Jump to content

Тернопіль чисте місто

Tolik_lt

Recommended Posts

Posted

Сьогодні на Відродження бачив бігморда шось типу "Приїздіть на вихідні у Тернопіль". Тепер можна дописати... "і поприбирайте". ))

Posted

а фотки доказують, що Тернопіль брудне місто??? Тут тільки видно, що комунальники не вчасно вивезли сміття з контейнерів. А сміття лежить там, де йому належить бути - в смітниках (ну на крайняк біля них, але це краще, ніж деінде)

Posted

ні, фотки доказують, що тернопіль чисте місто. там так і аписано. просто там сміття кучугурами...

Posted

в тернополі реально сміття можуть не вивозити по пару тижнів. знаю від людей живуть в цьому місті. принаймі така ситуація була 3-4 тижні тому.

Posted

і зараз так само.я тут працюю наразі. нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини з місцевими громадами у області і за її межами про тимчасовий вивіз сміття на їхні території, але ніхто не ведеться. фотка свіжак, сьогоднішня, на Крушельницької, біля облагробуду знято.

Posted
нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини

Толік, ти так швидко асимілював до Тернопілля? :)

Posted
нині по телевізору якийсь чиновник доповідав, що ведуть перемовини

Толік, ти так швидко асимілював до Тернопілля? :)

я одружений на асиміляторці :D а от слово "доповідав" така всеукраїнське, його навіть у радянські часи по телевізору говорили:)

• 3 weeks later...
Posted

Поки не поділять ринок переробки побутових відходів, порядку не буде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...