Kaktus1990 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:11 #1 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:11 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка
rutra38 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:14 #2 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:14 4-58-72-Клиника Сахненко-напротив ВДУ
Kaktus1990 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:28 Автор #3 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 06:28 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка І ще одне питання, як на вас діяв наркоз? Бо я нещасливий, 3 рази давали наркоз і всеодно чув біль, серйозний таки біль? А може є у нас в Луцьку клініка де дають общий наркоз? вирвати зуб+почистити та поставити пломбу+почистити канали=загальний наркоз стоматологи підкажіть пліііз
Yurik Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:09 #4 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:09 На скільки мені відомо, такі маніпуляції не роблять під загальним наркозом, а тільки під місцевим. Скажи, що на тебе слабо діє одна доза і тобі вколять дві. Хоча від одної дози я взагалі нічого не чув, виймали нерв, пломбували канал, ставили шрифт. Рекомендую клініку Плескота "32 перлини" по вул. Б.Хмельницького 15, офіс 3. Тел. 72-47-10А тема вже така була тут
Abrikos Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:32 #5 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:32 Рекомендую клініку Плескота "32 перлини" по вул. Б.Хмельницького 15, офіс 3. Тел. 72-47-10 Підтримую, роблять якісно і безболісно! Сам завжди лікую в стоматолога Олійник з цієї кліники. Єдиний мінус - часом доводиться чекати навіть якщо прийшов по попередньому запису
fleur Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:57 #6 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 08:57 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка "Протезист" на Відродження. тел. 54449
Kaktus1990 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 09:22 Автор #7 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 09:22 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка "Протезист" на Відродження. тел. 54449 Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу???
fleur Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 09:53 #8 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 09:53 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка "Протезист" на Відродження. тел. 54449 Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу??? Обласна лікарня - відділення щелепно-лицьової хірургії. Але не думаю, що у тебе такий запущений варіант. Звернись в "Протезист"- там лікар-хірург "від бога", підбере тобі індивідуально наркоз. Будь-здоров!
Kaktus1990 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 10:16 Автор #9 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 10:16 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка "Протезист" на Відродження. тел. 54449 Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу??? Обласна лікарня - відділення щелепно-лицьової хірургії. Але не думаю, що у тебе такий запущений варіант. Звернись в "Протезист"- там лікар-хірург "від бога", підбере тобі індивідуально наркоз. Будь-здоров! Та ні слава богу не потрібно щось протезувати. Так 2-3 дирки замуровать + вирвати 2 зуба та саме стоматологічне крісло б-р-р-р Я 2 роки назад кулаком вдарив залізну жесть десь 0,5 см завтовшки так, що аж кістка пальця стирчала і нічого незробилось, А вирвати зуб проблема Ну не можу я спокійно сидіти в кріслі коли хтось довбе інструментом в зубі
Kaktus1990 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 10:19 Автор #10 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 10:19 Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка "Протезист" на Відродження. тел. 54449 Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу??? Обласна лікарня - відділення щелепно-лицьової хірургії. Але не думаю, що у тебе такий запущений варіант. Звернись в "Протезист"- там лікар-хірург "від бога", підбере тобі індивідуально наркоз. Будь-здоров! Та ні слава богу не потрібно щось протезувати. Так 2-3 дирки замуровать + вирвати 2 зуба та саме стоматологічне крісло б-р-р-р Я 2 роки назад кулаком вдарив залізну жесть десь 0,5 см завтовшки так, що аж кістка пальця стирчала і нічого незробилось, А вирвати зуб проблема Ну не можу я спокійно сидіти в кріслі коли хтось довбе інструментом в зубі Точно немає клініки де дають загальний наркоз і за 2-3 години можуть запломбувати 2 зуба + вирвати парочку? В інтернеті був знайшов таку клініку, але вона в Києві. Господа стоматологи та інші близькі до медицини форумчани підкажіть де це можна зробити
Harvester Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 12:28 #11 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 12:28 Останні роки лікуюсь на Київській площі (тел 4-74-77, якщо не помиляюсь). Відносно недорого, правда ціну за конкретний похід передбачити важко, може коливатись на порядок Виривати зуба направлять скоріше всього до Камінського. Якщо зуб можна спасти - виривати не буде. Правда, народу до нього багато, так що лікування може затягтись. Хоча, якщо щось серйозне, починає зразу. Ну і звичайно, перед походом до лікаря треба поїсти, щоб не впасти в обморок від наркозу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.