Перейти до змісту

Мобільний зв’язок і наукові дослідження.

Рекомендовані повідомлення

Любителям тривалих розмов з використанням мобільних телефонів варто пам'ятати, що високочастотні випромінювання можуть привести до серйозних розладів здоров'я. Хоча оператори мобільного зв'язку постійно це заперечують. Прибуток понад усе.

737-13f6.jpg

Можливе вирішення проблеми зображено на фото. Але сучасна людина вже не може уявити себе без мобільного зв'язку. Тому виходом є максимально можливе скорочення тривалості мобільних розмов, використання гарнітур, голосного зв'язку. Можливо в молодих здорових людей ці застереження викликають посмішку. Мета цієї теми - звернути увагу на проблему. Загальновідомо, що запобігти розладам здоров'я набагато простіше, ніж потім лікувати патологію. Натрапив в неті на свіжу статтю про вплив мобільного зв'язку на людський організм. Кому цікаво, лінк нижче.

http://www.dt.ua/3000/3100/65656/

Бережіть себе і будьте здоровими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не читав статтю, а гарнітура-ті ж електромагніти. Коло вуха. :(

ну так. а ще всі антени яких по Луцьку море

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расскажу историю: Я бывший технический работник одного из операторов мобильной связи. Воспользовавшись служебным положением, я привез к себе домой работников санэпидемки, которые тестировали суперприбором (единственным на всю Волынь) наши базовые станции на предмет выхода за приделы норм излучения для получения паспортов. А привез домой т.к. в то время жил под 16-кой в центре, где на 16-ом этаже находится городской РТПЦ со всеми антеннами и СБУ и 2 оператора мобильной связи, в общем веселый наборчик. Короче говоря, померили - все ОК (за рамки не заходит). Мои телефоны при этом остались в машине и тут в этот же момент у друга, который стоял метров 5 от меня звонит телефон (прибор в это время был настроен на 1800 Mhz), я смотрю на прибор и просто офигиваю: база показывала 1,5 еденицы на 900Mhz и 2,0 на 1800Mhz (при общей норме 4,5. Точно не помню, но суть ясна), а во время звонка прибор показал от телефона 26 едениц (а телефончик современный - гнусмас). После того меня попросили включить микроволновку (работает приблезительно тоже на частотах около 1800Mhz) - свыше 70 едениц, про холодильник вообще промолчу. И это не из передачи "Правила життя" на СТБ, а то, что я реально видел на приборе у работника санэпидемки. Так что не бойтесь пользоваться мобилками, просто во время набора номера держите подальше от головы и меньше блютузы на голове носите, а обезопасить себя совсем не получиться т.к. надеться враг в маршрутке, который над вашей головой возьмет да и позвонит :(. и включив микроволновку тікайте від тої зарази поки не вимкнеться. А взагалі така наша сучасна доля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...