Естебану... я пішов на ферму під монастир мені дали по башці і силою прийняли в рекрути в монастир... там я пройшов всі квести послушніка став Войном Ордена... потім коли Інквізітор мене послав шукати 5 ключів... я вернувся на болота віддав посилку з міста і він мене прийняв в Охотнікі (хоча правильно мало бути що цей квест коли мене прийняли в послушнікі має відмінитись).... і далі ранг в мене піднімався по лінії Бандітів... но броні ніодної не давали... крім Броні Война Ордєна яку дали в монастирі і потім вже Тітановську броньку зібрав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dennis, а де брати світкі для пробивання магічного бар'єру? бо дали 3 шт в завданні про друіда і зась, щось в монастирі їх ніхто не продає і руни для виготовлення нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dennis, а де брати світкі для пробивання магічного бар'єру? бо дали 3 шт в завданні про друіда і зась, щось в монастирі їх ніхто не продає і руни для виготовлення нема...

ці 3 світка вони для червоних бар'єрів... а їх всього вроді є 2шт... один на вході в храм де друїд , а другий в подвалі бібліотекі в монастирі...а на сині бар'єри коли попадеш в середину вулкану, тобі потім дух Урсєгор дасть руну на них і скаже зібрати його броню і молот. Якщо ти качаєш не мага то майстер Ілюмінар в монастирі намалює з тої руни тобі світків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да по ходу баг з вступом в дві фракції це не правильно....якщо я не попався мантіям а вже попав в монастир після того як віддав посилку естебану....то я получається цілу лінєйку квестів пропустив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Що це за патчі разом із ігрою на ФТП?? їх обовязково встановлювати??? для чого вони???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один патч для коистувачів GeForce 7x - виправлення проблеми з постійним туманом/димкою в грі). А інший патч для норм відображення шрифтів і доповненя до опису предметів. Вони не обов'язкові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наробив лєксірів сили ... найшов дві часті крутого мєча на 75сили

1. Де взяв рецепт на еліксир сили?

2. Де взяв частини меча?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наробив лєксірів сили ... найшов дві часті крутого мєча на 75сили

1. Де взяв рецепт на еліксир сили?

2. Де взяв частини меча?

рецепт еліксиру сили продається в алхіміка в таборі бандитів. В Різен знаходив два меча по частинам, одна частина на маленькому острові в гроті, там потім потрібно викопати скарб пірата, а інша частина в скрині на карті якщо спускатися з річки, яка витікає з водопаду (водопад 19)на березі має бути скриня... ще одна частину охороняють два огри мало недоходячи до (точки 20) вхід в вулкан

post-1786-1257163871.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Askold, дякую. Ще питання Де взяти ключ до скринь які викопуються з могил? Бо вже накопав штук 5 скринь, але ні одну не можу відкрити :(

І поділіться будь-ласка ссилочкою на толковий сайт по RISEN.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

worldofrisen.ru - російський сайт наприклад, в форумі можна знайти відповіді на запитання, про 5 скринь ключ можна взяти в Петті, коли ти вивів її з міста через підземний тунель (я грав за Дона), в середині табору бандитів, там де куча золота до тебе прийде пірат і скаже що тебе шукає Петті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...