kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:58 #26 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 10:58 водії не всі загальмовані, дехто може дійсно не бачить знак, але я, наприклад, цілеспрямовано туди їхав на тижні, бо інших варіантів під’їхати до Лесі Українки нема, скрізь знаки, а мене треба було заплатити в одному з банків...але то таке діло... мені просто цікаво, що ж там має бути?
Yarchik Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:07 #27 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:07 хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) А від "лялькового" (тобто з вул. Б.Хмельницького) поворот на Кривий Вал взагалі заборонено...
kudrom Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:57 #28 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 11:57 точно? я щось не побачив знака, тільки "тупік" стояв...
ko5teg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:18 #29 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:18 хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) А від "лялькового" (тобто з вул. Б.Хмельницького) поворот на Кривий Вал взагалі заборонено... а якраз оцей знак звалили =)) і доречі з вулиці Глушець (здається правильно вказав) поворот на Кривий вал заборонено також ... да і для "місцевих" ці знаки ніачьом ... я ж маю якось додому їздити З.І. точно знаки шо там тупік є =) просто спочатку сам не дивився, а судячи по тому, скільки машин їхало задом, чомусь зразу подумав шо ніхто знак не повісив =)
prg Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:19 #30 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 14:19 хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) А від "лялькового" (тобто з вул. Б.Хмельницького) поворот на Кривий Вал взагалі заборонено... "Умовно" заборонено, бо той знак що стояв хтось зніс тільки кусок труби лишився
gorik Опубліковано 5 Червня, 2009 в 20:11 #31 Опубліковано 5 Червня, 2009 в 20:11 причому знака шо вулиця перерита нема (тільки біля самої ями) =) і реально всі тікі задом і їздять коли не гляну =) З.І.вбиває лише одне .. чьо вони знак не причепили на початку вулиці ( біля лялькового і біля парку) шо вулиця перерита .. чи шо там тупік ... це вже смішно виглядає просто =) коли не глянеш .. хтось задом суне .... (хоча якшо з парку підійматись, то ше є шанс розвернутись .. а от якшо від лялькового .... то хіба шо якшо в тебе джип) З сторони Богдана Хмельницького сьгодні цілий день стоїть знак поворот на ліво заборонено. За 1 метр до повороту злівої сторони.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.