Перейти до змісту

Wi-Fi обладнання фірми TP-LINK

Рекомендовані повідомлення

Пользуюсь дома такой точкой около месяца...

Честно говоря гуано. Связь рвет, пропускная способность это вообще отдельный разговор :)

Уже и прошивал - толку никакого.

Хотя, если брать токо шоб инет на нотик кинуть, то в принципе хватает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне Shkoder придбав і буде використовувати, побачим як воно в нього буде поводити себе!

якщо ше кому потрібно, то пишіть, поки є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пользуюсь дома такой точкой около месяца...

Честно говоря гуано. Связь рвет, пропускная способность это вообще отдельный разговор :)

Уже и прошивал - толку никакого.

Хотя, если брать токо шоб инет на нотик кинуть, то в принципе хватает.

Який реальний радіус дії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажем реальний радіус залежить від багатьох факторів, самого нотіка наприклад, так що коли вам написати тут 200м, а у Вас виявиться 180, то це не значить що в Мікса не 200, проте у Вас 200 ніколи не буде з вашим девайсом..

і ще багато причин... взагалі я не беру до уваги ніякі відгуки та приклади.. беремо тестуємо і отримуємо саме такий результат який може бути у Вашому випадку, а не у випадку когось іншого, з іншим обладаннням і в іншому місці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра выясню, как это повлияет на дальность связи )

Результати прошу в студію. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а может в Железе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажем реальний радіус залежить від багатьох факторів, самого нотіка наприклад, так що коли вам написати тут 200м, а у Вас виявиться 180, то це не значить що в Мікса не 200, проте у Вас 200 ніколи не буде з вашим девайсом..

і ще багато причин... взагалі я не беру до уваги ніякі відгуки та приклади.. беремо тестуємо і отримуємо саме такий результат який може бути у Вашому випадку, а не у випадку когось іншого, з іншим обладаннням і в іншому місці...

таке питання-В одному будинку є виділена лінія інтернету.Я знаходжусь в іншому будинку приблизно через 320-350 метрів.В двох будинках перший поверх і між ними є ще 2 будинки.Чи підійде мені це обладнання для проведення WI-FI нету(що саме потрібно купувати:точку доступу чи роутер?) і чи хватить радіусу його дії???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не підійде. Тре пряма видимість (або ж виносте обладнання на дахи будинків)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну что я могу сказать, работает железо чуть лучше уплаченных денег. 108 мегабит я увидел только на расстоянии в 15-20 метров, но на нужной мне дистанции (2 кирпичные стены + 100 метров) я все равно получил 11 мегабит устойчиво, где у linksys получалось только 2 мегабита с перебоями. жду осадков, чтобы проверить их влияние. пара linksys+linksys даже при грибном дожде напрочь ложила линк - если с TP-Link'ами получу хотя бы мегабит, деньги потрачены не зря :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот так був запарафінений недавно куплений мною linksys :(( Хоча, у мене не 100 м, а все у квартирі і тьфу-тьфу все працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну что я могу сказать, работает железо чуть лучше уплаченных денег. 108 мегабит я увидел только на расстоянии в 15-20 метров, но на нужной мне дистанции (2 кирпичные стены + 100 метров) я все равно получил 11 мегабит устойчиво, где у linksys получалось только 2 мегабита с перебоями. жду осадков, чтобы проверить их влияние. пара linksys+linksys даже при грибном дожде напрочь ложила линк - если с TP-Link'ами получу хотя бы мегабит, деньги потрачены не зря :ok2:

Про мене не забудь (всмислі про роутер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут обсуждайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут обсуждайте...

підтримую, власне обговорюємо тут, ділимось враженнями, задаємо питання.

сайт виробника тут: http://tp-link.in.ua/ , там є форум..

маю можливість дати потестити: якщо є варіант шо обладнання справиться з задачею, то купуєте, у випадку якщо не підійшло і ВИ його не поцарапали та нічого не згубили то манібек 14 днів, а за два тиждні потестити мона..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Недавно взяв дві точки TL-WA601G, при тестуванні на стандартних антенках сигнал був 12-15dbi, на відстані 650метрів(дивився по картам гугла), Зараз працює в режимі моста, на одній точці стандартна антенка, а другій 5дб, рівень сигналу плаває в залежності від погоди(на дорозі сигналу є дерево, думаю весною прийдеться підрізати) 17-24дбі, швидкість прокачки ~1,5-2мбайт/сек=12-16мбіт/сек... Точками цілком задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...