Перейти до змісту

Який з двох ноутів краще?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Asus в нас частіше ніж Dell в ремонті виключно тому, що продається його на кілька порядків більше

А продається більше, бо Асус має ширший асортимент для потреб кінцевого покупця, тобто є з чого вибрати для всіх категорій. Хоча по ремонту, якраз найбільший відсоток (від проданої кількості) АСУСа попадав у ремонт, особливо ті що вироблені від 2,5 до 0,5 року тому. Останніх півроку Асус взагалі не пропоную, хіба більш нема з чого вибирати. Інформація з власного досвіду, сам продаю.

На рахунок простоти ремонту..... Один дуже нещасливий Асус за рік уже 4 рази ремонтувався і зараз лежить 3-й місяць у ремонті. Хто хоче довести, що там просто ремонтувати, можу до вас привезти на ремонт.

По клавіатурі - особисто для мене, найзручніша MSI.

З приводу апгрейда ноута: А що ж там доцільно апгрейдити крім оперативки і вінта....????

Опубліковано

Здається мені так не варто порівнювати: Asus, Dell, HP.

Все залежить від контретної моделі. В даному випадку вони вказані у першому пості топікстартеорм.

По поводу який швидше вийде з ладу то тут справа випадку. Якщо непідфартить можна купити модель ноутбука самої надійної фірми, яка вийде з ладу у перший же день.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...