Перейти до змісту

Куплю стару оперативку і HDD

ZloY

Рекомендовані повідомлення

Потрібна оперативка на доісторичний комп, думаю це DDR, треба 1 планку на 512 або дві на 256.

також потрібен IDEшний вінт, на гіг так 80 ...

Пропозиції писати тут, або в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CORSAIR 512 мв Памяти лучше ненайдеш !!! 140 грн

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=40395

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти би для початку модель мамки написав, ага. А то там може запросто оказатись не ДДР, а СДРАМ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти би для початку модель мамки написав, ага. А то там може запросто оказатись не ДДР, а СДРАМ

та там чьорт голову сламає) ввечері зайду до сусіда з еверестом гляну. одне точно знаю, проц там стоїть 333 МгЦ xD

CORSAIR 512 мв Памяти лучше ненайдеш !!! 140 грн

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=40395

Потрібно б\у і чимподешевше) вкладувати гроші в такий зламок нема сенсу, хай дитина поки на такому вчиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо проц 333, то однозначно СДРАМ :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СДРАМи є 2 по 128. якшо цікаво - стукай в асю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СДРАМи є 2 по 128. якшо цікаво - стукай в асю.

Там стоїть дві по 128) хАтім Больше) ... чи SDRAM p більшим обємом памяті не існує в природі!?

)) http://209.85.129.132/search?q=cache:MrGaX...mp;client=opera

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж неіснує, існують вот тут вибирай :) але чи вигідно воно тобі буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не всяка SDRAM  запрацює на такому компютері.треба зразу перевіряти

а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг ,  а якщо повезе то 32 гіга.

Не стоїть той агрегат трогати , і нафіга там 256мб оперативки , 512 мб це 99% що материнка не побачить.

знайди 32мб. оперативки ,вінта до 8 гіг і нехай він собі працює під win 98, пока не помре. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не всяка SDRAM запрацює на такому компютері.треба зразу перевіряти

а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг , а якщо повезе то 32 гіга.

Не стоїть той агрегат трогати , і нафіга там 256мб оперативки , 512 мб це 99% що материнка не побачить.

знайди 32мб. оперативки ,вінта до 8 гіг і нехай він собі працює під win 98, пока не помре

Там стоїть вінт на 10 і 256 оперативки)) сусіду цього мало, хоче проапгрейдити! :))) А от те що не побачить то я не подумав... хоча ідешний винт має побачити в будь-якому випадку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааалеко не в будь-якому... тодішні БІОСи не знали про вінти на 40Гб :) Так шо не факт, шо він і 20-ку то побачить... Такий комп тре комусь під роутер подарувати, а не апгрейдити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааалеко не в будь-якому... тодішні БІОСи не знали про вінти на 40Гб Так шо не факт, шо він і 20-ку то побачить... Такий комп тре комусь під роутер подарувати, а не апгрейдити.

мда) обрадовали))

тра мабуть спочатку взяти десь винт і спробувати чи буде фунциклірувать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як що шукаєш вінчестер 80 гіг , на цей апарат , то забудь , шукай 8 гіг ,  а якщо повезе то 32 гіга.

Не поспішай забувати :-) В мене на Cel300A+i440BX спокійно бачить вінчестер 120 Гб.

Те, що можуть виникнути проблеми з BIOS - правда. Але зазвичай вони вирішуються. До того ж, якщо немає крайньої необхідності завантажуватися з "великого" вінчестера, то можна спокійно його в BIOS виключити, система хай собі стоїть на старому вінчестері. Windows нового має побачити без проблем. Їй нема великого діла до того, що там BIOS каже. Є й інші варіанти.

А от з пам'яттю дійсно халепа може бути. Модель системної плати може прояснити ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не поспішай забувати :-) В мене на Cel300A+i440BX спокійно бачить вінчестер 120 Гб.

.

Ну якшо йому повезе , а так ти назвав легендарну звязку ,Cel300A,який плавно превращаєтся в 450 , з продуктивністю більшою як пентіум - так вобще песня. ;)

дійсно треба модель материської плати і тоді буде видно ,що з того получиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, вы не в Железе

скоро начну наказывать за рассуждения...

вам не пох? пусть покупатель инетересуется тем, что ему надо

вас тут умных дохрена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це, то ясно, що форум не про залізо. але в порядку оффтопіка, розказати людині варто, Щоб не було потім скарг, що не те, що потрібно продали.

Я постараюся приліпити в Залізі ось цю таблицю, де точно і чітко розказано і розписано, який проц і яка пам'ять із якими частотами стане на мамку на с370.

Соррі. Просто народ розучивс я користуватися Гууглом. І Запитувати правильні питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив вінт і оперативку, всім дякую! З оперативкою проблем нема, все фунциклює, а от з винтом повозився. На нього ніяк не хотіла ставитись вінда, хоча біос його бачив ітд. форматував і в фат і в нтфс, нічо не допомагало. закінчилось тим що розбив 80гіговий вінт на 4 по ~20 гіг(фат32), а на старий вінт поставив він98.

Тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...