Перейти до змісту

Продаю PSP як нова 1200 гривень

GarmataNet

Рекомендовані повідомлення

Вітаю на продаж маю PSP в ідеальному стані ціна 1200 гривень. В комплекті карта памяті соні 8гб, зарядка, кабель юсб, 8 дисків UMD. Ігри можна записувати на карту памяті

Контакти

icq 487865032

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це типа та, що "взломана", і до неї можна цяцьки з інтернету закидувати, й грати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це типа та, що "взломана", і до неї можна цяцьки з інтернету закидувати, й грати?

Так можна зараз в ній такі ігри на флешці стоять: nfs undercover, warms, fifa 09, killzone, free running, call of duty,silent hill, midnight club, gta vice sity,

+ до того записав 1 фільм для того щоб показати яке віде

+музики десь біля 1 гб і вільного місця на флешці ще біля 800мб осталось

Дужа класна штука тільки на жаль мушу її продати бо потрібно терміново гроші. На екрані ще захисна плівка є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона? http://hotline.ua/tx/sony_playstation_portable_psp/ Чи якась інша? Якщо інша - то дай точну модель-марку, щоб почитати ТТХ.

Давай завтра десь після 14.00 пересічемся, продемонструєш. Може й візьму собі такого гаджета - треба глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона? http://hotline.ua/tx/sony_playstation_portable_psp/ Чи якась інша? Якщо інша - то дай точну модель-марку, щоб почитати ТТХ.

Давай завтра десь після 14.00 пересічемся, продемонструєш. Може й візьму собі такого гаджета - треба глянути.

Так це вона. Я зараз не в Луцьку і взяв її з собою в дорогу. Буду в Луцьку в четвер. Напиши свій номер телефону в пм щоб я позвонив і тобі її показав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу закрити тему PSP так і не була продана. Буду пробувати іншим способом її продати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

прошу закрити тему псп продана поза бордом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...