Перейти до змісту

Куплю запорожець, або вітчизняний мотоцикл.

GODKR@T

Рекомендовані повідомлення

Пропунуйте хто шо має, тільки ціну зразу вказуйте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

;) Можу свого продати - за 1800 у.о. :D

А якщо більш серйозно - http://zaz.kiev.ua/forum/viewforum.php?f=18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Може у когось ще є пропозиції???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу запропонувати ЯВА 634 (6в) у доброму стані, двигун після капремонту, стоять чавунні циліндри, ще колишніх часів поршнева група(2рем.), двигун тільки почав притиратись, двигун шепче. Перероблена під пенал, задерті труби, перероблений бак(убрані дурацькі чорні гумки), інша задня фара вмонтована в пенал. Документи в порядку, їздив по дорученні, зараз по причині відміни доручень, документи на себе переробляти не хотів, але колишній власник буде не проти. В добавок можу дати запчастини, пару циліндрів, колесо, кароч шо душа забажає. Продав би по причині повного переходу на вело, хочу придбати достойного шосейника.

Ява знаходиться в Луцьку. Зараз не стоїть двигун, але це питання кількох днів.

Ціна питання 5000 грн (можливий невеличкій торг, або бонусами типу майже новий шлем, або якісь запчастини.

P.S. дивлячись на ціни на китайську техніку, ціна не є високою, я б її не продавав взагалі, але відвернуло від мотоциклів, навіщо щоб стояло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина продає запорожець. Якщо ще цікавить - 8 063 340 62 13 Світлана. Розповість про стан, ціну ітд (орієнтовно 1000 грн + торг). Авто вроді в луцьку, можна подививтись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...