Перейти до змісту

Ну просто немає слів.........

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

хай ті люди відповідні документи до свого роду діяльності предявлять! а не "шарашкіна контора"!

і шось я сильно сумніваюсь, що він є офіційним постачальником чі росповсюджувачем віндовса ;)

А в тебе вінда ліцензійна і усі інші програми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Віндовс не переустановляв, а ставив програми, чистив вінчестери, оперативну пам'ять (коли ПК глючили)

Етакаг? Комп виключав? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

Чим? Обсяги такі ж виходять при певних умовах, якщо не більші.

Ти справді не зрозумів, чи прикидаєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.)якби він був би офіційним постачальником, ціни були б трошки повище... чи не так?

Чому?

якщо постачальник офіційний, то повинен мати якісь документи в підтвердження цього. Якщо він має документи і є офіційним, значить має ставити ліцензійний софт, який аж ніяк невартує 50-60грн <_<

Чи я помиляюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids, покупка програмного забезпечення ніяким боком не зобов’язує нікого його встановлювати (хіба що це ОЕМ версія, але дана тема цього випадку стосується тільки якщо у клієнта саме така версія ПЗ, до речі, тоді все законно). Тому ціна встановлення ніяк безпосередньо не залежить від ціни продукту.

Ну, чим краще, Plum? Я справді не зовсім розумію. Очевидно ж, що софт ставиться піратський... Чи красти у багатих благородно? Робін Гуд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, чим краще, Plum? Я справді не зовсім розумію. Очевидно ж, що софт ставиться піратський... Чи красти у багатих благородно? Робін Гуд?

Я вважаю, що 50 грн за встановлення ОС -- це вартість РОБОТИ, а не ОС

А ліцензійна чи не ліцензійна ОС -- це вже проблема замовника, а не людини, яка встановлює. Цілком можливо, що замовник має диск з ліцензійною віндою (наприклад, йшов в комплекті з ноутом), але не вміє її встановлювати. Вартість роботи повинна бути іншою?

На оголошенні я ніде не прочитав "Продаю операційні системи і програми", там фігурує слово "встановлення", тобто сама робота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, так, я ж про це і писав Давідсу.

А ліцензійна чи не ліцензійна ОС -- це вже проблема замовника, а не людини, яка встановлює. Цілком можливо, що замовник має диск з ліцензійною віндою (наприклад, йшов в комплекті з ноутом), але не вміє її встановлювати. Вартість роботи повинна бути іншою?

На оголошенні я ніде не прочитав "Продаю операційні системи і програми", там фігурує слово "встановлення", тобто сама робота.

А програмне забезпечення вказане нижче замовник теж має але не вміє встановлювати? =) Вадим, ну давай не будем?

І це проблема і замовника, і людини, яка встановлює. Це називається "розповсюдження неліцензійного програмного забезпечення".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О-о-о-о. Саме це я і хотів щойно написати. Саме установлюю систему, а не продаю вам операційну систему. Він же не віддає вам диск із віндовсом у руки. Ви платите лише за те, що він прийшов і поставив, налагодив ПК для роботи :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей кулхацкер повний дурень. думаю 99% що всі вказані програми він носить з собою на своїх дисках. от прочитає якийсь скажем 3й помічник 2го заму прокурору району таке оголошення і подумає "йопта, мені ж для плану в цьому кварталі тра завести 1 діло по злочинам в сфеті айті і інформаційних технологій". позвонить по телефону, включить "лоха" тіпа є чистий комп, даю 100 грн, прийди все постав. сам процес встановлення буде писатись на відео, а комп (з встановленим софтом) виступить доказом. і піде наш кулхацкер на років 5 лічить клаустрофобію в спеціально відведені місця.

а щодо "він ж встановлює, а не продає" імхо брєд. є незаконне поширення програмного продукту, а за гроші воно чи за пиво - є результат. комп був чистий, став з софтом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, так, я ж про це і писав Давідсу.

то навіщо так "мудрьоно" писати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А програмне забезпечення вказане нижче замовник теж має але не вміє встановлювати? =)

А чому б і ні? Наприклад, хіба дизайнер зобов'язаний вміти встановлювати Фотошоп? Ні, він зобов'язаний лише вміти ним користуватись. Секретарка зобов'язана вміти встановлювати Офіс? Зовсім ні. Те ж саме стосується і всіх інших програм.

