zluden' Опубліковано 10 Липня, 2009 в 06:19 #1 Опубліковано 10 Липня, 2009 в 06:19 У зв'язку із кризою роботи мало, вільного часу багато, тому шукаю роботу:Вік - 22 рокиОсвіта:2004 – 2009, ЛНТУ (м. Луцьк)Факультет: технологічнийКафедра: ПАВПФорма навчання: деннаКваліфікація: Інженер-механікЗнання мов:Англійська – розмовна (переклад зі словником)Російська – вільне володінняУкраїнська – ріднаРобота з комп’ютером:Досвідчений користувач, AutoCAD, Pro/ENGINEER, збір комп’ютерів, ремонт та налаштування офісної та комп. техніки, безлімітний доступ до мережі internetДосвід роботи:з вересня 2008 року підприємець, продаж комп’ютерної та офісної технікиЗахоплення:Спорт, риболовля, комп’ютери, спроби програмувати на Javascript і PHP, ремонт офісної та комп. технікиОсобисті якості:Відповідальний, надійний, людина слова, цілеспрямований, дисциплінований, комунікабельний, вміння спілкуватися з людьми, швидко навчаюся.Додаткова інформація:Підприємець на «єдиному» податку: «оптова та роздрібна торгівля, посередництво в торгівлі», водійські права категорії «В»моб. +38 (097) 759-59-36, +38 (095) 421-95-13Розгляну всі пропозиції
kli551 Опубліковано 11 Липня, 2009 в 18:20 #2 Опубліковано 11 Липня, 2009 в 18:20 У зв'язку із кризою роботи мало, вільного часу багато, тому шукаю роботу:Вік - 22 рокиОсвіта:2004 – 2009, ЛНТУ (м. Луцьк)Факультет: технологічнийКафедра: ПАВПФорма навчання: деннаКваліфікація: Інженер-механікЗнання мов:Англійська – розмовна (переклад зі словником)Російська – вільне володінняУкраїнська – ріднаРобота з комп’ютером:Досвідчений користувач, AutoCAD, Pro/ENGINEER, збір комп’ютерів, ремонт та налаштування офісної та комп. техніки, безлімітний доступ до мережі internetДосвід роботи:з вересня 2008 року підприємець, продаж комп’ютерної та офісної технікиЗахоплення:Спорт, риболовля, комп’ютери, спроби програмувати на Javascript і PHP, ремонт офісної та комп. технікиОсобисті якості:Відповідальний, надійний, людина слова, цілеспрямований, дисциплінований, комунікабельний, вміння спілкуватися з людьми, швидко навчаюся.Додаткова інформація:Підприємець на «єдиному» податку: «оптова та роздрібна торгівля, посередництво в торгівлі», водійські права категорії «В»моб. +38 (097) 759-59-36, +38 (095) 421-95-13Розгляну всі пропозиціїНа роботу потрібен слюсар КВП та А 6-го розряду. ICQ 295-827-783
zluden' Опубліковано 17 Липня, 2009 в 10:26 Автор #3 Опубліковано 17 Липня, 2009 в 10:26 все ще актуально. можу працювати по спеціальності (інженер-механік в харчовому виробництві), інженером, механіком, наладчиком, добре знаю AutoCAD, Pro/ENGINEER, розбираюся в кресленнях і технічній документації, швидко вчуся. Відмінно працюю з документами; є досвід прямих і непрямих продаж. Можу "крутити компи", налаштовувати. можливо хтось чув чи знає де потрібні молоді і перспеутивні працівники діліться. буду дуже вдячний кадрові агенства пропонують лище роботу по впарюванні продукції (((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.