Перейти до змісту

настройка Wi Fi

Рекомендовані повідомлення

Зіткнувся з такою проблемою. (Звернувся до мене знакомий з проханям настроїти Мережеву карту Wi-Fi D-Link DWA-520 до 108Mbps, 802.11g, PCI для роздачі інета. В нього стоїть модем D-Link 2500U він рішив прикупити собі і свому сусідові по будинку такі карткі. І розподілити інет на 2 кампа.Тількі незнає чи так можливо? І як це зробити) Я і сам нестикався з такикм, модем D-Link 2640U настрайовав, а мережу так неа.Чи може хось допомогти пояснити як це зробити і чи то реально. З мене + ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у сусіда є сигнал і вже піднята локальна мережа то роздача інета більш ніж реальна.

Якщо інет роздається модемом то у клієнтів шлюзом і dns прописувати його, якщо ж буде роздаватись карткою, а модем буде виступати бездротовим свічом, то прописувать шлюзом і dns ІР картки роздающого.

Ближче до кінця дня можу пошагово пояснити аською, або налаштувати за допомогою TeamViewer.

http://board.lutsk.ua/index.php?act=Search...ghlite=%2B2640U

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На картку ставити драйвера виробника чіпсета - Atheros 7.6 або вище.

Якщо будете рідні ставити - буде багато глюків (перезапуски компа, сині екрани, пропадання мережі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, хочу роздати нет за допомогою WiFi.

Модем Dlink 2640U - що включит в ньому,

і що налаштувати в мене?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В модеми налаштувати ppoe, WiFi (WPA2), задати Ключ сети, на компах прописати в якости шлюза и днс-сервера айпи модема. Клиенти мають бути в тий же пидситци. На клиентах в Службах ще й "Беспроводную настройку" не забути перевирити, чи включена, знайти в ефири беспроводку, ввести ключ сети :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи почитавши про WiFi зрозумів шо може бути проблематично налаштувати мережу. Сумніви полягають в тому шо будинкі знаходяться на відстані десь в 100 метрів. Дотогож в домів вікна по різні сторони. Вот і зараз цікавить чи стоїть купляти WiFi чи то марна трата грошей і часу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи почитавши про WiFi зрозумів шо може бути проблематично налаштувати мережу. Сумніви полягають в тому шо будинкі знаходяться на відстані десь в 100 метрів. Дотогож в домів вікна по різні сторони. Вот і зараз цікавить чи стоїть купляти WiFi чи то марна трата грошей і часу?

З внутрішніми стандартними антенами даю 90%, що не працюватиме :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З внутрішніми стандартними антенами даю 90%, що не працюватиме

Я чомусь і так подума в коли троха почитав . :( І невпевмений шо при такій відстані в 100метрів працюватиме і кабель вита пара. Можливо це вже флейм но попрошу поради вашої в цій ситуації шо можливо зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут проблема не в налаштуванні wi-fi а в прямій видимості і силі прийомо/передаючого обладнення.

WDS лінк на 2х D-Link DWL 2100 AP з стандартними 2dbi антенами пряма видимість 400 метрів витягує.. інша справа швидкість)))

Сумніви полягають в тому шо будинкі знаходяться на відстані десь в 100 метрів. Дотогож в домів вікна по різні сторони. Вот і зараз цікавить чи стоїть купляти WiFi чи то марна трата грошей і часу?

якщо там 100-110 метрів то кинь ftp дріт і все (плюси: стабільність, швидкість, ціна) ну при умові що є можливість.. якщо ж немає то винесіть точки доступу на дах і тоді проблем з вікнами в різні сторони не буде

перед тим як кидать на 100 і більше метрів дротовий лінк бажано обжати цей шматок дома і протестувати чи нормально працює і дає потрібну швидкість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за увагу шо допомогли розібратися. Tum@nu окрема подяка в допомозі.+ :smile-zachot::0011: Тему думаю можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...