Перейти до змісту

В Одесі пройде гей-парад Марш свободи

kudrom

Рекомендовані повідомлення

28 лютого 2009 року об 11:00 відбудеться марш представників нетрадиційної орієнтації Марш свободи.

Колона розпочне свій рух від Соборної площі і пройде Дерибасівською. Марш організований ініціативною групою Тема.

Як повідомляє прес-служба Теми, мета Маршу свободи - закликати громадськість міста до толерантності та терпимості стосовно представників нетрадиційної орієнтації.

"Марш пройде у барвистій, карнавальній формі, активісти Теми будуть одягнуті у яскраві костюми, свистіти у свистки, гудіти у дудки і роздавати повітряні кульки семи кольорів веселки", - йдеться у повідомленні.

Активісти Теми закликають одеситів "бути толерантними, із розумінням та повагою ставиться до всіх людей, навіть якщо ці люди трохи інші".

"Не зважаючи на те, що різні релігійні та політичні діячі прагнуть зробити із представників нетрадиційної орієнтації страховище для людей, ми хочемо підкреслити, що ми точно такі самі, як і інші люди. Ненависть - це почуття, яке відчувають, тільки слабкі і закомплексований особистості, яким складно сприйняти існування людей не схожих на них самих. Ми закликаємо до терпимості і толерантності", - заявили організатори.

Шановні бордівці, яке ваше ставлення до схожих акцій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

На даний момент (ситуація у державі) такі питання неактуальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент (ситуація у державі) такі питання неактуальні.

Та чому не актуальні? Я чув в Україні багато патронів виробляється. Можна було б підтримати національного виробника. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завести їх на екскурсію в Новобогданівку і позбутися обох проблем "легким движением руки"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало того що влада в нас повноцінні учасники парду, то вони тепер ще й на вулицях паради влаштовують ...

Відношення негативне однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на той парад не буде протесту комуністів, значить це перевдягнені комуністи які хочуть спаплюжити вільну Україну. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне правильно підібраний маршрут, якби це мало б бути у Луцьку то ідеально було б пройти через місця їх (підарасів) постійної дислокації Богдана хмельницького, Київський майдан через вул. рівненську до с.Липини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю після параду(якщо він пройде) у підворотнях і закаулках получать гомосекі хороших тумаків,і наслухаються слів тіпа "пі.араси і тд) ще більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і наслухаються слів тіпа "пі.араси і тд) ще більше.

Как в анекдоте: и тут бегу я с мячом к своим воротам, забиваю гол... все кричат "Пи..рас, пи...рас!" - а мне приятно :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо вони ради цього і вийдуть щоб почути багато "лестных слов" :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Расстрелять! (тов. Сталин) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хай собі ходють. ми дивитись не підем

P.S. Велосипедистів теж растрєлять. Штани у них якісь падазрітєльні..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И прикинь, под теми штанами к тому же ничего нет! Наверное, это неспроста ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И прикинь, под теми штанами к тому же ничего нет! Наверное, это неспроста ;)

однозначно растрєлять разом з учасніками гєй-парада. Прямо на патьомкінскій лєстніці. одного поля ягоди..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А серед учасників параду будуть депутати ВР і члени уряду? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я про що Вам кажу Богдана Хмельницького, Київський майдан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о Ванус а звідки ти знаєш місця дислокації лиц нестандартної орієнтації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Zerotul

Прочитай ещё раз Пост#7, затем - Пост#5, и снова Пост#7. Ну и повтори цикл несколько раз, проведя ассоциативный ряд с Постом#15 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно нормальне! Не розумію до чого тут растрєлять, політика і Новобогданівка. Нормальні люди, можливо не такі як більшість... Цілком підтримую демократичну акцію людей нетрадиційної орієнтації. Я можу зрозуміти все, аби не було насильства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а якщо серйозно, то на мій погляд, цих збоченців треба ізолювати від суспільства!

Я ще якось міг би зрозуміти людей з вродженими вадами (гермафродитів), коли при народженні іноді важко визначити, хлопчик це чи дівчинка... Але коли фізично здорова людина так відкрито демонструє свій "здвиг по фазі" - це вже занадто... Може ще й паради педофілів дозволити?!!!

Хоча, яка влада, такі й паради... :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно нормальне! Не розумію до чого тут растрєлять, політика і Новобогданівка. Нормальні люди, можливо не такі як більшість... Цілком підтримую демократичну акцію людей нетрадиційної орієнтації. Я можу зрозуміти все, аби не було насильства.

Цілком згідна.

S-driver, порівняння з педофілами невдале.

Хотіла б я зараз бути в Одесі. Думаю гарне шоу буде в останній день зими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а якщо серйозно, то на мій погляд, цих збоченців треба ізолювати від суспільства!

Хм, а разве они к тебе пристают или пытаются насильно "посвятить в голубые"? :)

Извращение - это не то, как и с кем они занимаются сексом, а то, как это воспринимают окружающие. В однополой любви не так уж много негатива. Только далеко не все это понимают.

Чем конкретно они мешают обществу? ;)

Але коли фізично здорова людина так відкрито демонструє свій "здвиг по фазі" - це вже занадто...

Ну в чём-то соглашусь. Это немного напоминает комплекс с их стороны, комплекс недостатка внимания. Но можно сказать, что это же характеризует их как сильных личностей, которые не боятся быть теми, кем они есть, несмотря на то, что их могут нашлёпать по попе за это :)

Може ще й паради педофілів дозволити?!!!

Педофилия - это уже из другой оперы. Это действительно изврат. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай собі ходють. А після параду влаштувати їм святковий стіл, де всіх пригостити оселедцем, свіжими огірками, тортами і молоком- щоб добре замам`ятали, навіщо мужикам дупи :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю собі ідуть вони в сніг, по вулиці з рожевими прапорами і кричать - "Підари з народом, підари з народом" наводить на ностальгію....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, порівняння з педофілами невдале.
Чем конкретно они мешают обществу? ;)

Педофилия - это уже из другой оперы. Это действительно изврат. :mdr:

Геям подобається займатись сексом з особами своєї статі, педофілам - з дітьми. Від одного збочення до другого - не так вже й далеко... І одне, й друге не властиве для нормальних людей.

Кохання - це прекрасно, але якщо це кохання між чоловіком і жінкою!

Як колись в пісні співалось:

И вершина любви

Это чудо великое - дети!

Яка "вершина любви" у педерастів?!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...