Перейти до змісту

Лінуксоїди усіх мікрорайонів, об'єднуйтесь!

SkyMan

Рекомендовані повідомлення

kostya, не зациклюйтесь на підтримці (комерційній чи будь-якій іншій). Мова не про це. Мова - про організацію акції. Це може бути демонстрація і розповсюдження лінукса. Тоді ж, під час акції можна відрекламуватися на рахунок підтримки на комерційній основі.

Але питання - саме про акцію і її організацію.

парк машин повинен бути новим(інакше дупер Убунта буде лагать, не кажучи вже про прикладні програми)

Ну не обов'язково. Убунта, як показує власна практика добре працює на страрих компах. Але в будь-якому випадку - зараз майже у всіх нові компи.

пару місяців геммороя по поясненню, роз"ясненню та відшліфовці, тут потрібно крім всього іншого мати хоча б років 5 такого досвіду саме на підприємстві з лінухом як десктоп, машин 100 думаю для виховання в собі "красноглазія" вистачить.

Досвід є. В організації, де працюю також лінукс встановлений. На серверах, а також на клієнтських компах. В людей, який би не назвав продвинутими користувачами.

І навіть маючи це все прийдеться пару машин, можливо й сервер залишити на форточках, бо при необхідності в чіткій роботі ваше "нада софт - напиши сам" не катить

Катить, бо пишу сам, якщо потрібно. Та й писати там - невелика складність. Але в основному все, що потрібно уже є і велосипедів придумувати не потрібно.

людина яка адмінить туєву хучу серверів на різних операційних системах не в змозі настроїти ікси

Ну і таке буває, як бачите. :( Адже їх і настроювати не потрібно. Встановив і все. Ну якщо потрібно підточити під мультидесктоп, twinview/xinerama чи якість інші опції "під себе" - та й тут складності особливої нема.

Мені надоїло кожен вечір щось підкручувати коли жінці не подобається.

То вікна при відкритті за межі екрану вилазять, то офіс в кору вивалюєтся від її хитрих доків.

То icq клієнти їй не подобаються, шрифти міняй. Софт став, конфігури його. І це ще добре що є я.

Щодо "підкручувати", то особисто я коли щось підкручую, то лише для того аби мені було ще краще, ніж є, а не для ліквідації недоліків.

Щодо аська-клієнтів, то Empathy/Kopete - гарні клієнти. А "не подобається" - то реакція людини на зміни звички користуватися іншим.

Щодо недоліків "за межі екрану", то такого взагалі не зустрічав. Хіба що сам пересовував вікна. А шрифти - Система-Параметри-Зовнішній вигляд-Шрифти-Подробиці-Уточнення=Повне. І вуаля! Шрифти ті, що потрібно. Хоча, і такими можна користуватися.

А софт конфігурити не потрібно. Хіба що знову ж таки - "Під себе", але тут і віндовські програми треба конфігурити.

Хоча дружина у мене під диктовку по телефону і pf.conf поправити може

Кльова у вас дружина. Хоча ви самі це знаєте. :)

А прикинь юзеру сам на сам з пінгвіном, перша мука це з тої купи дистрибютивів вибрати той з якми буде меньш усього проблем.

Далі ломка логіки, файлова ситема, нема exe файлів. Втикаєш компакт зі своєю любимою NFS а як її встановити? Про запустити я вже мовчу

Ціль акції - допомогти юзеру вибрати той дистр, що потрібно ;)

Про ігри я вже писав, про софт-також. Викривлена бідна логіка якраз тут виправляється. :)

Читання купи документацій по репозиторіях. Потім довге і нудне лазання по нету в пошуку альтернативного віндовому софта, муки в виборі який з тої купи з неясними назвами тобі потрібен.

Читати рівно стільки ж, скільки при користуванні віндою, а можливо й менше.

Щодо "неясних назв" - то це спочатку. Адже ви коли вперше поставили вінду, то також не одразу знали для чого потрібна кожна програма.

