Перейти до змісту

Визнати дивізію "Галичина" просить Ющенка Тернопільська облрада

kudrom

Дивізія "Галичина"  

79 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

різниця між німцями і росіянами, стосовно України невелика але значна: ці могли знищити інавіть помаленьку щось пробували, але часу було замало, а іншим вистачило і часу щоб знищувати не тільки народ, але його історію, культуру, просто все видирали з корінням.

Довелось ще малим бути присутнім на розкопках в одному місті в Львівській області, так от там в будинку міського суду, тимчасово перебувало відділення НКВД (багато з них ще й зараз мабуть з орденами на параді прогулюються) з колодязя залитого бетоном, чи просто з землі з глибини 5-6 метрів було вийнято на поверхню залишки біля 500 людей - мешканців цього міста і навколишніх сіл. Були там і дитячі черепи пробиті молотком, були і з закрученою колючою проволокою, були рештки чоловіків, але й дуже багато решток жінок, та й діточок маленьких вистачало. В памяті відклалась жіноча стопа, яка не розклалась і видно муміфікувалась - маленька, делікатна жіноча ніжка. І це тільки маленьке місто Львівської області, а такі знахідки були в кожному місті Західної України.

Тепер на рахунок німців, була в місті стіна плачу, де видно розстрілювали євреїв і комуністів. ну і мабуть тих кому просто випала така доля.

А тепер костя уважно прочитай і більше не пиши

ты в полицаи будешь записываться

В кожного народу є своя земля - Богом данна і коли на неї ступає нога чужоземного солдата - цю скотину потрібно по можливості вбивати.

Розстрілу і зневаги заслуговують обидві сторони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

так от там в будинку міського суду, тимчасово перебувало відділення НКВД

прошу учесть, что здания Гестапо, НКВД, а в последствии КГБ зачастую совпадали и являлись одним и тем же помещением.

как в Луцке, например.

так что чьи грехи вынимали из колодца - вопрос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожного народу є своя земля - Богом данна і коли на неї ступає нога чужоземного солдата - цю скотину потрібно по можливості вбивати.

А заодно і зрадників, які натягнули чужу форму і присягли на вірність чужій державі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

небуло там гестапо, все давно розкрито

Історичні процеси щодо України дуже консервативні: нас постійно хотіли знищити росіяни і поляки, поляки внаслідок меньших розмірів фізично не змогли завдати такої шкоди українцям, як росіяни, але крові попили немало.

Союз Росії і України уявляється мені жорстким садомазохістичним актом, в якому роль жертви чітко визначена.

До теми: ви як росіяни природньо засуджуєте німецький фашизм і всіх його союзників, навязуючи своє баченням народам бувшого совка, хоча в абсолютній більшості випадків для них ви були найбільшим злом і найжорстокішим загарбником і катівником. Це що ці часи відійшли в минуле і зараз дебати ведуться нащадками, які природньо не брали участі в кровавих ігрищах їх предків не змінить об'єктивного минулого. Не збираюсь впливати на ваш світогляд і на ваші героїчні ідеали - це ваше життя. ваша віра, але завжди готовий нагадати хуізху, якщо ці речі здаються вже призабутими.

"1984" гарна книжка, яка вказує на беззаперечну важливість минулого в будуванні майбутнього, це відомо кремлівським карликам і напади на історію будуть продовжуватись.

А заодно і зрадників, які натягнули чужу форму і присягли на вірність чужій державі.

намалюй собі картинку вояка дивізії СС Галичина і штрикай перед сном його ножиком, може попустить через пару років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за безглузда маячня?

Виходить що Монголія, Англія, Португалія, Франція та Італія повинні володіти всім світом? От тільки накладочки виходять.

З.І. Німечина теж в якийсь момент володіла всією Європою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опять повторюсь: так если ОБЕ стороны (немцы, русские) такие злодеи, нафига тогда

агитировать за прислужников одной из сторон ?

ты явно непоследователен. не находишь ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за безглузда маячня?

Виходить що Монголія, Англія, Португалія, Франція та Італія повинні володіти всім світом? От тільки накладочки виходять.

