Перейти до змісту

Процедура розлучення

lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить така інформація....

Громадянка України вийшла заміж за іноземця. Шлюб зареєстрований у загсі м.Луцьк. Потрібно розлучитися в максимально короткий термін.

Яка процедура розлучення?

... Загс заяви на розлучення від Українки, без участі іноземця не приймає... мотивуючи рішенням суду..........

Опубліковано

Треба вияснити всі обставини - прописка, діти, а тоді вирішувати питання про розірвання шлюбу через суд.

Отримати рішення суду про розірвання шлюбу - від 2 до 6 місяців.

Опубліковано

Може і мені заодно підкажете... Шлюб укладений в Луцьку, зараз обоє прописані не в Луцьку, хоча проживають і працюють в місті. Свідоцтво про одруження втрачене. Дітей не має, спільного майна не має. Як в такій ситуації швидко розлучитися? Наперед дякую!

Опубліковано
Може і мені заодно підкажете... Шлюб укладений в Луцьку, зараз обоє прописані не в Луцьку, хоча проживають і працюють в місті. Свідоцтво про одруження втрачене. Дітей не має, спільного майна не має. Як в такій ситуації швидко розлучитися? Наперед дякую!

За свої вчинки людина несе відповідальність і за неправильні вчинки - покарання! Швидкого розлучення не буває - цей шрам залишається на все життя. Якщо в церкві було вінчання - підіть поцікавтеся як швидко можна розвінчатися. Чесний батюшка відповість - такого не може бути, розлучення це перелюб а значить гріх! Не чесний батюшка скаже - заплати пожертву на храм то можна і розлучитися! А взагалі то потрібно наперед думати з ким повязуєш своє життя на все життя. А то надивилися серіалів і грають в реальному житті своїх героїв. Через те і стільки бродять бездомних діток, сиротинці переповнені, лікарні теж кишать від діток хворих на снід.

Опубліковано

Якщо справді немає кого і чого ділити йдіть в РАЦС і пишіть заяву.Вони Вас розлучать

Опубліковано

Якщо є на те згода обох - то слід подати заяву до органів РАГСу, і за місяць можна буде отримати свідоцтво про розірвання шлюбу.

За свої вчинки людина несе відповідальність і за неправильні вчинки - покарання! Швидкого розлучення не буває - цей шрам залишається на все життя. Якщо в церкві було вінчання - підіть поцікавтеся як швидко можна розвінчатися. Чесний батюшка відповість - такого не може бути, розлучення це перелюб а значить гріх! Не чесний батюшка скаже - заплати пожертву на храм то можна і розлучитися! А взагалі то потрібно наперед думати з ким повязуєш своє життя на все життя. А то надивилися серіалів і грають в реальному житті своїх героїв. Через те і стільки бродять бездомних діток, сиротинці переповнені, лікарні теж кишать від діток хворих на снід.

За проповідування і флуд - 10 днів рідонлі.

Я ще не зустрічав ЖОДНОЇ людини, яка мала б моральне право повчати інших у відносинах чоловіка і жінки. І переконаний, що уважаємий yvazhaemuy також не може цього робити.

Опубліковано

Писала,писала... а, нет пропав і все полетіло.... обідно...

та все ж...

судити мене не треба, бо Бог мені суддя! І не знаючи моєї ситуації робити оцінку моїм діям - це безглуздо!

Опубліковано

А мені потрібна лише консультацію, чи можемо ми, бувши не прописаними, але проживаючими у Луцьку, звернутис в місцевий РАГС, в якому і був укладений шлюб...

Опубліковано
А мені потрібна лише консультацію, чи можемо ми, бувши не прописаними, але проживаючими у Луцьку, звернутис в місцевий РАГС, в якому і був укладений шлюб...
ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства юстиції

України

18.10.2000 N 52/5

(у редакції наказу Мін'юсту

від 22.11.2007 N 1154/5)

( див. текст )

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

18 жовтня 2000 р.

за N 719/4940

ПРАВИЛА

реєстрації актів цивільного стану в Україні

4. Реєстрація розірвання шлюбу

2. Реєстрація розірвання шлюбу провадиться за місцем проживання подружжя або одного з них.

Відділ реєстрації актів цивільного стану не вправі відмовити в реєстрації розірвання шлюбу, якщо один з подружжя звернувся із заявою про реєстрацію розірвання шлюбу до відділу реєстрації актів цивільного стану не за своїм місцем проживання, а за місцем проживання другого з подружжя. У цьому разі місце проживання другого з подружжя підтверджується його паспортом або паспортним документом з відміткою про його проживання чи відповідною довідкою, виданою компетентними органами, про що робиться відмітка в актовому записі про розірвання шлюбу в графі "Для відміток".

Писала,писала... а, нет пропав і все полетіло.... обідно...

Це не нет пропав. Це модератор витер твої виправдовування. Але з поваги до твоєї праці - відправив тобі в скриньку на борді лист з написаним тобою текстом. Очевидно, ти просто не освоїла ще всіх нюансів користування форумом. Зверху сторінки є посилання "0 нових листів", або "1(2,3,4...) нових листів". Там ти зможеш знайти повну версію своєї сповіді.

Опубліковано

Вдогонку. В РАГСі можуть все-таки відмовити, якщо ні в кого не буде документа, про те, що проживає/зареєстрований в Луцьку.

Опубліковано

дякую, все що я хотіла дізнатися... Цього наказу, на жаль, я не знайшла...

Проте можуть і прийняти заяву?, я правильно зрозуміла.... наприклад, використовуючи адмінресурс...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...