Перейти до змісту

Продам детектор прихованих відеокамер

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Зразу відзначу що даний прилад не являється СПЕЦТЕХНІКОЮ !!!

SpyFinder - детектор для поиска и обнаружения скрытых видеокамер, обнаружения объективов (оптики).

Данное устройство позволяет найти любую скрытую видеокамеру, не зависимо работает она в данный момент или нет. Радиус действия - до 8 метров.

А по простому - дуже потрібна ріx для тих хто любить "розважатися по повній" в саунах, готелях, індивідуальних кімнатах барів, ресторанів і думає що його ніхно не бачить....

Річ ну дуже необхідна для тих хто бере ... подарунки на державній службі )))))

yhst-8112___2.jpg

Принцип дії прекрасно ілюструє відео - http://www.youtube.com/watch?v=tTOUWPBcV3g...feature=related

Ціна спокою всього 1700 грн.

Дешевше тільки безкоштовно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОФФ

На рахунок дешевше - такий детектор можна зробить на 555 таймері і собівартість такого чуда буде ну максимум грн з 20 :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як відносно оренди на кілька годин? По перше - щоб провести тест на звичайних камерах (чи ловить, чи ні), друге - обстежити приміщення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вопрос по ходу:

насколько дороже камеры с оптикой которая не "имеет бликов" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОФФ

На рахунок дешевше - такий детектор можна зробить на 555 таймері і собівартість такого чуда буде ну максимум грн з 20 :huh:

1.Згоден ! Я сам ніби не далекий від електроніки. Багато яких речей можна зробити своїми руками, але як правило хто вміє робити тому ця річ і даремно не потрібна, а ось кому потрібна в того руки заточені під... ну не під паяльник :D

2. Платні послуги по прокату не практикую

3. Чесно сказати ? Я про таку оптику для відеонагляду навіть не чув. Сенс ? Це ж не оптичний приціл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Платні послуги по прокату не практикую

Гаразд.

1. Яка гарантія 100%-ої роботи приладу?

2. Який манібек? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3. Чесно сказати ? Я про таку оптику для відеонагляду навіть не чув. Сенс ? Це ж не оптичний приціл.

ты первый о саунах начал,

если мы строим что то стационарное - есть время сделать "шторку" чтобы открывалась только во время записи

(Леон Килер учил - открывай оптику только перед началом стрельбы :) )

а камеру за зеркалом увидит?

p.s. хотя дивайс полезный, на всякий случай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую - продано !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо хтось бажає придбати подібний прилад - http://www.surveillance-spy-cameras.com/hi...ra-detector.htm

я купував там декілька раз, без проблем і на протязі днів 10 отримаєте товар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...