Перейти до змісту

Стоматологія Луцька

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби :( Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка

Опубліковано
Народ стикнувся з проблемою: незнаю куди йти лікувати зуби :( Підкажіть бувалі. Яка клініка краща, який наркоз давали? Підкажіть будьласка

І ще одне питання, як на вас діяв наркоз? Бо я нещасливий, 3 рази давали наркоз і всеодно чув біль, серйозний таки біль? А може є у нас в Луцьку клініка де дають общий наркоз? вирвати зуб+почистити та поставити пломбу+почистити канали=загальний наркоз стоматологи підкажіть пліііз :huh:

Опубліковано

На скільки мені відомо, такі маніпуляції не роблять під загальним наркозом, а тільки під місцевим. Скажи, що на тебе слабо діє одна доза і тобі вколять дві. Хоча від одної дози я взагалі нічого не чув, виймали нерв, пломбували канал, ставили шрифт. Рекомендую клініку Плескота "32 перлини" по вул. Б.Хмельницького 15, офіс 3. Тел. 72-47-10

А тема вже така була тут

Опубліковано
Рекомендую клініку Плескота "32 перлини" по вул. Б.Хмельницького 15, офіс 3. Тел. 72-47-10

Підтримую, роблять якісно і безболісно! Сам завжди лікую в стоматолога Олійник з цієї кліники. Єдиний мінус - часом доводиться чекати навіть якщо прийшов по попередньому запису <_<

Опубліковано

"Протезист" на Відродження. тел. 54449

Опубліковано

Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу???

Опубліковано

Хто з них має сайти чи форум? І можливо всеж таки в Луцьку є клініка чи кабінет де є можливість повного наркозу???

Обласна лікарня - відділення щелепно-лицьової хірургії. Але не думаю, що у тебе такий запущений варіант. Звернись в "Протезист"- там лікар-хірург "від бога", підбере тобі індивідуально наркоз. Будь-здоров!

Опубліковано

Обласна лікарня - відділення щелепно-лицьової хірургії. Але не думаю, що у тебе такий запущений варіант. Звернись в "Протезист"- там лікар-хірург "від бога", підбере тобі індивідуально наркоз. Будь-здоров!

Та ні слава богу не потрібно щось протезувати. Так 2-3 дирки замуровать + вирвати 2 зуба та саме стоматологічне крісло б-р-р-р Я 2 роки назад кулаком вдарив залізну жесть десь 0,5 см завтовшки так, що аж кістка пальця стирчала і нічого незробилось, А вирвати зуб проблема <_< Ну не можу я спокійно сидіти в кріслі коли хтось довбе інструментом в зубі :angry2:

Опубліковано

Та ні слава богу не потрібно щось протезувати. Так 2-3 дирки замуровать + вирвати 2 зуба та саме стоматологічне крісло б-р-р-р Я 2 роки назад кулаком вдарив залізну жесть десь 0,5 см завтовшки так, що аж кістка пальця стирчала і нічого незробилось, А вирвати зуб проблема <_< Ну не можу я спокійно сидіти в кріслі коли хтось довбе інструментом в зубі :angry2:

Точно немає клініки де дають загальний наркоз і за 2-3 години можуть запломбувати 2 зуба + вирвати парочку? В інтернеті був знайшов таку клініку, але вона в Києві. Господа стоматологи та інші близькі до медицини форумчани підкажіть де це можна зробити

Опубліковано

Останні роки лікуюсь на Київській площі (тел 4-74-77, якщо не помиляюсь). Відносно недорого, правда ціну за конкретний похід передбачити важко, може коливатись на порядок :)

Виривати зуба направлять скоріше всього до Камінського. Якщо зуб можна спасти - виривати не буде. Правда, народу до нього багато, так що лікування може затягтись. Хоча, якщо щось серйозне, починає зразу.

Ну і звичайно, перед походом до лікаря треба поїсти, щоб не впасти в обморок від наркозу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...