Перейти до змісту

Parliament

President

Що ви курите  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут що, ніхто не любить посмалити папіроскою в зубах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж так думаю. Ну ладно, Мальборо - в купі старих фільмів було, да і взагалі канонічний бренд. А то якесь молдаванське гавно і 11 грн. Брєд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пашєму хАвно? очєнь харошийма сіхарєтама!)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як казав померлий брат Гадюкін від раку горла, - курити немає сенсу, ніякого кайфу, один врєд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я курю парламен ...... пробував іншу смак зовсім не той а в цих просто помягче ..... + діло привички до одних привикаєш інші тоді вже гафоно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію, чому всі торчать від сигарет "Парлямент"? Вони дорогі, а смаку ніякого. Той же Честерфілд, або Вінстон у 2 раза дешевше, і не набагато гірше.

це маркетинг :D

100%-ний

president_lights.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, мої фірменні!

Як я бачу, на данний момент рАсклад такий

10 чол - спорцмени, язвеннікі, або просто кинули це гібле діло

10 чол - люблять посмалити сигаретку

1 - взагалі найрозумніший - жує тютюн. це дуже непогано, коли наприклад на робочому місці заборонено курити. але пахне напевно що жах

1 - нарік

Непогано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через годину, кількість людей, які не споживають тютюнових виробів переважає кількість людей, які споживають. Респект вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...