Перейти до змісту

Будинок побуту

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Панове, може дивились вчора сюжет по Аверсу про зміну керівника у Будинку Побуту що на Лесі Українки.

Ну суть у тому що Шиба призначив нового керівника, який на камеру дуже серйозно повідав що все відбувається у рамках закону і підприємцям що орендують приміщення немає чого хвилюватись.

Саме смішне що Аверс нарив в інеті інфо про нового керівника - цей шалапут, за день до захоплення Будинку Побуту у якомусь блозі повідав що готується рейдерське захоплення, що йому уготована така тяжка роль і т.д. У блозі також викладено його бачення роботи депутатів міської ради, він являється депутатом від БЮТ - типу депутати тільки вдають що дбають за громаду і т.д.

Ну тобто ніби і нічого нового, ми самі у житті стараємося виглядати соліно а на теренах інету - "свої у доску" і премо правду-матінку, хоча можливо не настільки наївно як цей шалапут.

І ці люди нами керують ! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не факт что это его блог

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не одна свідома людина не буде вести такого роду блоги ... тимпаче якшо та людина хоть трохи при владі ...

падстава палюбас =)

і яквсігда, найкращий піар, це антипіар ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну зразу підстава ! рука Москви ну і прям другий Арсеній Яценюк ))))))))))))))))))

Я з такими випадками зустрічався массу раз тому не здивувався абсолютно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничто нельзя исключить...

москвы, не-москвы..... а журналюги сами могли или бывшиме руководители...

хотя если взять во внимание "развитие" наших чиновников - возможно всё

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотя если взять во внимание "развитие" наших чиновников - возможно всё

вот это гораздо ближе к истине !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо ця не відповідає займаній посаді.

ну ясєн пєнь =) не ділицця, то наф їм така керовніца ? =)

З.І.

цікаво, хто знає почому приблизно квадратній метр в тому будинку побуту ? =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

Панове, осибисто мені абсолютно по барабану як старий керівник так і новий, я робив акцент на смішну ситуацію з блогом.

Багато хто засвічується у самих непередбачуваних місцях як наприклад секс знайомства, гей клуби, страдають в інеті нарцисизмом і т.д , а потім відхрещуються що то не вони :D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сцилко на той лєгєндарний блог ? імєіццо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают? :)

Как это не печально но у нас в стране ща нет ни Закона ни Порядка - все тупо косят бабло.

Хоть это может и смешно но в советское время я лично был сто пудоф уверен что есть СПРАВЕДЛИВОСТЬ, сейчас у меня такой уверености нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема з моралі та порядності переросла в "суспільство та політику" ))))))))))))))))))))))))))0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...