Перейти до змісту

Идиоты

difoto

Рекомендовані повідомлення

ще чуть чуть і ми почнем визначати по постам і класифікувати ідіотів. Проте я і не сподівався що дехто все-таки признається в своєму ідіотизмі :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Ванєчка, головне. що ти вчасно крикнув- "ідіот не я":)

P.S. мене дуже потішило, що коли мене запропонували у співмодери, ти так сильно пручався ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот такі флудери і знесли нормальну тему в сраку.

А ми взагалі знайомі, що ти мене по імені називаєш, та ще й так ніжно ніби.....коротше кажучи прошу не плутати ідіотів з геями :D

Давайте або по темі або тру флуд і курим РО по 3 дня для початку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема, в принципі правильна. Кожен повправлявся в своєму гостроумстві (звиняйте не змогла перекласти російський термін правильно). От понаписувал і подумали - ідіоти от точно не ми. Ми такі розумні, такі грамотні, такі првильні....

Ну-ну давайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як, всі хто хотів, визнали себе ідіотами? - як діти, чесне слово.

Стаття цікава, видно, що писала ідейна людина, також явно видно, що йшла редакція і статтю підправили. Підправили так, щоб охопила вона більшу кількість читачів.

Пару слів про демократію: як це не сумно чи, навпаки, радісно, але внас таки демократія в тому вигляді, якому задумували її стародавні філософи - влада народу. Ми вибираємо з купи партій і кандидатів в президенти, з сотні майбутніх депутатів на один участок - більшої влади народу вже просто бути не може.

Тепер давайте глянемо на "оплот демократії" - США. 2 партії, по одному кандидату від кожної в президенти. Ні для кого не секрет, що кожна партія лобіює інтереси частини багатіїв, які її і спонсорують. То де там демократія? Там гарна обгортка (реноме демократії дотримується жостко, щоб ні в кого не виникало питань) і достатній рівень благополуччя більшості (за який боряться обидві партії, доречі).

Тепер повернемось до нас - хто може назвати політичну силу яка здатна зараз впливати на рішення рівня держави і при цьому на сьогодні дотримується своєї програми... та хочаб минулих виборів? Відчуваєте різницю? Там - партії гнуть свою політику десятками років - тут не можуть і пів року витримати, щоб не змінити курс.

От вам і демократія :)

Ну а "ідіоти", "Бог", "нація", "вітчизна" - це все лише слова, щоб привернути увагу і не більше. Американець буде захищати вітчизну не тільки тому, що її любить, а й через те, що йому там добре живеться, причому саме з матеріальної точки зору. І ці дві речі невід"ємні, як не крутіть і як би вас не переконували ідеологи.

ЗІ "...Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха..."

© профессор Преображенский, "Собачье сердце" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid приехал из Штатов и поведал мне одну удивительную весчь: там конгрессмена(читай - депутата) можно встретить в забегаловке с пиццей. Просто в ресторане долго и дорого, а у него нету времени на это. Можно с ним поговорить, даже попросить чего-нить. У нас же депутаты обедают в ресторанах, иногда собственных.

Так вот идиоты у нас те, кто считает, что следующий депутат будет лучше, честней и будет больше любить его.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, повністю з тобою згоден на рахунок "доступності" депутата в США:

реноме демократії дотримується жорстко, щоб ні в кого не виникало питань
Так вот идиоты у нас те, кто считает, что следующий депутат будет лучше, честней и будет больше любить его.

та не ідіоти, наївні так, ідіот він ще намагається доказати комусь іншому, що от онті, що з зеленими прапорами в жовтий горошок, вони не такі, як ці що зараз з прапорами в коричневу полосочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, повністю з тобою згоден на рахунок "доступності" депутата в США:
реноме демократії дотримується жорстко, щоб ні в кого не виникало питань

та не ідіоти, наївні так, ідіот він ще намагається доказати комусь іншому, що от онті, що з зеленими прапорами в жовтий горошок, вони не такі, як ці що зараз з прапорами в коричневу полосочку.

Если наивные, пусть сидят дома и не голосуют вообще. Пошел голосовать - автоматом причислил себя к идиотам, ибо если чего-то ждешь от своего голоса, кроме чувства собственной значимости - диагноз налицо.

А те, которые флагами машут - так их тут в "Политике" большинство ;)

И, в догонку - если человек говорит, что все люди - идиоты, то он и сам попадает в последние, потому как если он человек, то получаются взаимоисключающие параграфы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошел голосовать - автоматом причислил себя к идиотам, ибо если чего-то ждешь от своего голоса, кроме чувства собственной значимости - диагноз налицо.

