Перейти до змісту

Рік після виборів модератора

vanus

Рекомендовані повідомлення

Хто виставить свою кандитатуру на пост другого модера розділу політика?

Макс і Зіберс відпадають зразу :)

Предлагаю Shura

Различны во взглядах с Ванусом, как и положено при двоевластии слегка друг друга недолюбливают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

спасибо за доверие, но категорически не хватит времени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предлагаю Shura

Различны во взглядах с Ванусом, как и положено при двоевластии слегка друг друга недолюбливают.

А модератор модератора зможе забанити? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

имхо наиболее адекватен Tolik_lt

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже считаю что Tolik_lt отличный выбор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если Шура самоустранился поддерживаю кандидатуру лтского Толика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фторой модератор толжен быть "отявленым москалыком" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй модератор должен просто иметь трезвый взгляд и не называть флудом мнение, отличное от мнения большинства школьников, сидящих в "политике".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 чела хочуть ще одного модератора, та ще й толіка-лт який флудить всюди без разбора.

Ідея невдала, як на мене, розділ не такий і великий.

Треба окрему тему робити.

І взагалі мненій у нас на борді не 1 і не два і не три, такшо може 4-х модераторів поставим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваня, так потому и хотят второго модера, что прийдешь ты, скажешь "ідея невдала" и "флудить всюди без разбора" и на том все закроется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver, это ты про меня?

так я таким и не был никогда...

я кагбэ "родину люблю" и даже мысли кривой против Украины у меня в голове не было ни разу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 гетьмана ми вже проходили :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И чем же тебе Ваня Толик так не нравится ? Мне кажется он всегда наболее взвешенно и

конструктивно подходит к своим постам. В отличие от тебя кстати.

p.S. Ты вообще уверен что правильно понимаешь слово _флуд_ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу :)

это ты перегнул, причем увесисто так :(

я - украинец. русскоговорящий, но очень украинец

мои претензии в этом разделе не потому, что я против Украины, я только за, но без катаклизмов

так что пересмотри свои убеждения, ибо "москалыком" меня еще никто не называл. да и повода нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Иван, ты очень напоминаешь твоего любимого президента ))). Он тоже много чего говорил про одно, а в итоге делиться не пожелал.

Ну ладно, я понимаю синдром вахтера (не в обиду), но чего ты сразу решил что цяцю хотят отобрать то? Ну отнесись к этому по другому - ты говорил что рейтинги высокие и т.д., но, как говориться, электорат желают (и не только 2 человека) ))). Ну, придумайте испытательный срок, проанализаруйте как отразится на посещении/накале страстей/обвинениях в предубеждении/количестве банов наконец.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа тільки в одному і не в цяці навіть. В політиці порядок і крапка. І я маю право на свою думку і маю право на неї хоч я і модератор.

І якщо за рік цю тему крім мене ніхто не підняв значить все більш менш впорядку. Може є якісь зауваження, а то бредово виглядає. Давайте спочатку визначимо скільки є тут різних думок і тоді визначим кількість модераторів. Але в іншому топіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты как обычно опять путаешь "мнение" и "я сказал и точка!".

Мнение высказывай на здоровье. Посты оппонентов тереть не надо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людину, яка не може дотримуватись простих правил форуму і для якої нецензурні слова є останнім аргументом - на модератора?

Пропоную для усіх "нєсагласних" створити окремий розділ форуму під назвою "Ісконно вєрная політіка" (попередньо заборонивши туди доступ усім, хто не дотримується "гєнєральной лінії партії") і хай вони там займаються самозадоволенням.

А на місці vanus'а я б цю тему закрив або й взагалі видалив, бо усіх цих незгодних повністю влаштовуватиме модератор лише з їхньої когорти. Пам'ятаєте приказку "Пусти свиню під стіл..."?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную для усіх "нєсагласних" створити окремий розділ форуму під назвою "Ісконно вєрная політіка" (попередньо заборонивши туди доступ усім, хто не дотримується "гєнєральной лінії партії") і хай вони там займаються самозадоволенням.

или заделать форум board.lutsk.ru :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

provokator.board.lutsk.ua

І ND адміном.

Чесне слово, москалі ще й платити почнуть :)

Слова деяких тут звучать приблизно так "Бориску на цасртво!" :)

Весло якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чисто об'єктивно :) логіка дискусій в цій гілці форуму дуже рідко зводиться до "moder.ua vs imho.ru", форум відкритий до спілкування (головне не матюкатись і вести себе в широких рамках коректності), нажаль з кожним місяцем все важче вести дискусії в цьому розділі, оскільки відсутній сам предмет дискусії - нема в нас політики, вся її багатогранність звелась до політичного повійства, лоходурства, практично повністю відсутня політична самосвідомість, бо політика це не тільки вміння вигинатись між краплинками, вона повинна стояти на міцному патріотичному фундаменті

і в продовження дискусії. ну з'явиться модератор, який буде вести патріотичну проросійську точку зору українського громадянина, буде банити за різкі звинувачення в бік Росії і срср, що тоді буде за форум і чи дійсно не краще спокійно відірватись всім бажаючим на донецьких, севастопольських форумах, це що в нас тут один vanus - людина яка на свято вдягає вишивану сорочку (я теж так буду :) ) це і є одна з найголовніших ізюминок даного розділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну з'явиться модератор, який буде вести патріотичну проросійську точку зору українського громадянина, буде банити за різкі звинувачення в бік Росії і срср, ...

очень напоминает манию, пробуй лечиться электричеством

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ді я видвигаю тебе на 2 модера (тільки не подумай шо ти москаль :) я знаю твою національність ) :wub:

re Чесне слово, москалі ще й платити почнуть smile.gif

re Слова деяких тут звучать приблизно так "Бориску на цасртво!" smile.gif

re Весло якось так.

інтересно за скільки за "українці" продадуться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...