Zeuss Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 14:05 #1 Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 14:05 Прочитав що сервак КС перенесли на машину з пінгвіном для тесту.Тому можу запропонувати безвозмезно (тобіш даром) інстали серверних частин для таких ігр:Call of Duty 2 Server UT2004 Linux Server + BonuspackDOOM 3 Client/Server for Linux Lineage 2 Server for LinuxUnreal Tournament 2003 ServerVega Strike v0.4.1 (не знаю шо це таке і чи взагалі серверна частина)Замовлення на Open Source буду робити через 2-ва тижні. Якщо ми (користувачі) і адміни мережі будемо "за" якусь гру то я замовлю два любих диска які ви виберете.P.S. Найблищим часом я знову включусь в ЛМ. В мене є машина досить не слаба яку я можу виділити під сервер для любої гри (на машині ОС Linux), якщо звичайно мого АДСЛ доступу буде достатньо для цього і якщо адміни дадуть відкритий ір. Це все планується на осінь тому тема відкрита для обговорень.
atoller Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 14:31 #2 Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 14:31 Ми за Lineage 2 і Unreal Навіть виділити можемо небагато коштиків. Ми ж теж в Рожищі до сені будемо мати вже невелику мережу.
silia Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 15:17 #3 Опубліковано 12 Серпня, 2005 в 15:17 Лінейку ставити на наш маленький Луцьк + трішки Рожища не варто. В такі ігри треба щоб седіло мінімум по чел 500 постійно. UT2004 непогано булоб, хоча краще вже Бателфілд2 чи Джоін операйшен. Але краще за все це поставити нормальну Сорс контру
atoller Опубліковано 13 Серпня, 2005 в 07:59 #4 Опубліковано 13 Серпня, 2005 в 07:59 Треба виходити не з того, що хочеться, а з того, що дають можливості. Серед запропонованого ми обираємо той варіант, який вказали. От якби луцькі адміни клубів також добре проводили "маркетинг" Фотакомовського сервера КС - то й зразу б найшлась можливість на розвиток інших геймерських починань нашого улюбленого провайдера! А так залишається тільки сказати ДЯКУЄМО за те, що Ви робите! Всеодно через недовгий проміжок часу Луцьк(і Рожище ) буде охоплений мережею високошвидкісних підключень не 500 чоловік, а з набагато більшим коефіцієнтом пенетрації. Чого і бажаємо щиро!
silia Опубліковано 13 Серпня, 2005 в 16:05 #5 Опубліковано 13 Серпня, 2005 в 16:05 І тут помріяти не дадуть. Ну що ви за люди такі ? Ну а по друге потрібно спочатку розповісти адмінам луцьких клубів що є серв, вже не лагає, народ сидить тодіто, а вже тоді ті зможуть проводити рекламу серед клієнтів. А так як зараз впевнений що жоден адмін навіть на цей форум не заходить. Спайдер був, але напевне дуже глюків перелякався, бо біш я їх не бачив (або ходжу не вчасно)
Zeuss Опубліковано 15 Серпня, 2005 в 06:43 Автор #6 Опубліковано 15 Серпня, 2005 в 06:43 Давайте спочатку визначимо які мені диски замовляти.
atoller Опубліковано 15 Серпня, 2005 в 12:51 #7 Опубліковано 15 Серпня, 2005 в 12:51 Ми свою думку висловили.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.