Та й хіба це велика проблема? Запустив і дізнався, що то за програма!

Штук 10 як льоду будуть падати, або тупо не стануть, треба буде купи бібліотек доставляти. Що не завжди буває гладко

Знову ломка логіки, бо все не так.

Якщо ломка і буде, то це буде "ломка" по вінді. Прояви віндозалежності :)

Або ж ще простіше, взяти якогосб Звір ДВД, піти покурити і черз 30 хв отримати повністю робочу систему.

На мій комп убунта поставилася за 7 хв і це була повністю робоча система. Нічого більше не потрібно. Ну, як у лінуксі, власне :)

Якщо хочеш займатись просвітницькою діяльністю.

Допоможи людям вибрати як це роблять компанії які за це беруть бабло.

Вибери стабільний дистрибютив.

Вибери підборку софта. 100% робочого який замінить віндовий.

Можеш це запхнути на ДВД залити на сайт, і там надавати безкоштовну підтримку

І якщо твій проект підтримають і почнуть користувати зможеш вводити і платні послуги/сервіси.

О, накінець-то поради пішли!

Дистр обрано. Щодо ДВД, то я про це сказав вище (тобто саме про це і казав).

Я хотів би, щоб це був спільний проект. Можливо, тут є ентузіасти, які підтримують дану ідею.

Щодо платних послуг, то це також було б непогано.

І перестань думати що всі тупі і ліниві.

Ні в якому разі так не думаю!!! Хай усі вибачать, хто так подумав.

Просто в деяких є цілі і задачі і кожен до них йде своїми шляхами.

Я з вами згоден. Але було б кльово, щоби ці шляхи були зручнішими і швидшими.

Це хвороба новоявлених лінуксоїдів, поки вони не з"їли собаку і не перевели пару фірмочок на лінукси, не пообслуговували їх пару років, їм здається все таким простим і гарним

Ну собак я не люблю (може готувати не вмію? :lol: )

А щодо "новоявлених" - то не назвав би себе таким. А ви перевели пару фірмочок на лінукси? І які ж проблеми у вас були?

А обслуговування великої дилеми не робить. Та й у акцію воно не входить. Як мені порадили вище - воно буде на комерційній основі.

він мені довго доводив що лінукс рулить адназначна, а адміном можна працювати за 2-3 тижня с нуля

Ну і таке часом люди можуть казати.

Якщо вже про лінухи, то з них варто було починати спочатку.

Згоден. Повному новачку, до речі, легше освоїти лінукс, ніж потім з вінди переходити на нього.

(Да я знаю що DOS на нього схожий як 2 каплі) але все одно.

Ну тут ви насправді помиляєтеся. ДОС і лінукс зовсім не схожі одне на одного. Ну зовсім!

Перше, що з'явилося в руках - Вінда. Яка б не була крива - але працювала, і під неї все заточувалося.

Відверто кажучи мені вже ліньки переучуватися на *ніх-и.

А це вже друга справа. Зате щиро і відверто :) Але насправді, ви б не пожалкували.

Зробіть зборку 100% робочу - втикнув - поставилося. + софт, щоб не шукати і не мучитися. Не кожен буде сидіти і кнопати в консолі купу значків, мало кому зрозумілих, і команд.

Як вже казав - лазити в консолі ніде не потрібно. Єдине, що потрібно буде зробити після встановення - це оновитися (за бажанням, хоча все таки раджу)

Ну в будь-якому випадку, той акційний ДВД має бути найновішим і заточеним для українського користувача-новачка.

Тобто все досяжне аби було бажання в цьому розбиратися.

Згоден з вами на сто відсотків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FreeBSD рулит :) и ф гробу я видел вашего пингвина :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просив би не перетворювати тему в холівар. Фря рулить, звичайно. Але до теми вона віндошення не має ніякого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сижу под Убунтой уже месяц. Все что мне нужно тут есть. Даже игры!!! Вот недавно себе Heroes III установил :) . Искать софт вообще проблем нет(репозитарий, форумы, в крайнем случае гугль). За весь короткий период пользования столкнулся только с одной серъезной проблемой: никак не могу настроить Wi-Fi(дрова есть, сеть находит, но не подключается), пока все списываю на свою не опытность.

