Перейти до змісту

Луцький міський голова

PR-Nick

Голосування  

134 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
давайте так, чого має бути Шиба, шо він зробив? бо я не вкурсі.

- Перш за все протягом 2006 - 2009 років закупилось 8 нових тролейбусів, та ще мають бути як мінімум 2 цього року.

Зауважу, що останій раз до Шиби закуплялися нові троллейбуси аж у далекому 1998 році.

- Майже скрізь були замінені сміттєві баки на нові, а в додачу закуплені машини для вивозу сміття.

- Цього року вперше за ...надцять років стали очищати замулені канави в парку Лесі Українки. :0064:

428028076.jpg

- нарешті заасфальтували пішохідну доріжку на мості біля ТАМ ТАМу.

- Було повністю оновлено (мається на увазі техніку закуплено) КП "Спецкомунтранс", я сам там раз бував і бачив на власні очі.

- Нарешті стали робити не тільки ямковий ремонт доріг, а і повністю класти новий асвальт, цього року мають повністю перекладати по проспекту Соборності, тобто продовжувати від ТЦ"Глобус" (хоча я згідний, що дорогі в Луцьку дуже погані), але це вже щось ніж те, що робилось за попереднього мера. :0015:

- Дахи 5-ти поверхівок (так звані косі дахи) стали нарешті ремонтувати, особливо це замітно в тих будинках по проспекту Перемоги. :0018:

- За багато років, що стояла недобудований кусок школи №26 його добудували (залишилось зробити внутрішні роботи).

- Протягом цього року мають вирішити проблему із котельнею на Карбишева, а саме вже виділені гроші на переоблаштування газового опалення на електричне.

- Цього року в Луцьку була просто шикарна(ні) новорічні ялинки.

Але погоджуюсь з тим, що багато ще не зроблено, но це вже щось в порівняні з тим, що робив А.Кривицький. Одним він мені чим запам'ятався - це своїм кричанням по телебаченню.

:0034:

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

звичайно я теж за b0rg’a! пора вже писати передвиборчу програму, а то ж треба знати що він планує робити!

Опубліковано

Я за b0rg’a. :D

звичайно я теж за b0rg'a! пора вже писати передвиборчу програму, а то ж треба знати що він планує робити!

ну мені пообіцяв цілий під'їзд подарувати :D .

Опубліковано
і знову цей юнацький радикалізм - виггає - або пгоггає - третього не дано:

але ж не настільки категорично!

У виборах міського голови третього не дано - або кандидат виграв, або програв. Все.

ця інерційність призводить до того, що багато людей голосуватимуть за старе тільки тому що незнають нового (бояться нового\недовіряють новому\не звикли до нового і т.д.) тоді для того, щоб шиба виграв, досить просто розполовинити голоси опонентів - тобто знайти по конкуренту для кожного опозиційного електорального поля:

Розумні фрази. А ще краще знати самого Шибу, перш ніж пускати пусті теоретизування.

а це уже цілком реально, це саме та метода, якою завжди користуються усі -

і в історії виборів луцького міського голови теж можна знайти достойні приклади висування цілком технічних кандидатів тільки для відтягнення голосів.

У багатьох історіях виборів можна знайти подібне.

Опубліковано

я предлагаю из голосовалки убрать B0rgа, т.к. тема превратилась в фарс. Шутки шутками, но голосовалка должна быть объективной

Опубліковано
Tifost ти що працюєш в Луцькій міській раді!?

А навіть якщо Tifost і працює. Що такого. Якщо бачить плюс у роботі - все, він зацікавлений . Дурня. Я там не працюю, але й так видно що робиться. І немало. Хто колись прибирав береги Сапалаївки? Завжди купа пляшок була, як дамби.

Опубліковано
я предлагаю из голосовалки убрать B0rgа, т.к. тема превратилась в фарс. Шутки шутками, но голосовалка должна быть объективной

Щоб голосувалка стала об'єктивнішою, слід додати:

- Інший кандидат

- Не визначився

- Проти усіх

Опубліковано
то мандат депутата міської ради b0rg із такою підтримкою запросто може отримати.