а якщо голосував проти всіх ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Против всех - нелепица, выдуманная псевдодемократами, якобы служащая для того, чтобы кто-то не спер твой голос. Но если голос можно спереть - то какая это нах демократия?? Логичнее было бы голосовать за и против: я против Юлии Владимировны, а Петя за Патию регионов. Голос против уменьшает рейтинг на один голос. Вот тогда было бы видно реальный глас народа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если наивные, пусть сидят дома и не голосуют вообще. Пошел голосовать - автоматом причислил себя к идиотам, ибо если чего-то ждешь от своего голоса, кроме чувства собственной значимости - диагноз налицо.

я завжди йду голосувати, бо хочу вірити що щось зміниться. завжди був впевнений - щоб щось змінилось треба щось для цього зробити. бо без нашого втручання змінюється тільки дві речі - день на ніч та ніч на день. певно я ідіот...

але з іншого боку - наївний сидить вдома, ідіот пішов голосувати, наш неідіот - де він в цей час? можливо в виборчому бюлетені? адже саме так він надійно відмежує себе від ідіотів що голосують...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото меня уже подкумаривает это понятие, видимо потому, что нет промежуточного решения: либо идиот, либо неидиот. На самом деле есть куча стадий ФГМ.

А я тоже хочу, чтобы что-то изменилось. Но не верю, что изменения будут в ближайшее время. Также я не считаю, что "голосовать" и "делать что-либо, изменять" - это синонимы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Против всех - нелепица, выдуманная псевдодемократами, якобы служащая для того, чтобы кто-то не спер твой голос.

дивно, а я наприклад всі рази що голосував за "не підтримую жодного кандидата", думав що виражаю цим свою недовіру до всіх хто знаходиться в бюлетені ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот именно, что ты думал. Реального эхвекта от этого "против" - ноль. Значение имеет только количество "ЗА".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невсе дається легко, слі багато працювати і бути пильним та активним громадянином. Я знаю що зараз стає краще з кожним днем. Ви тільки гляньте де в робочий час люди сидять - значить в нас все ОК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот именно, что ты думал. Реального эхвекта от этого "против" - ноль. Значение имеет только количество "ЗА"

Мій голос всетаки віднімався від загальної кількості проголосувавших. Тобто моє волевиявлення теж враховувалось. І під час виборів пункт "проти всіх" виводиться окремим рядком. Моя позиція нічим не гірша твого "за", якщо ти рахуєш, що всерівно за кого не голосуй - краще не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не то середа не то четвер, біля 14-15 години я асфальтую біля прокуратури розкопку (Лекс і Ромаха не дасть збрехати,- бачили) народу по Лесі Українки тьма і всі сидять пють пиво, курять, смакуть страви - такого при союзі небуло тому не треба різко так виражатись в сторону того чи краще ми живемо і хто тут ідіот. Нікого за трудодні робити не заставляють. І я точно знаю як відкладали і мої батьки і бабуся щоб заплатити за світло, газ, квартиру (корову, курку, фруктові дерева). Такшо не робіть один з одного ідіотів.

Є ще таке поняття коли кількість переходить в якість, так я всім бажаю щоб Ваші кількісні показники перейшли в якісне життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі vanus правильно питання підняв, взагалі така тема можлива тільки тому, що ідіотизм потроху зменьшується, раніше лозунги типу "Литвин врятуй Україну" чи "ЛюблЮ, ВірЮ" і тирипири сприймались нормально, а зараз від "Врятуємо Україну" з фішкою Яценюка трохи підтошнює якось, а "20 років тримаємо слово" з фішкою Тарасюка виглядає як пряма образа, якщо раніше "Свобода слова" збирала мільйонну аудиторію, то скільки ідіотів зараз тратись свій короткий дорогоцінний час на перегляд тих бздунів? Думаю набагато меньше. Народ потроху відривається від політиків, від ток-шоу, відривається від слів, тепер політикам все важче достукатись до вух виборця, бо слова все меньше важать, вже не загорами той час що політикам прийдеться щось робити, аби про них почули виборці (не електрорат а виборці! електрорат - це ті шо на кнопочки тиснуть під час ток-шоу) Раніше ми вибирали як лохи в наперсточників, вони крутять чашечки, а ми стараємось вгадати, а нафіга вгадувати, пішли вони н*х хай вони нас заставлять зробити єдиноправильний вибір своїми діями.

