Перейти до змісту

DJ Fenom & DJ Neo

mass

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
не )

шо реально ты DJ Neo ?

тоді закинь прошу найкращу музичку з трьошкі ок ?

и докинь музички без міксів

такої прушноЇ)))

яакшо виникають сумніви, то можу їх розвіяти!!! сьогодні буду грати в Чері, з пятниці по неділю в ХХІ!!

музичку закину попожа!!!

PS: музичка буде зі вставками!!!

Опубліковано
а де ви живете ???

йо-ма-йо) це треба так ...

у місті Луцьку!!!!! На захарова!!! А шо в гості хтось напрошується????? :ok:

а ше для недовірливих кілька фоток в галереї!!!! :unsure:

Опубліковано

свіжак MUSIC/MUSIC BY FENOM&NEO/

постійно буду доливати.....

приношу вибачення за вставки, просто є неприємні випадки використання музики у різних клюбах.... mass не дасть збрехати (це я про твою розповідь про Світязь)... думаю, що при домашньому прослуховуванні ці вставки не будуть заважати....

Опубліковано
про це я вже писав.....

музичку зробим....... music/dj music by fenom & neo/all dj's

все буде там на обміннику....

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/ATB - Let U Go(Tocadisco rmx)_224.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/bob sinclar - world hold on_224.MP3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/craig_obey feat abela-gonna have to pay craig and bens filthy house jam.MP3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/dansad - tell me why_sensor rmx_256.MP3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Ficherspooner - Never win (Benassi edit)_224.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/hi tack - say say say_256.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/goldfrapp_steve angelo_nuber1_256.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/robosonic-hollaback boooy rmx_128.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Vidimas - White Horse (Visus vox REMIX)_224.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/dj binokl OPTIKA - Sunshine and Darkness_topdj.com.ua_128.mp3

Опубліковано

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Dj NeO - cosmo Mix_128.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Dj NeO - Happy Mix - 01_128.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Dj NeO - Happy Mix - 02_128.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Dj NeO - Happy Mix - 03_128.mp3

ftp://lm:[email protected]/Music/dj music by fenom & neo/all dj's/Dj NeO - Happy Mix - 05_128.mp3

це буде класно :D "

dj neo / dj mix - foreva :D:D:smile-zachot:

Опубліковано

;)

шановні диджейки_)

а хто крутив музичку цеї зими в XXI ? Чи приповните той moment коли МАУП заказував трьошку (мій друг там вчиться_):?

;)

Опубліковано
;)

шановні диджейки_)

а хто крутив музичку цеї зими в XXI ? Чи приповните той moment коли МАУП заказував трьошку (мій друг там вчиться_):?

;)

зимою грaли Dj Neo Dj Mix Dj Sabsayt Dj Neumeliy!!!!

на МАУПІ працювали Dj Sabsayt Dj Neumeliy!!!

але бомба !!!

так...

а де Черрі і що таке черрі скажіть ))

Чері - то патібар з хреновим звуком і концертним пультом, замість DJ-ського!!!! з космічними цінами, але непоганим інтер"єром!!!

Знаходиться на проспекті Волі за магазином Мрія!!!

Опубліковано

та не дуже там космічні ціни...... навпаки, мені особисто не подобається інтер"єр..... площадка як в ямі...... сильно низько..... і столики там в ямі не в тему...... люди сидять, а ти танцюєш..... багато хто комплексує....

Опубліковано
та не дуже там космічні ціни...... навпаки, мені особисто не подобається інтер"єр..... площадка як в ямі...... сильно низько..... і столики там в ямі не в тему...... люди сидять, а ти танцюєш..... багато хто комплексує....

поддержую. розміщення танцпола там нікудишнє...

на рахунок цін - не памятаю...

інтер"єр непоганий, але могло бути і краще...

Чері - то патібар з хреновим звуком і концертним пультом, замість DJ-ського!!!!

а чьо ж вони так слажали? коштів не вистачило? %)

Опубліковано
мене звати Дима)

логічно ;)

2 алл

хтось був в Ровно в Лагуні?? кажуть непогано. круче наших вместе взятих.... думаю може стоїть зїздити ... :)

кста. чув розмову в маршрутці мол сьодня в метро буде барьба девчьонок в грязі..?! хто шо скаже?

Опубліковано

в лагуні була наш редактор новин.... всередині каже супер.... но ціни... кусаються... вроде.... вона не помнить.... була п"яна

в МЕТРО буде ПЕНА_ПАТІ.... тьолки таки будуть валятись.... конкурс купальників.... я буду працювати МС

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...