Перейти до змісту

Need for Speed: Shift / NITRO / World Online

PitBoy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

гру я вже запустив

в мене пише ввести код реєстрації!!!!!!!!!!!!!!! шо то за код??

Там в архіві є папка Crack запускаєш и отримуєш код. Щоб запустити гру треба все з кряка скопіювати вгру з заміною

Опубліковано
Коли це в тебе вибило ,що ти зробив щоб запустити гру

вчора поставив і все що було в папці крек скопіював в папку з грою запустив грав! гонок 16 зробив виключів ...........

сьогодні включаю комп і запускаю гру запускаю гонку і тількі стартувати і бац ця помилка!

Опубліковано
вчора поставив і все що було в папці крек скопіював в папку з грою запустив грав! гонок 16 зробив виключів ...........

сьогодні включаю комп і запускаю гру запускаю гонку і тількі стартувати і бац ця помилка!

аналогічна ситуація, до перезагрузки без проблем а сьогодні при старті заїзду виліт.

мабуть ждемо нового крака :)

Опубліковано
:lol: шота ви там намудрили.. я вже на 9 рівні і нічо не вилітає

можливо рано радуєшся, в мене також 9 рівень і така халепа :)

створюєш новий профіль, таж сама картина відразу :( як на мінімалках такі на макс

багато в кого є такі або подібні проблеми

обговорення ведеться наприклад на відомому нам після виходу нового СТАЛКЕРА форумі antistarforce

або на торрентс.ру

і ні дрова ні фізіХ ні ДіректХ недопомагають в той час як у декого йде без проблем, принаймі покищо.

Опубліковано

в мене коли гра запускається робиться чорний екран і все!!!!!!! і більш нічого, в чому проблема???? дірект Х поставив самий новий!!!!

Опубліковано
в мене коли гра запускається робиться чорний екран і все!!!!!!! і більш нічого, в чому проблема???? дірект Х поставив самий новий!!!!

попробуй дрова нові до відюхі

Опубліковано

цитую те що допомогло:

советую всем у кого вылетает наити папку где храняться сохранения (Мои документы\NFS SHIFT)

и ручками поправить файл graphicsconfig.ini или вообще его удалить!

еще совет если вы все таки зайдете в игру

никакие настройки не трогайте только сглаживание уберите а то проблем необеретесь

DrFaust настройки графіки міняв? якщо ні то спробуй :) поділишся враженнями ;)

Опубліковано

так а відео-карта яка? єслі карта аля гамно то неякій дрова і діректи неспасуть ^_^

Опубліковано
DrFaust настройки графіки міняв? якщо ні то спробуй smile.gif поділишся враженнями wink.gif

Вот шас міняю як угодно, від розширяловки до звуку, ніфіга не глючить :)

З.І. ужо 10 лвл :)))

Опубліковано
Вот шас міняю як угодно, від розширяловки до звуку, ніфіга не глючить

З.І. ужо 10 лвл ))

я радий за тебе :) !

народ поділіться вирішенням проблеми? чі ця проблема тількі в мене з PitBoy-ом ?

Опубліковано

Сьогодні після обіду поставив собі цю цяцьку. Стартувала без проблем, всі настройки по максимуму, ніде нічого не тормозить і не глючить. Легко і швидко дійшов до 12 рівня. Гра -- просто супер! Зі всієї серії NFS ставлю її на друге місце, після Porsche Unleashed.

Треба буде спробувати її ще з кермом пограти, бо з клавіатури не найкраща точність і керованість, видно що гра "заточувалась" під кермо.

Опубліковано
Сьогодні після обіду поставив собі цю цяцьку. Стартувала без проблем, всі настройки по максимуму, ніде нічого не тормозить і не глючить. Легко і швидко дійшов до 12 рівня. Гра -- просто супер! Зі всієї серії NFS ставлю її на друге місце, після Porsche Unleashed.

Треба буде спробувати її ще з кермом пограти, бо з клавіатури не найкраща точність і керованість, видно що гра "заточувалась" під кермо.

вот вот.. з кермом самоє оно.. на клаві не той ефект ;).. особливо коли з траси злітаєш )))

З.І, і саме класно коли ручна коробка є.. супер :)

Опубліковано

В мене така проблема:

все поставив,запустив,пройшов пробну гонку, купив собі машину, тільки починаю кар"єру.. перший заїзд всякі роліки(все ормально) тільки переключається вже на мою машину(вже на старті) - гра вилітє... без всяких помилок і того подібного, просто закривається...

Хтось стикався з таким? чи може хтось знає що робити? підкажіть.

Все, проблему вирішив....

Опубліковано
В мене така проблема:

все поставив,запустив,пройшов пробну гонку, купив собі машину, тільки починаю кар"єру.. перший заїзд всякі роліки(все ормально) тільки переключається вже на мою машину(вже на старті) - гра вилітє... без всяких помилок і того подібного, просто закривається...

Хтось стикався з таким? чи може хтось знає що робити? підкажіть.

Все, проблему вирішив....

Як вирішив? в мене таке ж!

Опубліковано

А в мене вже 17 рівень, хоча я ще за гру нормально не брався. :)

post-367-1253625405.jpg

В цілому гра не погана, але назвати це Need for Speed я аж ні як не можу. Це швидше як клон GRIDа виглядає. Знову

розробників не в той огород поперло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...