Перейти до змісту

Європейська ліга


Martin87

Рекомендовані повідомлення

У наступному сезоні 2009/10 року кардинальних змін зазнає Кубок УЄФА, що змінить назву на Europa League – Європейська ліга.

З наступного року Кубок УЄФА припинить своє існування

У першому розиграші Європейської ліги візьмуть участь 160 клубів з 53 країн членів УЄФА. Кількість клубів-учасників буде залежати від коефіцієнта країни (рейтингу УЄФА). Цікаво, що переможець попереднього розиграшу Європейської ліги гарантує собі місце в наступному розиграші з групового етапу незалежно від результатів у внутрішньому чемпіонаті. Виключення - участь у Лізі чемпіонів або кваліфікації ЛЧ.

Учасники групового етапу будуть визначатися в чотирьох кваліфікаційних раундах. Далі буде 12 груп по чотири команди, що гарантує кожному клубові по шість матчів, як і в Лізі чемпіонів. Дві кращі команди з кожної групи виходять у 1/16 фіналу турніру, до якої приєднаються вісім клубів, що зайняли третє місце на груповому етапі Ліги чемпіонів. А далі за системою на вибування визначаться учасники фіналу і переможець турніру.

Тепер про схему, за допомогою якої буде визначатися кількість учасників від країни згідно рейтингу УЄФА.

Країни з 1 по 6 місце - по 3 представника;

Країни з 7 по 9 місце - по 4 представника;

Країни з 10 по 53 місце - по 3 представника, за винятком Ліхтенштейну, Сан-Марино й Андорри, що мають тільки один клуб у Кубку УЄФА (володарі кубка країни).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...