В першому пості я побачив оголошення з пропозицією надання послуг, а не продажу програмного забезпечення. І саме надання послуг я вважаю кращим, ніж крадіжки.

P.S. Yuraul, в тебе на комп'ютері лише ліцензійне програмне забезпечення? Я вважаю, що якщо в тебе є хоча б одна програма, встановлена з порушенням авторських прав (гра, архіватор, антивірус, плеєр, поштовий клієнт чи будь-що інше), то ти не маєш жодного морального права прискіпуватись до людини, яка встановлює неліцензійну вінду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids, ну сорь, умка напала. :_34:

b0rg, вот-вот-вот.

Чоловік діло каже.

Plum, лише ліцензійне. :_05: Я виявив, що чомусь фантастичним чином програми, які мені найбільше підходять, виявляються вільними. =)

Я вважаю, що психологію суспільства нам варто розвивати в іншому напрямку, тому от і приколупався... У нас чомусь вкрасти, обдурити, "парішать", дати хабаря - цілком нормальні речі. Я їх не вважаю нормальними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цей кулхацкер повний дурень. думаю 99% що всі вказані програми він носить з собою на своїх дисках. от прочитає якийсь скажем 3й помічник 2го заму прокурору району таке оголошення і подумає "йопта, мені ж для плану в цьому кварталі тра завести 1 діло по злочинам в сфеті айті і інформаційних технологій". позвонить по телефону, включить "лоха" тіпа є чистий комп, даю 100 грн, прийди все постав. сам процес встановлення буде писатись на відео, а комп (з встановленим софтом) виступить доказом. і піде наш кулхацкер на років 5 лічить клаустрофобію в спеціально відведені місця.

а щодо "він ж встановлює, а не продає" імхо брєд. є незаконне поширення програмного продукту, а за гроші воно чи за пиво - є результат. комп був чистий, став з софтом...

Так це я дуже добре розумію. Саме тому після 2-3х місяців такого заробітку кинув його. Хочу сказати, що я не був такий дурний: установлював лише безкоштовні програми і тд.офіс 2007 не ризикував, типу Неро, Фотошоп. Ставив безкоштовні аналоги. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу сказати, що я не був такий дурний: установлював лише безкоштовні програми і тд.офіс 2007 не ризикував, типу Неро, Фотошоп. Ставив безкоштовні аналоги. :D

тебе теж можна було "вцепити" :D

ліцензії то в фріварного софта передбачають нон-комершал використання. а ти поставив мені таку прогу і отримав собі дохід - тобто знов незаконне поширення що неузгоджене ліцензією на цей софт ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, лише ліцензійне.

Лишається лише заздрити тобі.

В мене ж, наприклад, стоїть вдома 3DS Max. Я його не використовую для будь-якої комерційної діяльності. Так, цікава забавка, заняття для мозку, на зразок кросвордів вечорами :). Платити за нього шалені гроші не бачу сенсу.

WinRAR також не ліцензійний. Я його не використовую для створення архівів (взагалі не пам'ятаю коли що архівував), але через інтернет багато всього розповсюджується саме в RAR архівах.

Кілька ігр в дітей не ліцензійних (в основному Alawar).

І так далі.

Подайте на мене в суд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kaktus1990, так що біжи за пивом, поки не здали. :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, ОС я використовую Windows 7 build 7100, безкоштовне використання якої офіційно дозволене, здається, до червня 2010 року :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лишається лише заздрити тобі.

Подайте на мене в суд :)

Заздрити - погано. =) Просто, не маю потреби у якомусь такому специфічному софті. А звичайного прикладного ПЗ в гнушній ліцензії - вагон. Притому, деякі навіть кращі за комерційні аналоги. І на біса мені ОС Неро, якщо маленький, гарненький, зручний і простий SCDwriter має всі необхідні мені функції і навіть більше?

