Перейти до змісту

Куплю б/в материнську плату Socket462 (A)

IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Короче наявна у мене плата напівпуті до страни вєчної охоти, і я зараз перед вибором тратити кошти на її реанімацію чи взяти іншу, б/в, все залешить від прайса.

Відштовхуючись від того що по більшості параметрів плата морально підстаркувата, то думаю що в когось може знайтись аналог і той хтось можливо непроти її позбавитись, і можливо оцінить її нижче балістичної ракети класу земля-земля. :)

Атепер ближче к ділу, які параметри мене цікавлять в кандидатках на наявний у мене системний блок:

- Гнездо процессора Socket462 (A)

- Чипсет мат. Платы nVidia nForce2 Ultra 400GB (пишу лише аби попонтуватись, шо значать ті 400GB не знаю, але віду того шо відео в мене Жифорс, то може чіпсет краще підходить для мого відео? )

- Частота шины 266, 333, 400 МГц (це я так розумію яку частоту оперативки підтримуватиме?)

- Тип поддерживаемой

памяти DDR SDRAM PC3200 (DDR400) (в мене всі планки DDR400 тому цей параметр принциповий)

- інтегрована мережева карта (дуже бажано, але розгляну пропозиції без цього при ціні що дозволятиме докупити цей девайс окремо)

- інтегрований звук шестиканальний (теж дуже бажано, але як і в попередньому пункті розгляну альтернативні пропозиції)

- відео AGP

- кількість слотів для оперативної памяті не менше 3-х

ну ніби все.

Агов!

Невже ні в кого нема такого типу материнок?

Моя потреба ще являється актуальною.

Не може такого бути що такої материнки взагалі нема на весь Луцьк....

Вкратце нагадаю самі принципові моменти моєї потреби:

1. Socket462 (A)

2. Тип оперативної пам’яті - DDR1

3. відео AGP

стосовно інтегрованих звуку, мережевої то не так вже й принципово, розгляну всі пропозиції, що відповідають 3-м основним вимогам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Маю вроді підходящу, відписав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...