ти вникаєш в те що пишеш, чи то в тебе метод хизуватись своїм інтелектом, спочатку пишучи нісенітницю, а потім гонорово її заперечуючи

з такими прикладами. тобі вже мабуть потрібно створювати не тільки свою тему, а навіть свій форум

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не виправдовую злочини німців, вони також вели переслідування національно свідомих українців, Україна їм також була потрібна як сировинний придаток. Але німці усвідомивши зло яке несли зробили повну переоцінку історії і відкрито покаялись, чим викликають повагу, натомість росіяни не тільки не покаялись, а й возвеличують свої дії, вигадуючи все нові і нові факти неіснуючої історії.

Як легко нам малим вдолблювали штамп, що правильно робили бідні і знедолені російські комуністи розкуркулючи на українській землі українського господаря, як це здавалось справедливим, забрати в нього все до останньої крупинки і віддати пяному бидловатому лінивому пролетаріату.

тема перейшла в флейм, вчіть предмет і меньше ілюзій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соринку в чужом глазу ты видишь, а что насчет бревна в твоем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча би тому що я українець, а не єврей – як би тобі не хотілося призначити мені національність

..., вона вже в свій час призначена. Цікаво, після Голодомору чи після війни? Ненависть до всього українського з поколіннями накопичувалась, а запис не змінювався. Тепер тобі і твоїм нащадкам буде легше - відмінили запис.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соринку в чужом глазу ты видишь, а что насчет бревна в твоем?

скільки росіян було вбито українцями на території Росії (питання кидає в шок своєю абсурдністю, чи не так?)

скільки українців було вбито росіянами на території України (питання також кидає в шок, але вже від числа трупів)

де брєвнишко Лєнін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пізнавальними щодо історії Другої Світової були вчорашні "5 копійок" на "5-му". Найцікавіша передача на фоні того "побєдного" лайна, що лилося з інших телеканалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую за offtop, але [nd], схоже, передивився в дзеркало; навкруги йому ввижаються власні клони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже 4-5 повідомлень без змісту тільки з фотками і підстріканням і Георгі уходить в баню на 20 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хозаро-ординцям і їх нащадкам:

Ось частинка вашої історії. Дивіться і гордіться. Вам дійсно є чим гордитися. Ви непереможні по брехливості і садизму, по здатності приписувати іншим втілення власних садистських фантазій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто ти хочеш переконати мене в загальновідомому: "гірше жидів - тільки жидівствуючі?". Так я в це з готовністю повірю.

Але ж тут тема про дивізію "Галичина", а не про етнічне коріння [nd].

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за безглузда маячня?

ти вникаєш в те що пишеш, чи то в тебе метод хизуватись своїм інтелектом, спочатку пишучи нісенітницю, а потім гонорово її заперечуючи

з такими прикладами. тобі вже мабуть потрібно створювати не тільки свою тему, а навіть свій форум

1. Висловлювання своєї точки зору не є хизування інтелектом (хоча в твому випадке мабуть навпаки).

2. Безглуздо-антихристиянське сполучення двох частин фраз в одному реченні: "Богом данна" та "потрібно по можливості вбивати".

3. Я привів країни, які в первний історичний проміжок володіли іншими країнами / територіями / колоніямии. Виходячи з твоєї "християнської" ерудиції впевнений, що розмежувати чітко та однозначно ким / яким Богом дана їм була ця земля ти не зможеш. Повертаючись, до нашої країни зауважу, що 90% її території були частинами інших країн, в тому числі і Росії (про Крим я взагалі мовчу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти декларуєш якийсь національний підхід - ти би мусив за мене змагатися, бо я українець

Ти ще скажи, що я мав би змагатися за Тимошенко, вона теж українка :) . Ти бува не відгалуження її "латисько-українського" роду в "сотому поколінні"?

але ти згідний винищити пів-України, прив'язавши прихильникам демократичного поступу які завгодно гріхи перед твоїм людиноненависницьким світоглядом.

Не потрібно приписувати мені свої власні фантазії.

ти хохол, страйкер, хохол,... ...хохол...

