Перейти до змісту

продам новый БП 400W

Amar

Рекомендовані повідомлення

Продам новый блок питаний из корпуса ASUS (delta electronics) 400w

Остался после замены на 500w. в использовании не был.

попробую за 200 грн пордать.

Возможен обмен на меньшую мощность 250 - 300 с доплатой, в любом состоянии, абы работал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а він як дуже шумний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а він як дуже шумний

чесно кажучи навіть не вмикав а ні разу, зразу купив 500w, бо на машині забагато усього було. Шумним не маэ бути, бо корпус підібрав на той час з "елітного" класу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно кажучи навіть не вмикав а ні разу, зразу купив 500w, бо на машині забагато усього було. Шумним не маэ бути, бо корпус підібрав на той час з "елітного" класу

Перепрошу , що вставляю 5-ть копійок. Напишіть модель БП, а ще краще сцилку і половина питань відпаде само собою. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошу , що вставляю 5-ть копійок. Напишіть модель БП, а ще краще сцилку і половина питань відпаде само собою. :)

Я не нашел маркеровки, только то, что написал в шапке(я про название фирмы), т.к. блок из корпуса АСУС Vento A6, и инфы минимум, только техническая. В эти корпуса плохого не совали (знаю -не аргумент, прошу без флуда)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь в корпусах Асус (елітних), Венто в тому числі ставлять блоки фірми FSP, які показали себе доволі якісними і тихими ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь в корпусах Асус (елітних), Венто в тому числі ставлять блоки фірми FSP, які показали себе доволі якісними і тихими ;)

ну це все добре а хоть вентилятор там 8 чи 12 см скажіть будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Венто серій TA-66х - 120мм,і як я помітив в першому пості вказана назва "delta electronics"

здається мені блок має такий вигляд

41977.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Венто ТА-863 - 120мм,і як я помітив в першому пості вказана назва "delta electronics"

здається мені блок має такий вигляд

Дякую за коментар, дійсно такий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможен обмен на меньшую мощность 250 - 300 с доплатой, в любом состоянии, абы работал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возможен обмен на меньшую мощность 250 - 300 с доплатой, в любом состоянии, абы работал

Могу предложить взамен BTC 400W (6 месяцев проработал - безглючный) с моей доплатой, если интересует пишы icq 474258617

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу предложить взамен BTC 400W (6 месяцев проработал - безглючный) с моей доплатой, если интересует пишы icq 474258617

так мне не деньги нужны а блок питания в районе 250w, а доплата это само собой разумеющееся дело при обмене большего на меньшее, обмен 400 на 400 и еще и с доплатой не могу понять в чем соль ? :) Мне нужен блок для компа уровня роутера и туда моя 400-ка не становится, вот и предлагаю поменять с доплатой мой новый 400w на 250w рабочий в любом состоянии (бу, не бу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так мне не деньги нужны а блок питания в районе 250w, а доплата это само собой разумеющееся дело при обмене большего на меньшее, обмен 400 на 400 и еще и с доплатой не могу понять в чем соль ? :)

Amar в тебе більш якісний БЖ чім у gosha, тому він і пропонує обмін..

Amar я б сам не проти помінятися, якраз є 350ка але нема грошей для доплати :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати тоді JNC 300W, Codegen 350W - повністю робочі...,

якщо потрібно то є ще і АТ шні 200W Compaq, і ще якийсь 200W noname.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки забронював за одним форумчанином, завтра якщо не подзвонить, то розбиремось і з грошима і з обміном ;), просто з ним торги трохи раніше за Гошу почав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна закривати, дякую за увагу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...