Перейти до змісту

Будинок побуту

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове, може дивились вчора сюжет по Аверсу про зміну керівника у Будинку Побуту що на Лесі Українки.

Ну суть у тому що Шиба призначив нового керівника, який на камеру дуже серйозно повідав що все відбувається у рамках закону і підприємцям що орендують приміщення немає чого хвилюватись.

Саме смішне що Аверс нарив в інеті інфо про нового керівника - цей шалапут, за день до захоплення Будинку Побуту у якомусь блозі повідав що готується рейдерське захоплення, що йому уготована така тяжка роль і т.д. У блозі також викладено його бачення роботи депутатів міської ради, він являється депутатом від БЮТ - типу депутати тільки вдають що дбають за громаду і т.д.

Ну тобто ніби і нічого нового, ми самі у житті стараємося виглядати соліно а на теренах інету - "свої у доску" і премо правду-матінку, хоча можливо не настільки наївно як цей шалапут.

І ці люди нами керують ! :D

Опубліковано

не одна свідома людина не буде вести такого роду блоги ... тимпаче якшо та людина хоть трохи при владі ...

падстава палюбас =)

і яквсігда, найкращий піар, це антипіар ...

Опубліковано

ну зразу підстава ! рука Москви ну і прям другий Арсеній Яценюк ))))))))))))))))))

Я з такими випадками зустрічався массу раз тому не здивувався абсолютно

Опубліковано

ничто нельзя исключить...

москвы, не-москвы..... а журналюги сами могли или бывшиме руководители...

хотя если взять во внимание "развитие" наших чиновников - возможно всё

Опубліковано

Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

Опубліковано
бо ця не відповідає займаній посаді.

ну ясєн пєнь =) не ділицця, то наф їм така керовніца ? =)

З.І.

цікаво, хто знає почому приблизно квадратній метр в тому будинку побуту ? =)

Опубліковано
Я читав статтю (не пам"ятаю де можей в неті) про колишню керовніцу будинку побуту. причиною змін керівника стала перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

Панове, осибисто мені абсолютно по барабану як старий керівник так і новий, я робив акцент на смішну ситуацію з блогом.

Багато хто засвічується у самих непередбачуваних місцях як наприклад секс знайомства, гей клуби, страдають в інеті нарцисизмом і т.д , а потім відхрещуються що то не вони :D:D

Опубліковано
перевірка КРУ яка виявила що пані (ім"я не знаю) брала оредну плату а в бюджет гроші не віддавала і там сума перевалила за мульйон грн. От КРУ і написало Шибі розгляньте кандидатуру бо ця не відповідає займаній посаді.

А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают? :)

Опубліковано
А написать Шыбе что тётю не мешало бы привлечь к уголовной ответственности КРУ не захотело? Или в нашей стране за такую мелочь, как хищение какого-то там миллиона не привлекают? :)

Как это не печально но у нас в стране ща нет ни Закона ни Порядка - все тупо косят бабло.

Хоть это может и смешно но в советское время я лично был сто пудоф уверен что есть СПРАВЕДЛИВОСТЬ, сейчас у меня такой уверености нет...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...