Tarzanych Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:55 #1 Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:55 Чув про неї давно. В принципі я не проти пройти навчання і отримати сертифікат... Але от думаю, наскільки варте воно тих грошей які за нього просять? Які перспективи в майбутньому? Хто з ними стикався, можете надати інформацію з перших вуст?
Zevs_Isver Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 21:11 #2 Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 21:11 был когдато в Тернополе "у них"на презинтации..... культурная программа хорошая
D@ve Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 05:35 #3 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 05:35 Перспективи?.. Думаю, сертифікат лишнім не буде. Хай лежить, мо знадобиться.
Zevs_Isver Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 05:41 #4 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 05:41 если верить рекламе - то они там и учат ещё...и знания лишними не будут
Tarzanych Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:03 Автор #5 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:03 Не сумніваюсь, що вчать Правда рівень ССNA я поки самостійно освоюю, матеріалів по ньому тьма. Тільки думаю, чи платити за екзамен на сертифікацію, чи ні Якщо питання в знаннях - це одне. Інше - чи потрібен цей заламінований папірець і чи допоможе він в працевлаштуванні)
Zevs_Isver Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:30 #6 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:30 если и не поможет - то будеш более уверен в себе, что немаловажнои по чем шас экзамен у Цисок?
Tarzanych Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:41 Автор #7 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 06:41 CCNA - 250 USDCCNP - 300 USD
Zevs_Isver Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:03 #8 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:03 хмхм,у мелкомягких когдато было значительно меньше
Tarzanych Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:13 Автор #9 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:13 С июля прошлого года повысили в 2,5 раза.Если бы экзамен стоил как и раньше, 100 баксов, я наверное и не колебался бы
DrFaust Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:17 #10 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:17 нах оно нужне.... головне знання а сертифікат фтопку.. так щей за такі гроші...ІМХО
Fagot Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:26 #11 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:26 нах оно нужне.... головне знання а сертифікат фтопку.. так щей за такі гроші...ІМХОв рамках провінції ака луцьк готовий підписатися під кожним словом, на рівні києва можливі варіанти коли сертифікат буде вагомим аргументом
Tarzanych Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:57 Автор #12 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 07:57 Дякую) Ну що ж, тоді просто курс самостійно на емуляторах буду проходити)
ptk Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 08:43 #13 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 08:43 зря Ви так... папір папером, в Луцьку звісно цей папірець нічого не покаже, адже сертифіковані спеціалісти в крупних компаніях сидять один два на всю Україну і цього достатно, проте якшо Ви себе буде те вважати спеціалістом, але не матимете папіця то претендувати відразу на більшу зарплатню не вийде, а от сертифікат (а також підвердження в подальшому знаннями) буде один з вагомих аргументів... тим більше для нормального адміністратора це не є велика сума, я думаю адмін який вважає себе спеціалістом мав би отримувати зарплатню від 500 у.е. в місяць, відповідно потратити раз на рік чи взагалі одноразово 300 у.е. то не є великими витратами... а якщо нема відповідної роботи (ну або просто на роботі стоїть одна киця), то не варто ставати депломованим спеціалістом, шоб сказати шефу шо ви ту кицю і так і сяк... з декількома ціцьками мона й недипломованому спецу розібратись але якшо б в мене постало таке питання, я б звісно без вагань пішов та отримав той сертифікат....
Гість Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:39 #14 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:39 Проходив CCNA в минулому році в Сумах за рахунок організації, найбільше за все сподобалось, що дали шафу набиту новими СІСЬКАМИ і можна було погратись. Бо на робочих не особо поекспериментувати можна. Короче кажучи лишнім не буде, за плечами не носити.
Tarzanych Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 16:46 Автор #15 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 16:46 Ну я просто хочу в майбутньому влаштуватись на більш оплачувану і кваліфіковану роботу. Шукаю варіанти в якому напрямку рухатись. Цей на перший погляд здався перспективним
VitalikDG Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 07:54 #16 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 07:54 А я от думаю, після навчання в цій академії якій папірець дадуть? Сертифікат Cisco чи сертифікат що я провчився в цій академії....бо стало цікаво і трохи вгуглився, так виявляється що про більшість з таких академій Cisco навіть не знає, тобто вони не авторизовані корпорацією і не мають права проводити будь які тренінги....Так що при виборі такої академії, перед тим як пратити їм гроші, треба спитати ліцензію и т. д. ато можна попасти на бабло, і отримати нікому непотрібну бумажку.
chukatabra Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 08:26 #17 Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 08:26 To All1.Закончил пару лет тому CCNA ! Знания действительно дают отличные. Начал готовится на CCNР, но времени не хватило. Поверь эмуляторы это хорошо НО на них ВСЕ требуемые эксперименты НЕ ПОСТАВИТЬ. То же траблшутинг...И если про Тернополь ТО ТАМ ТАКИЕ РЕБЯТА просто пи...ец. Братья Орловы. На то время вместе с ними человек 10 имели ССЕ (кажись так). Ребята очень толковые и могут поднатоскать. найбільше за все сподобалось, що дали шафу набиту новими СІСЬКАМИ і можна було погратись.Вот это 100% правда. НЕ ПОЖАЛЕЕШЬ. Никакие симуляторы тут и не снились.2.Насчет сертификата. Думаю не помешает. Да и зачем кому то распинаться и доказывать, показал сертификат и человек понимает что хоть какой то уровень у тебя есть. Т.ч. соглашусь с народом НЕ ПОМЕШАЕТ.
Адміністратори serega Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 09:15 Адміністратори #18 Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 09:15 Згідний що не помішає, але бувають випадки коли відомі ccie не можуть справитись а тільки безсертифікатний вася зміг Ситуація, було це в далекий 2000 рік: в одній з серій іосів по дефолту ip routing був виключений і все прекрасно маршрутизувалось, пакетики бігали в різні сторони але був один нюанс: voip, конект відбувався а от розмову було чути лише в одну сторону. Прописали по рекомендації Васі ip routing, і забігав голос в обидві сторони, бо він на цьону вже зуби з'їв, в прямому розумінні цього слова. Так що бумажка не головне і сам я її не маю, проте строю і адміню різне магістральне обладнання: cisco/alcatel і все що попадеться під руку.
chukatabra Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 12:26 #19 Опубліковано 11 Вересня, 2009 в 12:26 seregaДа это тоже правда. Да я и не говорил что сертификат панацея. Но многим будет легче и уверенней говорить о своих возможностей. Но многое зависит от человека и практики.VitalikDGНасчет Тернопольской академии могу поручится 100% Сиско. Да и екзамены здаешь прямо на сайте Сиско + практика.
VitalikDG Опубліковано 12 Вересня, 2009 в 21:39 #20 Опубліковано 12 Вересня, 2009 в 21:39 Да знання це завжди добре....правда забуваються вони дуже швидко без практики а ту яку вони дають звичайно недостатньо... Так що ці знання треба підкріплювати практикою при чому постійною і чим більше у людини цієї практики тим вищий її статус. А де всім сертифікованим знайти практику??? В Україні не так багато контор які можуть собі дозволити побудувати мережу на такому дорогому обладнанні як Cisco. А якщо чесно то практика(досвіт роботи) перебиває будь який папірець...це вже доказано(приклад-serega), да і роботадавець точно ж спитає, після того як показав йому сертифікат; "скільки часу просидів над цим желізом?" Тим більше що народ у нас не довірливий нехоче довіряти ні дипломам ні атестатам ні сертифікатам.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.