Перейти до змісту

Лазерна корекція зору

mariolast

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочеться почути, є напевне повно таких хто там поправив собі зір, а чи варто на те гроші збирати? 15 штук гривень.

Опубліковано

ну 15 нет так страшно

страшно другое - оно тебе нужно?

что хоть собираешся коректировать?

p.s. уже поднималась такая темка на форуме

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Стоп, які ще последствия? Я знаю 3-х людей особисто, які зробили собі коррекцію таким чином і ходять довольні, та і хто би дозволив Ексимеру робити операції якби були якісь небажані наслідки? Там же в кінці-кінців є попререднє обслідування, яке вартує 600 гривень.

Від лінз в мене очі червоній, та й кожен день знімати-одягати їх...точно інфекцію колись занесу.

Опубліковано

Коректується лише тоді коли низький зір або велика різниця між очима..

нарахунок осліпнути...може бути усяке...інфекція в фізрощині,лікарська помилка...-ето вам не в кишках ковиряцца

Окуляри.... при довгому носінні окулярів атрофуються бокові м'язи очей так як замість погляду вбік ви повертаєте голову і ви будете лише змінювати окуляри на сильніші і сильніші...вже не беру до уваги те що окуляри натирають шкіру на носі...

Опубліковано
ви будете лише змінювати окуляри на сильніші і сильніші...вже не беру до уваги те що окуляри натирають шкіру на носі...

ого. я сколько лет в очках уже и на сильнее не меняю...

просто надо брать на четверть слабее, чем надо до абсолютного

а вот про натирание... просто надо подобрать удобную оправу - ничего натирать не будет.

если и есть след - то не сильный...

по поводу последствий операции.

был прокол у какой-то клиники несколько лет назад.

массово инфекцию занесли.

что-то там со стерилизацией инструментов не того было...

Опубліковано

При його -5 операцію робити не варто

Shura попробуй поводить глазами влево вправо...если чуствуеш боль значит мускули атрофируются-и ето не есть хорошо

Кстати хорошая книжечка

тут

Опубліковано

Книжечку читал давно, только толку от нее мало, ни одного вживую человека не видел чтобы действительно помогло. А вот насчет операции мнение все еще интересует, какие еще будут мнения? Есть может у кого друзья, которые сделали себе подобную операцию?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...