Акция это хорошо, но нужен человек опытный в этих делах, чтоб можно было привлечь и заинтересовать людей, а не наоборот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив FreeBSD 7.2 + KDE 4.2.2 періодично KDE вивалювався з помилками. Поставив Debian 5.0+KDE 3.5 проблем нема. Крім комбінації переключеня мови, про яку яписав вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акция это хорошо, но нужен человек опытный в этих делах, чтоб можно было привлечь и заинтересовать людей, а не наоборот.

От якраз ціль акції - зацікавити людей. І у разі необхідності надати допомогу.

Поставив FreeBSD 7.2 + KDE 4.2.2 періодично KDE вивалювався з помилками. Поставив Debian 5.0+KDE 3.5 проблем нема.

4.2.2 - ще нестабільна (хоча, може вже й стабільна, надаю перевагу гномові).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И ото нафига извращатся так? Берешь человеческий релиз ОС и человеческий релись оконного манагера и усе летает. Даже компиз :) Так вам же мало, надо ставить кривой РЦ и потом орать шо уево стало и куча багов. а шо вы хотели-то???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan харош писать як дитина в садочку по складах із цитатами.. дістало читати на пів сторінки твої твори.

по сабжу.. акція тобі потрібна ? якщо так то вперед, наприклад мені і напевно 90% присутніх цей мій улюблений пінгвін н*х. не потрібний, вот просто гемор зі всіх сторін, і працюю я як і КМД на різних ОС (окрім БСД, ну вот чогось недолюблюю її) і нах говорити про коробочну версію і що вона літає ? ти подивись скільки в тебе процесів крутиться по замовчуванню установлених і чи простий юзвєРь їх використовує ? убунтЮ точить треба і щей не як небудь. Розглянемо твоє твердження що на страрих компах убунтЯ рулить... ти подивись які ресурси вона жре... а припустимо в мене целерон 400 із 128 МБ ОЗУ, що тоді ? сильно політаєш ? на таких компах без іксів тільки можна швидкість побачити при великих навантаженнях, а так поставив собі 98 вінь і офіс 97 вот тобі готова робоча станція без граблів...А що вже говорити про відеокарту яку теперішні дистри убунти потребують.. це взагалі жесть.. на системнику із відео менше як 64 МБ можеш і не намагатись кормити його убунтою, нічо не вийде. Кажеш ікси не потрібно настроювати ? цікаво а що ж робити коли припустимо в мене свіжий комп недавно куплений скажімо по ціні не менше за системник 7-9 тис. грн (можна прикинути яка конфігурація буде) і як мені скажи на милість без бубна а лише мишкою наточити відео і звук і ще купу заліза яке в мене наприклад в компекті ? простий юзер буде цим морочитись ? нах воно йому, простіше вкинути диск із дровами під вінь і поставиться все залізо без гемору.

З.І. Висновок очевидний.. нах воно всім треба... лінукс класна річ, навіть дуже але не як домашня машина для усіх.. в таких випадках кажу відразу - ФТОПКУ, виправдовується при адмініструванні у якості сервера, трішки більше стабільності і менше архітектури на реалізацію, і то доводиться при слабких компах прижиматись з іксами і т.п. (хоча на серваку ікси вважаю взагалі збоченням).

Хочеш акцію йди і мітингуй, роздавай диски, намагайся навчити і т.д. вот тільки не треба тут байок розказувать що лінь рулить в повному обсязі від віня.. вот не нужно опускатись в моїх (і не тільки) очах, тут достатньо багато ВумнИх чЄловЄгіФ які самі розуміють про що я говорю. Відносно безтурботного адміністрування фірм на ліні пару років то ти не правий.. з кожним роком стає складніше його адмінить а не навпаки, критерій задач піднімається а архітектура посуті та сама...ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan харош писать як дитина в садочку по складах із цитатами.. дістало читати на пів сторінки твої твори.

