Перейти до змісту

Регіональна мережева академія Cisco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чув про неї давно. В принципі я не проти пройти навчання і отримати сертифікат... Але от думаю, наскільки варте воно тих грошей які за нього просять? Які перспективи в майбутньому? Хто з ними стикався, можете надати інформацію з перших вуст?

Опубліковано

Не сумніваюсь, що вчать :)

Правда рівень ССNA я поки самостійно освоюю, матеріалів по ньому тьма. Тільки думаю, чи платити за екзамен на сертифікацію, чи ні :) Якщо питання в знаннях - це одне. Інше - чи потрібен цей заламінований папірець і чи допоможе він в працевлаштуванні)

Опубліковано

С июля прошлого года повысили в 2,5 раза.

Если бы экзамен стоил как и раньше, 100 баксов, я наверное и не колебался бы

Опубліковано
нах оно нужне.... головне знання а сертифікат фтопку.. так щей за такі гроші...ІМХО

в рамках провінції ака луцьк готовий підписатися під кожним словом, на рівні києва можливі варіанти коли сертифікат буде вагомим аргументом

Опубліковано

зря Ви так...

папір папером, в Луцьку звісно цей папірець нічого не покаже, адже сертифіковані спеціалісти в крупних компаніях сидять один два на всю Україну і цього достатно, проте якшо Ви себе буде те вважати спеціалістом, але не матимете папіця то претендувати відразу на більшу зарплатню не вийде, а от сертифікат (а також підвердження в подальшому знаннями) буде один з вагомих аргументів...

тим більше для нормального адміністратора це не є велика сума, я думаю адмін який вважає себе спеціалістом мав би отримувати зарплатню від 500 у.е. в місяць, відповідно потратити раз на рік чи взагалі одноразово 300 у.е. то не є великими витратами...

а якщо нема відповідної роботи (ну або просто на роботі стоїть одна киця), то не варто ставати депломованим спеціалістом, шоб сказати шефу шо ви ту кицю і так і сяк... з декількома ціцьками мона й недипломованому спецу розібратись :)

але якшо б в мене постало таке питання, я б звісно без вагань пішов та отримав той сертифікат....

Опубліковано

Проходив CCNA в минулому році в Сумах за рахунок організації, найбільше за все сподобалось, що дали шафу набиту новими СІСЬКАМИ і можна було погратись. Бо на робочих не особо поекспериментувати можна. Короче кажучи лишнім не буде, за плечами не носити.

Опубліковано

Ну я просто хочу в майбутньому влаштуватись на більш оплачувану і кваліфіковану роботу. Шукаю варіанти в якому напрямку рухатись. Цей на перший погляд здався перспективним

Опубліковано

А я от думаю, після навчання в цій академії якій папірець дадуть? Сертифікат Cisco чи сертифікат що я провчився в цій академії....бо стало цікаво і трохи вгуглився, так виявляється що про більшість з таких академій Cisco навіть не знає, тобто вони не авторизовані корпорацією і не мають права проводити будь які тренінги....Так що при виборі такої академії, перед тим як пратити їм гроші, треба спитати ліцензію и т. д. ато можна попасти на бабло, і отримати нікому непотрібну бумажку.

Опубліковано

To All

1.Закончил пару лет тому CCNA ! Знания действительно дают отличные. Начал готовится на CCNР, но времени не хватило.

Поверь эмуляторы это хорошо НО на них ВСЕ требуемые эксперименты НЕ ПОСТАВИТЬ. То же траблшутинг...

И если про Тернополь ТО ТАМ ТАКИЕ РЕБЯТА просто пи...ец. Братья Орловы. На то время вместе с ними человек 10 имели ССЕ (кажись так). Ребята очень толковые и могут поднатоскать.

найбільше за все сподобалось, що дали шафу набиту новими СІСЬКАМИ і можна було погратись.

Вот это 100% правда. НЕ ПОЖАЛЕЕШЬ. Никакие симуляторы тут и не снились.

2.Насчет сертификата. Думаю не помешает. Да и зачем кому то распинаться и доказывать, показал сертификат и человек понимает что хоть какой то уровень у тебя есть. Т.ч. соглашусь с народом НЕ ПОМЕШАЕТ.

• Адміністратори
Опубліковано

Згідний що не помішає, але бувають випадки коли відомі ccie не можуть справитись а тільки безсертифікатний вася зміг :)

Ситуація, було це в далекий 2000 рік: в одній з серій іосів по дефолту ip routing був виключений і все прекрасно маршрутизувалось, пакетики бігали в різні сторони але був один нюанс: voip, конект відбувався а от розмову було чути лише в одну сторону. Прописали по рекомендації Васі ip routing, і забігав голос в обидві сторони, бо він на цьону вже зуби з'їв, в прямому розумінні цього слова.

Так що бумажка не головне і сам я її не маю, проте строю і адміню різне магістральне обладнання: cisco/alcatel і все що попадеться під руку.

Опубліковано

serega

Да это тоже правда. Да я и не говорил что сертификат панацея. Но многим будет легче и уверенней говорить о своих возможностей.

Но многое зависит от человека и практики.

VitalikDG

Насчет Тернопольской академии могу поручится 100% Сиско. Да и екзамены здаешь прямо на сайте Сиско + практика.

Опубліковано

Да знання це завжди добре....правда забуваються вони дуже швидко без практики а ту яку вони дають звичайно недостатньо...

Так що ці знання треба підкріплювати практикою при чому постійною і чим більше у людини цієї практики тим вищий її статус. А де всім сертифікованим знайти практику??? В Україні не так багато контор які можуть собі дозволити побудувати мережу на такому дорогому обладнанні як Cisco. А якщо чесно то практика(досвіт роботи) перебиває будь який папірець...це вже доказано(приклад-serega), да і роботадавець точно ж спитає, після того як показав йому сертифікат; "скільки часу просидів над цим желізом?"

Тим більше що народ у нас не довірливий нехоче довіряти ні дипломам ні атестатам ні сертифікатам. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...