ще раз повторю - ЗАПРОСТО.

а це уже, панове - не посоромлюся - прецендент.

Да на здоровье! Только, плиз, ФИО, фейс, биографию и программу в студию. После этого можно обсуждать.

З.Ы. 2b0rg. Вот как невинная шуточка может обернуться :D

Опубліковано
Да на здоровье! Только, плиз, ФИО, фейс, биографию и программу в студию. После этого можно обсуждать.

"я артист больших и малых театров. а фамилия моя... слишком известна, чтобы я ее вам здесь называл!" (с) фільма

З.Ы. 2b0rg. Вот как невинная шуточка может обернуться :D

было бы смешно если б не было так грустно...

я вшутку "получил" больше наших аля биг-морды которых мы скоро увидим повсеместно...

Опубліковано

На прохання форумчан підкоректував голосувалку

Додав пункти:

- Інший кандидат

- Проти усіх

Якщо хтось не визначився - то не голосуйте, або давайте за нашу людину - B0rg’а :horse:

Опубліковано

дайош Луцький Лас-Вєгас ?

тоді я за =)

лігалізация борделів, драг-стори ... і нашо нам ті дороги ремонтувати =)))

Опубліковано

от чесно, якби зараз були вибори мера і B0rg висунув би свою кандидатуру, проголосував би за нього не повному серйозі, раз в нас такі кандидати що не можуть навіть перемогти в віртуальному голосуванні...

тим більше, можна безпосередньо на борді і допитувати нового мера про досягнення і невдачі, викладати питання, ще один розділ буде "Питання до мера" :)

Опубліковано
от чесно, якби зараз були вибори мера і B0rg висунув би свою кандидатуру, проголосував би за нього не повному серйозі, раз в нас такі кандидати що не можуть навіть перемогти в віртуальному голосуванні...

тим більше, можна безпосередньо на борді і допитувати нового мера про досягнення і невдачі, викладати питання, ще один розділ буде "Питання до мера" :)

Можливо b0rg не хоче в мери йти?

Можливо хтось з форумчан справді захоче в мери податися?

Програму в студію!!!

А також нехай в топіку кожен описує проблеми, вирішення яких його особисто цікавить.

Я також готовий свій голос за таку людину віддати.

Опубліковано

Я результатами голосування здивована, приємно здивована :)

більшість форумчан за b0rg-а і без програми;

вся програма - ефективно вирішувати назріваючи питання у межах наявних засобів,

хіба я не правий, b0rg?

підтримую

і ще раз повторюся - мер мером, а таки в депутати міської ради пройти - НЕ ПИТАННЯ.

точно !

b0rg, дивись скільки підтримки і ми серйозно.

Опубліковано
да-да, якщо можна b0rg-а зразу в імператори нашої галактики запишіть

Не не не. Эту должность Черновецкий уже забил если на выболрах в меры пролетит :D

Опубліковано

Зробіть голосування, хто голосував за нікому невідомого на той час лучанам Шибу з Турійська. Кого поставлять той і буде. А вам ілюзія вибору. Я вважаю, що мером повинен бути корінний лучанин, котрий знає всі проблеми міста. А не колгоспники, які прийшли розікрасти тут все.

Опубліковано
Я проголосую за того, кто реально начнет строить / модернизировать аэропорт

борг - потянешь ? :)

Потянет любой, который станет мером.

А аэропорт, то те внатуре к Черновецком нужно за обещаниями.

Ты хоть понимаеш сколько нужно инвестиций на аэропорт, и что самое главное "для чего"?

З.Ы. Краткий список авиарейсов на ближайшие пол года: Луцк - Вашингтот (в одну сторону с терористами), Луцк - дача Бабы Вали (каждый день, если лошадь не сдохнет).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...