Цитування - це хороший тон у спілкуванні на форумах, оскільки покращує сприйняття.

Не хочете читати - проходьте повз цю тему, вас ніхто сюди не заставляв писати/читати.

Власне я - давав відповіді на запитання інших.

по сабжу.. акція тобі потрібна ? якщо так то вперед, наприклад мені і напевно 90% присутніх цей мій улюблений пінгвін н*х.

Ну ви за всіх не кажіть. Якщо воно вам не потрібно - проходьте повз. Та й 90% користувачів форуму, це не 100% айтішників і не 100% користувачів Луцька.

не потрібний, вот просто гемор зі всіх сторін, і працюю я як і КМД на різних ОС (окрім БСД, ну вот чогось недолюблюю її)

і нах говорити про коробочну версію і що вона літає ? ти подивись скільки в тебе процесів крутиться по замовчуванню установлених і чи простий юзвєРь їх використовує ?

Рівняти число процесів лінукса з числом процесів вінди - це повне нерозуміння архітектури лінукса (як мінімум).

Майте на увазі, що юзеру необов'язково використовувати усі ці процеси, зате часто обов'язково - для внутрішньосистемних цілей.

Розглянемо твоє твердження що на страрих компах убунтЯ рулить... ти подивись які ресурси вона жре... а припустимо в мене целерон 400 із 128 МБ ОЗУ, що тоді ? сильно політаєш ? на таких компах без іксів тільки можна швидкість побачити при великих навантаженнях, а так поставив собі 98 вінь і офіс 97 вот тобі готова робоча станція без граблів...

ну на таку конфігурацію і ХР не поставиш. А якщо й треба, то на таку конфігурацію Убунту можна вмістити. Перевірено для 700МГц на 128Мб.

Або ж узяти інший дистр.

А що вже говорити про відеокарту яку теперішні дистри убунти потребують.. це взагалі жесть.. на системнику із відео менше як 64 МБ можеш і не намагатись кормити його убунтою, нічо не вийде.

Теперішні (як і всі інші) дистри плювати хотіли на відео. Високі показники по відео потребують спецефекти. Але для цього є драйвери з офіційного сайту (нВідіа, наприклад)

Кажеш ікси не потрібно настроювати ? цікаво а що ж робити коли припустимо в мене свіжий комп недавно куплений скажімо по ціні не менше за системник 7-9 тис. грн (можна прикинути яка конфігурація буде) і як мені скажи на милість без бубна а лише мишкою наточити відео і звук і ще купу заліза яке в мене наприклад в компекті ?

Наточувати не потрібно - кажу ще раз. І звук також. А купа заліза - це що? Давай конкретику!

З.І. Висновок очевидний.. нах воно всім треба...

Це лише ваш висновок. Знову кажу - за всіх не кажіть.

Хочеш акцію йди і мітингуй

Мітинг і акція - різні поняття.

не треба тут байок розказувать що лінь рулить в повному обсязі від віня..

Кажу те, що перевірив. А ви як можеите казати, коли самі не перевірили? Якийсь один (два, три, чотири?) досвід показав, вам це?

вот не нужно опускатись в моїх (і не тільки) очах,

То ви, бачу, дотепник :lol:

тут достатньо багато ВумнИх чЄловЄгіФ які самі розуміють про що я говорю.

Я не заперечую, що розумних людей тут чимало. І це дуже добре. Але до чого тут це?

Відносно безтурботного адміністрування фірм на ліні пару років то ти не правий..

з кожним роком стає складніше його адмінить а не навпаки, критерій задач піднімається а архітектура посуті та сама...ІМХО.

Співчуваю вам, що у вас не вдається легко вирішувати задачі, які поклали на вас.