Багато розмов про розвиток, але це все загальний потік фраз, ковбой в Штатах не завжди вміє читати, але він - вільна людина, він паше на себе, але він вільна людина і кожен хто позариться на його свободу дістане кулаком в морду, або клю в голову і тут Harddriver правильно підняв питання про зброю, бо зброя є визначальним показником вільності чи то розвитку суспільства, тільки вільна людина здатна поважати права і свободи іншої людини, навіть маючи зброю, а рабам зброя протипоказана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже не загорами той час що політикам прийдеться щось робити, аби про них почули виборці

правильно, а щось робити легше коли? - коли є організація. от і прийдемо до двопартійної системи :) з гарною обгорткою aka демократія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не стала так однозначно стверджувати :"зброя є визначальним показником вільності чи то розвитку суспільства, тільки вільна людина здатна поважати права і свободи іншої людини, навіть маючи зброю, а рабам зброя протипоказана. " Така свобода у штатах обумовлена історичними реаліями. Ті самі ковбої зі зброєю в руках відвойовували собі місце під сонцем у вигляді шматка землі чи ін. мат. благ. Недарма принцип життя в СШа і до цих пір звучить "Іди, або здохнеш." Якщо ти маєш силу, маєш зброю то виживеш, хоч і на трупах інших. Європа набагато чутливіша в цьому плані, у них соціальні гарантії дозволяють вижити людині в будь яких умовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як суттєво на загальну ситуацію може повпливати те,

скільки ідіотів зараз тратись свій короткий дорогоцінний час на перегляд тих бздунів?

якщо навіть їх менше, і

народ потроху відривається від політиків, від ток-шоу, відривається від слів, тепер політикам все важче достукатись до вух виборця, бо слова все меньше важать
, це не матиме абсолютно ніякого позитивного ефекту на загальний стан речей , оскільки відсутні декілька найважливіших інституцій демократії і громадянського суспільства, як то - контроль і відповідальність. Тобто функція народу як носія влади здійснювати контроль за діяльністю педставницьких та виборних органів, а також несення останніми відповідальності перед тим же народом - не виконуються через абсолютну відсутність відповідних механізмів. Мало того, менталітет і дії "більшості" (в розумінні автора статті) стануть дедалі більше справджувати твердження "моя хата скраю", оскільки проявляючи таку політичну апатію, люди просто напросто втрачають політичну свідомість і розуміння своєї (в т.ч. особисто кожного) значимості в процесі державотворення. В свою чергу, це дає можливість "власть імущім" і надалі, і з ще більшою легкістю, крутити той цирк, що відбувається останні 5 років. А оскільки наші "волелюбиві" і "нескорені" століттями проявляли терпимість і "все-намагалися-піднятися,-але-не-получилося-й-досі", то при всіх вищеперелічених розкладах - чекати позитивних зрушень (дивлячись ті ток-шоу , чи не дивлячись) можна ще довго ;)

Я не маю на увазі те, що зменшення ефекту зомбування на людей через телебачення, політиканство, популізм і т.д. це погано чи нічого не значить. Ні. Просто мало - встати і відвернутися від усього в свій куточок- потрібно всеціло і постійно присвячувати себе і свій час хоча б викоріненню ідіота в собі. Бо на рівні створення нормальної держави і суспільства без радикальних дій - просто не обійтися (прохання не сприймати це як заклики)))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статья-детектор идиотов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух скільку флуду...

Запитання до діфото - а як ви, друже, бачите Україну? Щось я в жодному вашому повідомленні не побачив чого ви хочете.

А якщо не знаєш чого хочеш, то до чого можна прийти?

Тут є справді два варінта

1) діфото і йому подібні самі не знають чого хочуть, ну, або, якесь гіпотетичне "как в амєрікє", "а вот у ніх в рассіє", "а вот у ніх в європє", тобто, щоб шлунок був ситий і без напрягу. Щоб було все - а за це нічого.

2) діфото і йому подібні просто гонять на державу, чи то з власних переконань/комплексів чи то по "спєц заказу"

Третього не дано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ех... класна стаття! Трохи забагато симптомів ідіотизму і емоцій, але сказано все правильно.

так кумедно було читати коменти після статті: всі одразу ж кинулись доказувати хто "ідіот", а хто ні; такі смішні підй*бки ^_^

пс: коли тебе обзивають "ідіотом" не спіши бити в лице чи обзивати "ідіотом" у відповідь. Спочатку подумай чи справді ти ним не є.

ппс: словом "ідіот" в Древній Греції називали людей, які не розбирались в політиці ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...