Перейти до змісту

Київстар "Вільний інтернет"

Рекомендовані повідомлення

http://www.kyivstar.ua/press_center/news/?id=11338

Компанія «Київстар» анонсує масштабну кампанію «Вільний Інтернет», знижуючи вартість наборів «Київстар. Мобільний Інтернет» до 199 гривень! Крім цього, в продажу з’явилися спеціальні набори з послугою «Інтернет 3G» в комплекті, а усім користувачам Мобільного Інтернету тепер доступний новий пакет даних «Вільний Інтернет», який передбачає 5000 Мб щомісячного трафіку всього за 119 грн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогооо!!! Змушений був тиждень тому користуватись нетом від КС - фуфло повне, швидкість ніяка, скачати не можна , по 10 разів приходиться перепідключатися. 5 Гіг при таком розкладі і за три місяці не скачаєш. Є багато альтернативних і дешевших пропозицій. .. Київстар тільки й шукає способи здерти бабло з клієнта).. а відтік абонентів з цього оператора зростає в геометричній прогресії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а модем за 199 грн 3G без додаткової угоди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В київстара всі модеми йдуть залочені тільки під їх карточки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, разлочить, думаю, не трудно если что.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Є багато альтернативних і дешевших пропозицій. .. Київстар тільки й шукає способи здерти бабло з клієнта).. а відтік абонентів з цього оператора зростає в геометричній прогресії.

Озвучте будь-ласка ці альтернативні дешевші варіанти. Цікавлюсь....

З.ЬІ.: Дата-груп, візор, ого і т.д не пропонувати, не маю можливості...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да! Нас багато цікавляться, теж інтересуюсь різними варіантами, та щось інформації находжу маловато....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifТариф Супер МТС Energy

Спілкуйтесь безкоштовно в мережі МТС та в світовій мережі Інтернет!

Період підключення до тарифу Супер МТС Energy з 10.09.2009 до 15.11.2009.
Голосові послуги
Напрямки
Супер МТС Energy

Дзвінки абонентам МТС та JEANS, грн/хв (у межах послуги Супер)
0

Плата за з’єднання при дзвінках абонентам МТС та JEANS, грн (у межах послуги Супер)
0

Мобільний GPRS-Інтернет, грн/МБ (у межах послуги Супер)
0

Дзвінки абонентам міських та інших мобільних операторів України, грн/хв
1,00

Плата за з’єднання при дзвінках абонентам міських та мобільних операторів України, грн
0,33

SMS абонентам мобільних операторів України та на мережу МТС інших країн, грн/шт.
0,39

Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ, станом на 10.09.09. Згідно з законодавством України додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ.
Особливості користування послугою Супер

Впродовж доби після поповнення на суму від 30 грн і більше одним платежем у Вас автоматично активується послуга Супер, яка надає Вам безкоштовні хвилини та МБ Mобільного GPRS-Інтернету:

При поповненні на суму від 30 до 79 грн одним платежем надається 750 безкоштовних хвилин без плати за з’єднання для дзвінків абонентам МТС та JEANS та 250 МБ протягом 25 днів з моменту поповнення, але не більше ніж 30 хвилин та 10 MБ на добу відповідно.

При поповненні на суму від 80 грн одним платежем надається 2 400 безкоштовних хвилин без плати за з’єднання для дзвінків абонентам МТС та JEANS та 800 МБ протягом 80 днів з моменту поповнення рахунку, але не більше ніж 30 хвилин та 10 МБ на добу відповідно.

Після вичерпання безкоштовних хвилин та МБ Mобільного GPRS-Інтернету або по закінченню терміну дії послуги Супер встановлюється тариф 0,50 грн/хв з платою за з’єднання 0,33 грн на дзвінки всередині мережі МТС та JEANS та 7,00 грн за 1 МБ отриманої/відправленої інформації в межах послуги Мобільний GPRS-Інтернет.

При кожному поповненні рахунку на суму від 30 грн і більше одним платежем автоматично знімається 5 грн – вартість активації послуги з наданням МБ Мобільного GPRS-Інтернету.

Важливо! Термін дії послуги Супер встановлюється згідно з сумою останнього поповнення. Поповнення рахунку на 30 грн встановлює термін дії послуги Супер на 25 днів, навіть якщо до цього послуга була активована на 80 днів.

http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=203
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись рекламу чергового чудо-тарифу від UMC aka MTS відразу хочеться знайти в чому там підвох і де зарита собака. І що ще цікавіше - знахожу.