П.С. Інколи коли людина починає робити щось своє, то і деяких інших людей бере зависть. А ще більше їх гнівить те, коли хтось більш успішний, ніж хтось інший. До речі, мабуть якраз це і пов'язано із тим, що мене мінуснули :rolleyes: Але ніхто не заплюсував, мовляв, "молодець! я нічого в тому не шарую, але в тебе вийде!" :lol:

Але я не переймаюсь з цього приводу.

Бачу, каші з деякими учасниками топіка не звариш (і лінукс не налаштуєш, хе-хе). Тим не менше, всім дякую за прийняття участі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня платная поддержка линуха не греет ни разу. Как и платная поддержка винды.

Вірю і розумію вас. Але ще є юридичні особи.

Просто если ты хотел советов - получи и распишись.

Ну порад я хотів, але їх тут 3% ))

Если не хотел - то не стоило создавать ветку.

У меня убунту в продакшене стояло где то с год. И хоть руки у меня

перпендикулярны линейке на столе но я замахался каждый раз после очередного

apt-get лечить то отвалившуюся сеть, то терминалы, то звук то иксы.

У меня и без этой хрени есть чем заняться.

Для цього є спеціалісти.

А сисадминов на винду на порядок больше.

І це добре. Для систамінів-лінуксоїдів. :)

И еще - ты пробовал писать на линухе не GPL, но коммерческий десктопный софт ?

Ні. А що?

Не софт на php, перле или питоне. А настоящий софт на сях например.

И вот не надо тут рассказывать что это легко и непринужденно.

А я й не кажу. Я мав на увазі "фінти" для себе особисто. На тих же php, перлі чи пітоні. АБо баші.

И одно дело наколенные консольные програмки, а совсем другое продакшн задачи с гуями.

Написать можно. Но не говоря про зоопарк дистров реально заимеешься с багами,

лицензиями и сборками.

Є такі штука як launchpad, і спільнота.

p.S. Если ты популяризируешь линух в Луцке и создашь платную поддержку - Ок.

Дякую за пораду ^_^

Мои клиенты смогут съэкономить пару баксов на покупке винды. Но думаю ты не справишься.

Думаю, ви також з більшістю клієнтів "не справляєтеся".

Красноглазие зашкаливает. Ничего личного.

Троль є троль. :) Нічого особистого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема переросла в "меряние пиписьками", посему просто съезжает во флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan, вже й забув нік твого попередника :lol: , але думаю всі згадають по манері відповідей, а взагалі людей бісить такий метод відписування бо в даному випадку ти не викладаєш свою думку а протиставляєш себе іншим людям, чітке монотонне заквотування :rolleyes:

А взагалі якщо про досвід, то при правильному підході до тих самих форточок, вони вільно бігають від 3 до 5 років без проблем, "нада уметь гатовіть", лінухи в принципі тоже можуть, але в моїх спостереженнях і моєму досвіді чомусь не складалось, ставиш якіта софт і вили, копай по півдня, багато хто не витримував і зносив нафік, я от тоже, я свій час ціню, і очі в мене поки не червоні ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але думаю всі згадають по манері відповідей, а взагалі людей бісить такий метод відписування бо в даному випадку ти не викладаєш свою думку а протиставляєш себе іншим людям, чітке монотонне заквотування

Як би ви відповідали на багато реплік? Без цитування взагалі? Протиставляти - ви маєте на увазі "спробувати поставити себе вище когось", так? То я цього не збирався робити і не збираюся. А те, що кілька моїх постів є запереченням чиїхось іших, то тут нічого поганого нема - адже це моя власна думка. І мій власний досвід.

Загалом, дивно, що вас це "бісить". Просто прохання відноситись до цього легше, без будь-яких упереджень.

вдруг получится :))

Я відписав у той топік.

тема переросла в "меряние пиписьками", посему просто съезжает во флейм.

Як вам буде краще, панове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

иии +1 Костя...

