Перейти до змісту

Nokia N73 vs Nokia 53xx XpressMusic какой выбрать?

Рекомендовані повідомлення

Хочу себе приобрести телефончик, я бедненький студен, в которого в кармане 1.8к гривень... что посоветуете? хочу что бы было произвоительно и качественно, (цель с которой беру, музыка + емуляцыя приставок на телефоне + тюнинг(вечный)

Прозьба знающих людей отписать о преймуществах и недостатках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як бувший власник N73 Music Edition скажу, що це дійсно кльовий апарат. Звук там чудовий як в навушниках так і без, хоча ще для кращого сприйнятя варто замінити стандартні навушники на "затички". Що дійсно дуже зручно так це пульт керування музикою і дзвінками, мені цього пульта зара ой як не вистачає в Е51. Камера там також на висоті, фотографії виходять нормальної якості, в режимі макрозйомки поводить себе ідеально (про це неодноразово писав Yarchik, за порадою якого я свого часу і взяв N73 МЕ про що ні разу не жалів).

Вдалого тобі вибору :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу себе приобрести телефончик, я бедненький студен, в которого в кармане 1.8к гривень... что посоветуете? хочу что бы было произвоительно и качественно, (цель с которой беру, музыка + емуляцыя приставок на телефоне + тюнинг(вечный)

Прозьба знающих людей отписать о преймуществах и недостатках

Якщо основний акцент на музику і тюнінг - то, як колишній і задоволений власник Н73, радив б Н73 Мьюзік Едішн. Великий плюс апарата - одна з найкращих 3,2 Мп камер

ЗІ. Юрік мене випередив :)

53хх ніби теж смартфони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я в основном беру с акцентом на игрушки и на емулирование игр, затруднение состоит в том, что у н73 процесор 220 мгц, а у 5320 - 369 мгц, но екран поменьше... вот и маюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 5310 Xpress Music - звичайний телефон, не смартфон. Нічого особливого. Такий собі музикальний телефончик без зайвих наворотів. Ранні версії прошивки досить нестабільні, часті проблеми з модулями клавіатури. Як на мене, єдина його перевага над N73 - розміри та вага. Телефон зручний, компактний, в кармані майже не відчувається, а так за параметрами і можливостями програє N73.

Nokia 5320 Xpress Music - смарфон, досить шустрий. Камера гірша, ніж в N73, але загалом телефончик нічого так. Особливо ним не грався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у мене N-73. Я радий, телефон мене дуже радує! Звук непоганий, особливо зовнішній. Бо в наушниках всі телефони мають гарний звук. Раджу все ж таки N-73 бо це смартфон! поставиш собі багато програм і будеш ними задоволений. А які програми можу підсказати дійсно потрібні і всі кряки до них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оки, пасиб, склонился всётаки к н73, но расматриваю как вариант старенький 5700, есть отклики по нему? тоже ведь смарт со симбайном 9,1

2restart2

Обизательно поразпрашиваю, так как со смартами буду иметь дело впервые

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5700 идентичен 6120, симбиан 9.2, плюс в нем что-то добавлено, не помню. И удобные клавиши для плеера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...