Критеріїв демократичності я від тебе так і не дочекався. Можливо, порадуєш мене критеріями хохлізму? Одним я з тобою поділюся. Хохол - це така особина невідомої національності, яка заявляє, що вона українець, але погляд на історію і суспільні процеси цієї особини дивним чином співпадають з ідеологічними догмами сусідньої держави - спадкоємиці Золотої Орди та Хозарії.

Тому, ти скільки не тикай в інших, а зі сторони видніше, хто є хто.

хохли - тупі істоти, які лижуть чоботи кожному, хто дає грошей;

[nd], поділись з нами, як оплата йде - подописно чи, все ж таки, познаково (судячи з твоєї продуктивності)?

знайди справжніх ветеранів упа. ветеранів тієї ж сс. поговори із ними - вони уже давно стали українцями.

вони не візьмуть вдруге зброю. вони уже один раз помилилися.

Ці "покаянні" розмови "справжніх ветеранів" тобі тато-дідо-кагебіст передали?

які по сто разів міняють свою політичну орієнтацію в залежності від побажань спонсорів, які лізуть по лисинах українців щоби дорватися до свинячого корита у яке якась запопадла рука уже насипала вам помий; які щороку змінюють прапори над ганком і на кожних виборах шукають собі нового доброго хазяїна - бо не здатні мислити державотворчими категоріями і не здатні обрати якісного державного менеджера; такі хохли вірять у облуду яку їм вішають хазяї і старанно розповсюджують цю облуду; влаштовують поножовщини із мудрими батьками, що бачили життя і ніколи не сприймуть брехні; розводяться із дружинами, через різні політичні погляди; влаштовують бійки через кухоль пива чи шклянку горілки.

ці хохли - результат винищення українців поляками, німцями, монголами, тевтонцями, росіянами –

вони навіть вірять, що вони є українцями; хоча сама історія послідовно і невпинно це заперечує.

Браво, чудовий автопортрет! З мене плюс в "репутацію" за самокритичність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж вам казав :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не такому бидлу зясовувати хто я - і мені нема за що оправдовуватися перед таким бидлом.

не тобі писати хто я по національності чи за переконаннями, і не тобі вирішувати.

ти хохол, страйкер, хохол.

mr.Ves - немає із ким сперечатися, з довбо№#@бами не посперечаєшся -

почитай-то но пости страйкера - жодного слова по суті.

:sm110: Що і слід було довести. Походження завжди дає про себе знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mr.Ves - немає із ким сперечатися, з довбо№#@бами не посперечаєшся -

почитай-то но пости страйкера - жодного слова по суті.

Після посту №101 я взагалі зав"язав з сцією темою. Повернутися заставило адресне звернення.

Сперечатися ні з ким бажання нема так само як нав"язувати свою точку зору.

В цілому тему можна охарактеризувати словами: коли собаці нема що робити вона яйця лиже.

З.І. Пости Страйкера не читав взагалі - вам там і так не сумно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стрикер The Soviet Story - это фильм для детского садика, и к реальнй истории он относится ровно на столько, насколько хватило фантазии режиссеров. Процентов 70 в нем откровенная фальшивка, рассчитанная на недоразвитые умы.

Умышленная фальсификация истории - это преступление не меньшее чем сокрытие фактов.

Ромакса ты что то там рассказывал что кто то откуда то вынул миллиард закатованых трупов. по этому поводу я тебе расскажу историческую быль: в Любомльском районе проводили случайные раскопки, какие именно - я не припомню, но, найдено было огромнейшее захоронение костей. Моментально нашлись свидетели расстрелов "наших героїчних хлопців" нквдшниками, с пеной у рта один перед другим рассказывали как подводили к яме и в затылок стреляли, а то и издевались сначала. Хай подняли на всю губернию. Апофигеем дебилизма было то что анализ костей показал что все они свиные, и что характерно, статьи в газетах никто не собиался опровергать, просто все резко замолчали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

намалюй собі картинку вояка дивізії СС Галичина і штрикай перед сном його ножиком, може попустить через пару років.

Це такий хитрий спосіб вести дискусію — переходити відразу на особистості?

З.І. А якщо по суті, то ти поради своєму татові давай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную закрити тему, оскільки дискусія перетворюється у будь-що, тільки не обговорення проблеми дивізії "Галичина"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...