Подавати в суд не будемо. =) Ти усвідомлюєш, що робиш. А от сприяти неосвіченості людей у цьому питанні, і продовжувати виховувати таке ж бидло, яке зараз росте і вже виросло, думаю, не варто. =(

До речі, а чим 7-zip гірший за вінрар?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вінду тількі 1 мені ставили всі остальні власноруч... не жалуюсь, і всім кому ставив не жалуються!

ну полка з пряниками ти знаєш де :)

раз ти такий стріляний і матьорий, що ж ти глумишся над таким самим як ти був до першого встановлення вінди? ;) знаєш трохи більше і вже інших топчеш? чи справді конкуренцї злякався :)

ніхто ж ненароджується з набутими знаннями, завжди будуть лохі люди без досвіду. І без знайомих в кого можна запитати. Він один раз подивиться як воно робиться і усьо.

ще один хакер? ти скільки народу бачив з комп"ютерами? і всі вміли ставити віндовс? - тут домогосподарці лекцію читаєш про встановлення віртуального сд, а від перебиття вінди з драйверами в неї буде шок. І що, вона "лох"? Не кажучи вже про фірми, яким це треба робити раз на рік-півтора.

звичайно оголошення написане неправильно і людина це зрозуміє, але навіть послуги таких "хлопчиків" завжди потрібні, а кум, брат, сват і інші родичі не завжди під рукою. Чомусь матьорі адміни, які ставлять сервери на нікс системах не сильно сміються, а от людина яка собі постійно перебиває вінду - пухне від сміху ;)

Оце і весь наш менталітет - посміятись над тим, хто старається щось робити, ну удачі, мегакулхацкери :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти поставив мені таку прогу і отримав собі дохід - тобто знов незаконне поширення що неузгоджене ліцензією на цей софт

Програму він тобі надав безкоштовно (інсталятор), а от за знання того, як її ставити і за доставку інсталяхи (перевезення на флешці/вбивання адреси в ІЕ для скачування) - взяв гроші. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, а чим 7-zip гірший за вінрар?

не вміє відкривати jar фали :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу сервис парк 3 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ви всі напали на те оголошення? Мені абсолютно імпонує прагнення людини заробити, нехай і в такий примітивний спосіб. Це краще, ніж красти телефони/сумочки або грабувати квартири.

А може людина вчиться і часу/можливості на іншу роботу просто не має? Якщо існує попит на такий вид робіт, то і до пропозиції варто ставитись з повагою.

Крім того, наприклад я вже приблизно 18 років за комп'ютером. Переставив незліченну кількість операційних систем і програм. І разом з тим маю на фірмі кілька комп'ютерів, займатись якими ні часу ні натхнення не маю. При необхідності часто набагато простіше заплатити пару гривень якомусь хлопчині щоб переставив вінду, ніж шукати час і сидіти самому, замість того щоб побути вдома з сім'єю. А тримати на фірмі посаду сисадміна немає потреби і фінансово не доцільно.

Повністю підтримую Plum'. Людина прагне заробити. Що в цьому поганого? Критикувати в нас улюблена справа, а спробуйте самі щось зробіть.

Інша справа, що прочитавше таке оголошення, свій комп'ютер я йому б не довірив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано, що, швидше за все, людина робить це незаконно.

RaZoReX, ось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви шо всі подуріли чі що? за 1.5год роботи 60-70 грн заробляти чі що? йомайо!

нафік тоді вам освіта?! ідіть ставте віндовси і будете багатіями!

тож так всім нада вінду ставити всі такі "криворукі"..... дай в мене таке враження що тут одні бізнесмени-міліонери круглосуточно заробляють гроші

шо навіть 2 часіка на 3,6 чі 12 місяців немає щоб переставити вінду?!

я створив цю тему тому що подібні оголошення мол " вінда не дорого" або ""дешевий"ліцензійний" софт" вже осто....здили ( вибачайте)

прям такі до цього "народного" умельця-хакера ше ніхто таке не робив?! да було їх лопатою греби!

і ніколи вони нафік нікому не потрібні!

а на рахунок заробітку... якшо треба так гроші грузчики всегда треба! завжди стабільний заробіток не "міліони" як цім перенастройщіком, але заробіток!

і ше одне.... тут я замітив, в багатьох воно проявляється як чітання між строчками, тобто вони не "вловлюють" суть написаного людиною і починають

гнати всяку бурду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...