Перейти до змісту

Після заправки струйного картриджа не показує рівень чорнил

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після заправки струйного картриджа не показує рівень чорнил, але друкує. Заправляв сам.

HP Photosmart C4100 ALL-in-One series

Назва картриджа HP 129 чорний

Чи це ролі великої не грає

post-5448-1253355297.jpg

Опубліковано

Наскільки знаю після заправки HP рівень чорнил і не буде показуватись (почитай в неті), у мене також HP після заправки рівень чорнил на нулю...

Опубліковано

рівень чорнил відслідковує сама програма і паказувати вона не буде доки не вкажеш що встановлений новий картридж, а інколи і софтінку треба параставляти.

на друк це аж ніяк не сказується, не парся.

Опубліковано

Так картридж орігінальний, чорнило універсальне.

А як вказати що встановлений новий картридж.

Ще щось чув про обнулення картриджа але теж не знаю як це зробити

Опубліковано

якщо так потрібен тобі рівень чорнил - то видали повнісю ПЗ до принтера, перезавантаж, вичисти реєстр, став заново ПЗ - буде тобі рівень чорнил.

Опубліковано

в мене МФУ НР Deskjet F380 уже три роки в використанні здрукував приблизно 30 пачок бумаги і рівень ніколи непоказував (ну тільки як був новий) за весь час замінив тільки один раз картриджі (на оригінальні) і то коли поставив один раз показало рівень фарби і все після першої заправки усе стало як і було .............. головне що на рівень друку не впливає.

Опубліковано

Я вже давно не бачив правильного рівня чорнил. Імхо виробники пристосувались - раз всеодно всі міняють картріджи на лівий джет-тек, ставлять СНПЧ і ллють всяке дешеве болото - то фіг вам, а не рівень :)

Опубліковано

рівень і не покаже навіть якщо ти зал'єш "оригінальне" чорнило, обнуленя ти бачив в неті не картріджа а "памперса" себто відстойника, сам картрідж не буде показувати рівень чорнил поки не обновиться чіп на картріджі який можна обновити лише при заливанні із заправочної станції відповідної фірми виробника принтера (він реєструє рівень чорнил через маленький поплавок в середині картріджа а також оновлює інфу на чіпі що залито "правжнє" чорнило, хоча сама суть не в чорнилі а в заправочній станції.)

Опубліковано

Висновок юзай як є ............ просто заправ повністю картриджі приблизно визнач на скільки тобі витачає однієї заправки і будеш приблизно знати скільки фарби залишилось

Опубліковано
він реєструє рівень чорнил через маленький поплавок в середині картріджа а також оновлює інфу на чіпі що залито "правжнє" чорнило, хоча сама суть не в чорнилі а в заправочній станції.

ніхто тепер в бютжетних принтерах не ставить поплавків - досить дорого, не оправдовується.

Опубліковано
він реєструє рівень чорнил через маленький поплавок в середині картріджа а також оновлює інфу на чіпі що залито "правжнє" чорнило, хоча сама суть не в чорнилі а в заправочній станції.

ніхто тепер в бютжетних принтерах не ставить поплавків - досить дорого, не оправдовується.

поплавок є однозначно при умові що картрідж з чіпом і ціна тут нідочого.

З.І. Поплавок це не зовсім технічна назва швидше народна а те що так обзивають всього навсього наклеєна тоненька стрічка на стінку з середини з незрозумілого для мене матеріалу (на вигляд як фольга) :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...