2SkyMan а звідки ти знаєш про мій і інших рівень знань ? Якщо ти нашому адміну умудрився закинути про невміння наточити ікси... ))) попахіваєт зверхністю і зірковою хворобою.. Для початку подивись хто де працює із наших форумчан і зроби поверхневий висновок який в кого досвід а вот тоді пробуй щось говорити а то з'явився тут і в перші дні зразу випливає висновок: ПасмаТрітЄ какоЙ я КрасіВий і вУмниЙ.. я уМєЮ пЄнгвІна С кароБкі стАвіТь ХатітЄ науЧу ?....

З.І. нічо особистого просто потрібно стримувати своє начебто велике Его і не казати що ми маємо робити тоді тобі не будуть казати куда тобі потрібно йти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстате, гордыня и хвастовство христианам кагбэ не к лицу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сотонистам кахбе к лицу ? :)

а поняття сатаніст і пох...їст - синоміми ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помітив дивну закономірність, дійсно фанатіють від християнства саме люди, які страждають від его і гордині, якась така закономірність, можливо вони тому й ідуть в цю віру в надії що вона зможе сконтролювати цю аццку махіну - людське его :), але чомусь мало кому допомагає - халепа :sq_ye:

Сьогодні буквально була розмова з однією дівчиною на рахунок контроля его, вона нещодавно зрозуміла що майже усі негативні речі в її житті витікають з надмірно розвинутого егоїзму, я їй порадив "сталкінг", досить гарна річ для того щоб зрозуміти наскільки нерозумним є ідея вважати наші вчинки та слова важливими :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

харош релігії, один пост і начинається флЯйм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звідки ти знаєш про мій і інших рівень знань ? Якщо ти нашому адміну умудрився закинути про невміння наточити ікси... ))) попахіваєт зверхністю і зірковою хворобою.. Для початку подивись хто де працює із наших форумчан і зроби поверхневий висновок який в кого досвід а вот тоді пробуй щось говорити а то з'явився тут і в перші дні зразу випливає висновок: ПасмаТрітЄ какоЙ я КрасіВий і вУмниЙ.. я уМєЮ пЄнгвІна С кароБкі стАвіТь ХатітЄ науЧу ?....

З.І. нічо особистого просто потрібно стримувати своє начебто велике Его і не казати що ми маємо робити тоді тобі не будуть казати куда тобі потрібно йти ;)

Та не дратуйтесь. Візьміть себе в руки. У вас вийде.

ЗИ. До чого тут те, що хтось адмін. Ну, я адмін якось форуму, припустимо, і що з того? А ще, я не виявляв неповаги до адміна форуму.

ЗИИ. До чого тут, що хтось дес ь працює. Адже ви не знаєте, де працюю я ;) Але я не хвалюсь, що я адмін, рівно як і не хвалюсь, що я деінде працюю.

ЗИИИ. Я кілька раз вибачався, і писав щоб ви ненароком не подумали, що я хочу себе похвалити. І вибачусь ще раз, якщо це буде потрібно.

А тепер зверніть увагу на себе збоку.

Ви не підтримали тему, а вирішили облити топікстартера брудом. Це часто роблять ті, у яких в самих нічого не виходить, або вони просто ліниві. Ви самі, щось подібне пробували зробити? Якщо так, чому ви не бажаєте поділитися? Якщо все ж таки з певних причин не бажаєте - то не заважайте це робити іншим. Будь-ласка.

Ви вирішили похваститись, що у вас репутація висока, додавши мені мінусовий коммент.

Ви вирішили похвастатись тим, що ви старожил форуму, сказавши, що я новачок.

Ви вирішили похвастатись тим, що хтось десь працює на кльових посадах.

Ви вирішили похвастатись тим, що хтось вищий, прикриваючись адміністратором. Не вплутуйте його у свій сором.

Вже не кажучи про те, що ви мені "тикаєте" і спробуєте мені хамити і вживаєте нецензурні слова, намагаючись їх приховати зірочками і крапочками (цікаво, від кого?)

Ну і де тут ЕГО почало грати? І чиє це ЕГО? Га?

