Перейти до змісту

Звернення до бордівців

vanus

Рекомендовані повідомлення

Шановні друзі!

В черговий раз нас намагаються нагнути, обманути, всунути нам в зуби кістку і т.д.

Партії присутні у ВР задовбали народ як на сході так і на заході, вони недостойні бути присутніми у ВР. Вони показали хто є хто, а тепер хочуть спастись будь-яким способом!

Складна політична ситуація і загроза забрати в народу його право, узурпація влади великими бізнес структурами, нищення малого бізнесу на законодавчому рівні, викликає хвилювання та неспокій в громадян України! Мало того що ми пашим і ввечері маєм право на відпочинок а нас з теліка загавкують і недають спокійно відпочити.

Протидіяти одному цій машині неможливо. Вступати в якусь партію - ПРИНИЗЛИВО і НЕМОДНО! Тому звертаюсь до Вас, якщо будуть явні антиконституційні дії парламенту чи або зміни конституції з зменшенням свобод і прав громадян чи делегування наших прав іншим органам на що Президент зреагує розпуском Ради, з слідуючою пропозицію!

Прошу підтримати Президента України своєю присутністю і мирною акцією в м.Києвві в разі оголошення ним розпуску Верховної Ради України.

Утворити організаторський комітет для координації дій та допомоги один одному для доїзду, перебуванню та поверненню з столиці.

Отже лишаєм свою підтримку постами, кнопкою Підтримав і залишаєм контакти (наприклад телефон) для організованої можливої поїздки на Київ, підписання звернення до міськради та Обласної Ради з вимогою звернення до Президента про Розпуск Ради, і т.д.

Прошу взяти за правило тут не обсуждати і не розводити флуд, а відписуватись тільки тим хто підтримав.

vanus 80503781521

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

max мобільний 8 095 7-666 тритри один

Якщо хтось буде виїзжати на власному транспорті і має вільне місце - пишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моб. - 8 050 696 0852

:mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій голос на знак протесту проти узурпації влади можна додати ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо мої слова здадуться занадто різкими, але я вважаю, що у разі створення "широкої коаліції" та внесення антинародних змін до конституції люди повинні повстати та стратити привладних бандитів разом з їхніми рідними без суду та слідства, ( так як судити їх нікому). Що потрібно було зробити не вчора, а позавчора.

Адже, якщо народ слухняно та покірно проковтне чергове знущання з боку тих хто нахабно його дурить та принижує, і з власної волі віддасть себе на заклання тим кому вже давно не вірить, то сам нарід та нація заслуговує на повне винищення. "Покірні барани" не повинні засмічувати генофонд планети.

Кажу так, тому що особисто сам ладен краще вмерти, ніж дозволити керувати своїм життям та життям своїх близьких, тим, кому вже давно плювати на нас вже навіть як і на електорат.

P.S. Дайте мені їх за горло потримати.

80671583477

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадім 8-050-837-нуль один - 53

В Київ з роботи врядчи вирвусь, але чим зможу тим поможу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Центральні важілі ребуту свідомості знаходиться саме там, в раді!

Тел.: 8093803070три

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що, після сьогоднішніх заяв топік втратив актуальність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почистив від флуду :D :D :D :D

Та ні не втратив, простов партії вступати не хочеться бо то всьо болото, а щось зробити можна тільки гуртом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

80672590387 Ромаха Одинадцятий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanus

Я думаю після вчорашніх заяв з новою Конституцією і ширкою вийшов облом. Єслі шо - мій телефон знаєш, підпис з своєї сторони гарантую. Щодо поїздки не впевнений, але на наступних вихідних планую бути в Києві, так що можу підтягнутися, якщо знову підуть хвилі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

могу варн вліпити, могу потерти - виходячи з посту №1, нехватає культури по правилам грати, нецікавить нефіг офтопити.

я дуже терплячий, після цього посту 5 днів РО за непотемі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...