Перейти до змісту

Продається комп

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Пентіум 4 2,0Ггц

Мать : AB52

Опора 2*256Мб

Відео: Geforce4MX440 SE 64мб.

Вінт 40Гб

Корпус з БЖ 300В

Ціна 630грн.

ICQ 425739858

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дам 600 если поменяешь видяху Geforce4MX440 SE на Geforce FX5200 или что-то похожее неважно главное обьем видяхи должен быть 128МБ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дам 600 если поменяешь видяху Geforce4MX440 SE на Geforce FX5200 или что-то похожее неважно главное обьем видяхи должен быть 128МБ

Це я тобі ще шось должен міняти? може ламбаду станцювати на капоті машини?

Непідходить некупляй!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непідходить некупляй!!!

Можеш станцювати тільки навряд це задовільнить мої естетичні смаки :D , а якщо серйозно то мені потрібен системник, твій повністю підходить от тільки відяха нажаль ні от і запропогувава тобі замінити забрав би комп відразу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непідходить некупляй!!!

Можеш станцювати тільки навряд це задовільнить мої естетичні смаки :D , а якщо серйозно то мені потрібен системник, твій повністю підходить от тільки відяха нажаль ні от і запропогувава тобі замінити забрав би комп відразу

ясно :D , просто мені бігати шукати відяху для тебе якось нехочеться, ось і продаю те що є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непідходить некупляй!!!

ясно :D , просто мені бігати шукати відяху для тебе якось нехочеться, ось і продаю те що є...

Таж проблема системник потрібен але не знаю де потім підходящу відяху знайти бо час обмежений 2-3 дні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще не известно что будет работать быстрее 440 или 5200 .. ибо 5200 ето самый лоу енд какой только есть да еще устаревший весьма .. на пасьянс хватает .. ну еще на контру максимум.. не бери етого Г-на .. уж лучше из современных дешовок взять чтонибудь..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже уж так потрібна норм відяха то можу запропонувати GeForce FX5500 - 150 грн

або ж GeForce FX5200 - 130 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...