Перейти до змісту

Психологічне дослідження

psy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні друзі!

Кафедра психології ЛНУ ім.Франка здійснює дослідницький проект на тему

"Психологічні особливості українських користувачів Інтернету". Просимо ВАС посприяти нам та взяти участь у дослідженні за адресою http://www.psytopos.lviv.ua/tests.htm

Для нас важлива відповідь кожного респондента, так як ми хочемо зібрати максимально вичерпну інформацію.

Перевірено, що відповіді на запитання у вас займуть близько 30хв. Після того, як Ви пройдете дослідження, завантажиться сторінка "Результат" із Вашим психологічним портретом.

Дякуємо за співпрацю!

Опубліковано

Результаты после ТАКОГО количества вопросов изложены слишком сухо и местами не совсем понятно для человека без психологического образования. Если вы хотите, чтобы ваш опрос прошло большое количество людей - сделайте результат более доступным для понимания :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

справді результати опитування написані складно.багато психологічних термінів <_<

Опубліковано

Вчора проходила тест. Ось результати:

Результати опитування 

Інтернет-залежність 

Ви звичайний користувач Інтернету. Можете іноді проводити занадто багато часу в Мережі, але контролюєте себе

Установки стосовно Інтернету 

Соціальний комфорт

Депресії/самотності

Думка про можливість існування без Інтернету може викликати у Вас занепокоєння, проте, в цілому, Ви не почуваєте самотності в реальному житті 

Самоконтроль

Вцілому, Ви контролюєте свій час перебування в Інтернеті, проте іноді можуть виникати думки про Інтернет 

Відволікання

Іноді Ви можете використовувати Інтернет як засіб для уникання більш важливих та відповідальних справ 

Ясність Я-концепції 

Ваш образ власного Я є недостатньо визначений, нечіткий та малостабільний 

Орієнтація в часі 

Вцілому, Ви здатні насолоджуватися актуальним моментом, не порівнюючи його з минулими радостями й не знецінюючи передчуттям прийдешніх успіхів. Проте, іноді Ви схильні занурюватись в минулі преживання, ігноруючи теперішній момент 

Підраховується коефіцієнт рангової коре

1. Я-Ідеальне – Я-реальне Rir

Оцінка (ідеал)->9Сила (ідеал)->20Активність(ідеал)->20 

2. Я-ідеальне – Я-віртуальне Riv

Оцінка (реальн)->10Сила (реальн)->40Активність(реальн)->34 

3. Я-ідеальне – Я-віртуальне Riv

Оцінка (вірт)->8Сила (вірт)->24Активність(вірт))->23 

Рівень емпатії 

Осмисленість життя 

Цілі в житті

Ви схильні жити сьогоднішнім або вчорашнім днем, не задумуючись про майбутнє 

Процес життя

Ви почуваєте незадоволеність своїм теперішнім життям 

Результат життя

Ви почуваєте незадоволеність прожитою частиною життя

Локус контролю – Я

Ви не вірите, що в змозі контролювати події власного життя

Локус контролю – життя

Ви переконані у тому, що життя людини непідвласне свідомому контролю, що свобода вибору ілюзорна й безглуздо що-небудь загадувати на майбутнє

Самоставлення 

Впевненість у собі

Схвалення себе

Неприйняття себе, негативне ставлення до себе

Керування своїм життям

Уявлення про сприйняття себе іншими

Розуміння себе

Інтерес до себе

Звинувачення себе

Внутрішня конфліктність

Схильність до самокопання і саморефлексії 

Самоповага

Зневага до себе, недооцінка своїх вольових якостей, слабке розуміння себе і своїх можливостей. Пасивність, безпорадність. Схильність сприймати життя як випадковий збіг обставин, на які неможливо вплинути. 

Аутосимпатія

Очікування позитивного ставлення від інших 

Самоінтерес

Низький інтерес до власного (Я), невизнання своєї цікавості, індивідуальності.

Загальна самооцінка

Опубліковано

хм... а я сайти роблю... інтернет для мене - робоча необхідність... для мене тест безглуздий... мені б його пройти років 12 тому....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...