Хоча це й зрозуміло - безкоштовний сир тільки в мишоловці. Але вищезгадана контора свою мишоловку приховує найбільше з поміж усіх. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

як на мене то основний подвох цього тарифу в тому, що свідомо встановлено лише 10 Мб добового трафіку, щоб люди увлікаясь інтернетом перелімічували, а ціна 7 грн за мегабай то я скажу вам.... напевно жоден лохотрон рядом не валявся. НЕ у всіх же руки настільки вірно ростуть щоб поставити собі додатковий софт-блокування і не допустити вихід за межі 10 Мб...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробили б не 10, а 100 - мережі було б не солодко. згадайте Гігу від лайфа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

розлочить стоїть 15 євро

ЗІ полним ходом продаються розлочені КС модеми, вже під любу 3Ж карточку приблизно по 350 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розлочить стоїть 15 євро

ЗІ полним ходом продаються розлочені КС модеми, вже під любу 3Ж карточку приблизно по 350 грн.

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%EC%EE%E4%E5%EC

50 грн. не есть 15 эуро... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там же - розлочка певних моделей з КС - 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да! Нас багато цікавляться, теж інтересуюсь різними варіантами, та щось інформації находжу маловато....

Ось один з варіантів: відв'язаний від КС модем + підключення до Utel!

З 5 жовтня Utel збільшує врахований в тарифних планах трафік в півтора рази.

До того ж до 15 жовтні ще діє акція "Приведи друга". + 1 ГБайт!

Деталі тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось один з варіантів: відв'язаний від КС модем + підключення до Utel!

З 5 жовтня Utel збільшує врахований в тарифних планах трафік в півтора рази.

До того ж до 15 жовтні ще діє акція "Приведи друга". + 1 ГБайт!

Деталі тут

Щось я в цьому нічого набагато кращого не бачу....

Все фактично теж саме... (ну думаю стабільніше працюватиме...) за трохи більші гроші:

.......Київстар...............................................Утел

Вартість - 119 грн..............................Вартість - 150 грн

Обєм трафіку - 5 Гб...........................Обєм трафіку - 4 608 Мб

Вартість понад норми - 5коп/Мб.........Вартість понад норми - 5коп/Мб

А ще врахувати зону покриття... розлочку модема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я в цьому нічого набагато кращого не бачу....

а я, напротив, вижу в этом неплохой вариант на краткосрочную перспективу:

модем - 200 грн.

разлочка - 50-100 грн.

абонплата - 70 грн./мес за 1,5 Гб

учитывая то, что у меня на работе анлим, качаю я мало, а интернет дома в основном нужен для форумов, новостей, почты и т.д., - тариф и качество отвечают цене. к тому же, модем обошелся почти в 2 раза дешевле обычного не залоченого. на тарифы киевстара всегда можно перейти без проблем за полчаса ))

тут уж кому и под какие потребности. для меня платить 70 грн. в месяц для того чтоб я интернет имел дома, да еще и мог, грубо говоря, "носить в кармане" (модемчк с карточкой) - то что нужно.

единственный минус Ютеловского ЗG (HSDPA) интернета - это сильное ослабевание сигнала при отдалении от базовой станции и при наличии громоздких преград на пути. Но 3G от КС работает на оборудовании Ютела, так что разницы в качастве услуг не может быть в принципе. Если не так - поправьте.

З.Ы. Пользуючь модемом от КС модели ZTE MF100, у друга - Huawei E1550. И тот, и другой куплены по 199 грн. по акции, разлочены и подключены на Ютел. Пользуюсь около недели, полет нормальный.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

юзаю цей інет тільки модем не той що в реклам простий ЕДЖ модем MZ-31 ........ вроді би норм тільки от тільки є проблема при перегрузці мережі тоді взагалі повна ж*па ...... але пісял 00.00 (більшість часу я сижу в той час) то інет нормальний ..... закачка 20-30 можна жити з горем пополам якщо нема іншого інета. Для мене найбільш прийнятний варіант, просто приходиться інколи виїжати далеченько але покриття київтара поки що непідводило. ще одною з проблем цього інета є ах*єнно великий пінг на все ........ запускав ВОВ пінг пригав до 2700 ........ квіп вилітає постійно невитримує мушу користуватись meebo.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...