Хай вам буде трішки соромно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DrFaust: так це вродь і є флейм, такі тєми як ця не можуть не закінчуватись переходом на особистості і аццкім холіваром

p.S. Популярно о простом: те, кто встал на путь к Богу искушаемы

бывают значительно сильнее, чем те, кто сами мнят из себя Бога. ога ? :)

Вот-вот, абсолютне усвідомлення важливості своєї персони :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.S. Я ж тебе написал, ты приходи, чайку бахнем, листовок твоих напечатаем.

ударим линуксопробегом по луцкому бездорожью. может и выйдет че.

а дартаньянить на форуме не надо. не отмоешься.

Так я ж кажу, що відписав у ту тему. А, до речі, а куди заходити, раптом що? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теолог-лінуксоїд?

SkyMan ти визначся, чого хочеш. Хочеш вчити людей користуванням лінуха - нівапрос. Напиши статейку чи там брошурку. Щоб все доступно з ілюстраціями. Авось комусь і потрібне стане. та й взагалі - в інеті неміряно сайтів де є популярно розписано і розказано

А щодо ліні - ну я лінивий і що з того? Не хочеться мені вчити лінуха. Ну ніякого бажання немає. Я краще пива поп'ю в той час. Відпочину від роботи.

Ви вирішили похваститись, що у вас репутація висока, додавши мені мінусовий коммент.

Ви вирішили похвастатись тим, що ви старожил форуму, сказавши, що я новачок.

Ви вирішили похвастатись тим, що хтось десь працює на кльових посадах.

Ви вирішили похвастатись тим, що хтось вищий, прикриваючись адміністратором. Не вплутуйте його у свій сором.

Вже не кажучи про те, що ви мені "тикаєте" і спробуєте мені хамити і вживаєте нецензурні слова, намагаючись їх приховати зірочками і крапочками (цікаво, від кого?)

а тебе давить жаба?

1 - мінус вліпили заслужено і обосновано. Там сказано за що. (навіть в правилах написано)

2 - зроби ось корисне для нього (форуму) і пофіг новачок ти чи ні. Таки да. Ти новачок і я не можу тобі вірити. Бо я тебе не знаю. На відміну від тих, хто тут старожил

3 - кожен заробляє як вміє і як повезло..

4 - а адміном ніхто й не прикрився. Було сказано, що адміна не варто вчити лінуха строїти. Він не малолєтка із сайтом на укоз-і..

5 - А я всім "тикаю", натура в мене така. І ще , я хам, крім того всього. І тикаю всім малознайомим людям, особливо молодшим від себе. Повагу, будь яку, треба ще заслужити.

А зірочки - то щоб правилам слідувати, які забороняють відверте вживання нецензурних слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan ти ЖжошЪ - я походу здаюсь .. такої обмеженої і самозакоханої людини я ще не зустрічав... тобі не лінукс розповсюджувати а в торгівлі працювати.... бачу ціль - небачу перешкод... жесть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan, друже, а ти не пробував книжечки ходити продавати? Чи там буклети якісь? Словесний понос з тебе так і пре, в розповсюджувачі таких беруть з руками і ногами... О, та й акції там влаштовують, по типу "купи дві ненужні брошури і третю ненужну ми тобі продамо за пів ціни". Ти подумай. З такими талантами баблос коситимеш як Ясь канюшину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyMan, це все чудово і прекрасно, лінукс - дійсно хороша штука, і добре, що є активісти. Але абсолютно безпідставно котити бочку на людей, які не тільки адекватно висловились у твою тему, бездоганно аргументувавши свою думку, чим засвідчили свою повагу і до тебе і до теми, а ще й розбираються у питанні, очевидно, набагато краще за тебе, на мою думку, булю абсолютно зайвим. Кмд, як він особисто зазначив вище, - "людина, яка адмінить туєву хучу серверів на різних операційних системах". А ти?

... під вайном (емулятор для ЕХЕ-програм).

А ти знаєш, що значить Wine? Wine is not an emulator. :D

Так що, збав оберти чи що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...