psy Опубліковано 10 Липня, 2009 в 16:40 #1 Опубліковано 10 Липня, 2009 в 16:40 Шановні друзі!Кафедра психології ЛНУ ім.Франка здійснює дослідницький проект на тему"Психологічні особливості українських користувачів Інтернету". Просимо ВАС посприяти нам та взяти участь у дослідженні за адресою http://www.psytopos.lviv.ua/tests.htmДля нас важлива відповідь кожного респондента, так як ми хочемо зібрати максимально вичерпну інформацію.Перевірено, що відповіді на запитання у вас займуть близько 30хв. Після того, як Ви пройдете дослідження, завантажиться сторінка "Результат" із Вашим психологічним портретом.Дякуємо за співпрацю!
lumax Опубліковано 11 Липня, 2009 в 00:56 #2 Опубліковано 11 Липня, 2009 в 00:56 Результаты после ТАКОГО количества вопросов изложены слишком сухо и местами не совсем понятно для человека без психологического образования. Если вы хотите, чтобы ваш опрос прошло большое количество людей - сделайте результат более доступным для понимания
Libra Опубліковано 16 Серпня, 2009 в 14:44 #3 Опубліковано 16 Серпня, 2009 в 14:44 справді результати опитування написані складно.багато психологічних термінів
Libra Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 11:41 #4 Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 11:41 Вчора проходила тест. Ось результати:Результати опитування Інтернет-залежність Ви звичайний користувач Інтернету. Можете іноді проводити занадто багато часу в Мережі, але контролюєте себеУстановки стосовно Інтернету Соціальний комфортДепресії/самотностіДумка про можливість існування без Інтернету може викликати у Вас занепокоєння, проте, в цілому, Ви не почуваєте самотності в реальному житті СамоконтрольВцілому, Ви контролюєте свій час перебування в Інтернеті, проте іноді можуть виникати думки про Інтернет ВідволіканняІноді Ви можете використовувати Інтернет як засіб для уникання більш важливих та відповідальних справ Ясність Я-концепції Ваш образ власного Я є недостатньо визначений, нечіткий та малостабільний Орієнтація в часі Вцілому, Ви здатні насолоджуватися актуальним моментом, не порівнюючи його з минулими радостями й не знецінюючи передчуттям прийдешніх успіхів. Проте, іноді Ви схильні занурюватись в минулі преживання, ігноруючи теперішній момент Підраховується коефіцієнт рангової коре1. Я-Ідеальне – Я-реальне RirОцінка (ідеал)->9Сила (ідеал)->20Активність(ідеал)->20 2. Я-ідеальне – Я-віртуальне RivОцінка (реальн)->10Сила (реальн)->40Активність(реальн)->34 3. Я-ідеальне – Я-віртуальне RivОцінка (вірт)->8Сила (вірт)->24Активність(вірт))->23 Рівень емпатії Осмисленість життя Цілі в життіВи схильні жити сьогоднішнім або вчорашнім днем, не задумуючись про майбутнє Процес життяВи почуваєте незадоволеність своїм теперішнім життям Результат життяВи почуваєте незадоволеність прожитою частиною життяЛокус контролю – ЯВи не вірите, що в змозі контролювати події власного життяЛокус контролю – життяВи переконані у тому, що життя людини непідвласне свідомому контролю, що свобода вибору ілюзорна й безглуздо що-небудь загадувати на майбутнєСамоставлення Впевненість у собіСхвалення себеНеприйняття себе, негативне ставлення до себеКерування своїм життямУявлення про сприйняття себе іншимиРозуміння себеІнтерес до себеЗвинувачення себеВнутрішня конфліктністьСхильність до самокопання і саморефлексії СамоповагаЗневага до себе, недооцінка своїх вольових якостей, слабке розуміння себе і своїх можливостей. Пасивність, безпорадність. Схильність сприймати життя як випадковий збіг обставин, на які неможливо вплинути. АутосимпатіяОчікування позитивного ставлення від інших СамоінтересНизький інтерес до власного (Я), невизнання своєї цікавості, індивідуальності.Загальна самооцінка
SoulBurn Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 15:05 #5 Опубліковано 17 Серпня, 2009 в 15:05 хм... а я сайти роблю... інтернет для мене - робоча необхідність... для мене тест безглуздий... мені б його пройти років 12 тому....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.