Перейти до змісту

Зустріч автоклубу "Drive!" OpenUP

pura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на выходных занят, буду в тяпницу в теплом, ютном генделе.

П.С. наклеек еще нет.... думаю, если ничего не поменяется - постараюсь завтра заказать где-нить в другом месте....но прийдется самим вырезать ножницами.

П.П.С. Если кто знает такие места - наберите меня. :-)

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
на выходных занят, буду в тяпницу в теплом, ютном генделе.

П.С. наклеек еще нет.... думаю, если ничего не поменяется - постараюсь завтра заказать где-нить в другом месте....но прийдется самим вырезать ножницами.

П.П.С. Если кто знает такие места - наберите меня. :-)

Вадік велике прохання до тебе. Передзвони завтра зранку на рахунок того апарата якщо не працює то замов будь-ласка наклейкі будь-де, виріжем самі. Харош тянути...

Опубліковано
судячи з картинки з моєю статурою мене туди непустять :D

не переживай, то не фейс-контроль, а рекламка якогось спортивного комплексу :P

Опубліковано

наклейки будуть у вівторок (керуюча і секретутка порвали на собі сорочки, говорячи це :wub: ). Якщо тенденції голосувалки не зміняться, завтра в обід замовимо генделик на вечір , тихенько посидимо, та поспілкуємося за чашечкою горілочки :friday: . В такій атмосфері, я думаю, остаточне рішення про дату і місце відкриття прийметься легко і без сварок.

Опубліковано

Довго "нроджував", але проголосував за п"ятницю в ганделику, враховуючи що наклейки ще не готові. Я особисто урочисте відкриття хотів би якраз і проводити на підґрунтті видачі\приліпленні наклейок та карток.

Опубліковано
Я постараюсь бути, якщо скажуть де і коли.

Сьогодні, бар "Подвір'я" о 18.00, місцезнаходження даного закладу можна знайти на карті в моєму повідомленні троха вище!

Бажано активніше відписуватись, тих хто буде, щоб знати на яку к-сть замовляти!

Опубліковано
Бажано активніше відписуватись, тих хто буде, щоб знати на яку к-сть замовляти!

можливо і в мене вийде приїхати :)

в твому попередньому оголошенні було вказано 18:30... так в котрій годині ?

Опубліковано

сьогодні маю забрати наклейки..... отже починаємо думати про зустріч

UPD:

наклейки вже в мене, виглядають дуже непогано :rolleyes:

отже вирішуємо:

1) формат зустрічі (думаю це найважливіше)

2) час оної

3) і звичайно місце

Думки в студію.....

Опубліковано
отже вирішуємо:

1) формат зустрічі (думаю це найважливіше)

2) час оної

3) і звичайно місце

Думки в студію.....

Ну так ви ж хотіли вроді так щоб на природі і з шашличком. Плюс до всього саме місце цікаве, і якісь міні-змагання можна влаштувати, і салютом в небо стрелнути :)

Ми проводили там зустріч і всі залишились дуже задоволені.

Опубліковано

Пропоную в четвер 24.09.2009 десь на годинку 18.00 - 19.00 на нашому місці (вул. Глушець) зустрітись, поклеїти символіку, поспілкуватись, ...

Хто за?

Опубліковано

я б десь на авто виїхав, та вже б відразу і наклеїв. Можно і в Крупу, давно хтів попробувати розігнати свою машинку по злітній смузі. Але серед тиждня можу пішки куди тре зайти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...