Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Вітаю Волинь з перемогою! Молодці! Класно відіграли цей матч! Наші переміщуються на 10 місце, одразу за МД. Тільки з-за різниці м'ячів поступаються однією сходинкою МД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

да! да! да!

сьогодні Кварц має сказати, що його гравці герої :)

реально, без шансів, рахунок по грі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оле, Оле , ОЛе!

Волинь чемпыон!!!!!!!!!

Бл* який же я радий!

ВОЛИНЬ!!!!!!!!!!!

Так як я й казав!!!

Всых вытаю!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж не додивився нормально із-за тормозів інету.Молодці,на виїзді перемоги-це круть:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пресуха:

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): Ми серйозно готувалися до цієї гри. Ми знали, що «Металург» – дуже хороша команда, вивчали її і знали, що у донеччан у багатьох матчах була індивідуальна перевага, проявлялася швидкісна техніка і команда була добре підготовлена для завершальних ударів. Проте у цих іграх суперники якось адаптувалися, добре грали воротарі і «Металург» не міг реалізувати свою перевагу. Навіть з «Шахтарем», якщо ви пам’ятаєте, металурги грали дуже здорово. Я остерігався, думав, що на якійсь команді їх таки й прорве і очікував, що нам буде важко – не хотілося б, щоб цією командою були ми. Але наші футболісти постаралися виконати вимоги щодо тактичного розташування і виконання ще деяких завдань, проте діяли не надто сміливо, не на високій швидкості, а деякі гравці допускали елементарний технічний брак, який не давав нам змоги збільшити свою перевагу. Я, все ж таки, вважаю, що, не дивлячись на те, що ми грали на виїзді, у нашої команди була перевага в бажанні не поступитися, перевага територіальна, хоча й не на великих швидкостях, бо деякі гравці взагалі «не володіють» швидкістю і тому їм потрібно було грати по іншому. Тим не менш, нам вдалося створити таку обстановку, яка підкреслювала позитивні дії футболістів. І якби не певна боязкість, я думаю, ми б, напевно, зіграли ще сильніше. Ну а «Металург» , можливо, нас недооцінив, хоча у мене все одно хороші враження від цієї перспективної команди.

- Віталій Володимирович, що вам снилось перед цим матчем і, все ж таки, за рахунок чого ви перемогли «Металург»?

- Взагалі-то, я вже давно на сни не звертаю уваги. Тому що це такий психологічний процес, що якщо на нього реагувати, то можна накликати на себе багато неприємностей, тим більше, що сни про футбол дуже часто сняться кошмарні. А перемогли ми за рахунок того, що футболісти старалися виконати задачу і, можливо, суперник нас недооцінив. Я думаю, ми створили достатньо моментів – у першому таймі три і ще три не реалізували. В той же час, у «Металурга» було два, ну нехай три моменти… Команда намагалася не програти. Сьогодні ж вибори, бо наші місцеві депутати обіцяли дещо допомогти – мовляв, ось зіграєте добре, тоді й щось подумаємо… Зіграли за рахунок патріотизму, але нам ще дуже багато не вистачає.

- Чому так рано замінили Павлова?

- Павлов у нас грав майже два тайми за дубль у Харкові і всю гру в основі. Учора я дав йому зіграти шістдесят п’ять хвилин за дубль, а він себе нічим не проявив. Можливо, він і гравець збірної свого віку, хоча викликається й до збірної на рік старше, але він дуже проблемно виконує індивідуальні завдання. Я йому кажу, ти молодий хлопець, твоє завдання – працювати з м’ячем. Не позбавляйся його, не віддавай, не відпихайся від нього. А сьогодні – три прийоми м’яча, три втрати і ще хоче комусь віддати… Коли ж ти будеш грати? Я ризикую як тренер своєю головою, результатом, довіряю тобі зрозуміти, адаптуватися і грати пріоритетно. А коли будеш обігравати суперників – будеш рости. Ти ж нападаючий – обіграй і забивай! Тільки не віддавай. А він робить навпаки – прийме і віддає м’яч. І як його навчити у футбол грати? Тому я його й замінив, бо він втрачав м’ячі. Але нехай втрачає, нехай буде погано, але нехай намагається робити те, що дає йому змогу в перспективі стати гарним гравцем. Були у мене гравці, які прислуховувались до порад і росли. Він поки не дуже хоче прислухатися, але нічого, буду чекати далі. Така наша професія…

- А чому сьогодні у складі не було Ндоє?

- Він після травми ще не набрав потрібної форми. Хтось же ж повинен грати, а два воротарі одночасно грати не можуть. Вчора у матчі молодіжних складів я побачив, що він ще не зовсім готовий, але, думаю, скоро буде грати.

- Ваша оцінка гри нашого земляка Гошкодері?

- Гошкодеря непоганий футболіст. Йому дещо бракує сили й атлетизму, тому він має схильність до травматизму. Він у нас минулий сезон був в оренді і у цьому році ми також домовилися з «Шахтарем» про оренду. Є деякі проблеми, але він ще формується як футболіст. У нього людські якості – він порядний хлопець, професіонал, хороша людина, що зараз не так часто зустрічається. За рахунок цього і його розуміння футболу я думаю, він зможе дещо пізніше стати хорошим футболістом – роки через два-три. На жаль, у молодому віці він переніс занадто багато операцій. Я до нього ставлюся з повагою, бо він хороша людина і футболіст, який розуміє свою справу.

Ніколай Костов (головний тренер «Металурга»): Я вітаю луцьку «Волинь» з перемогою. У цьому стані, в якому перебуває наша команди, є відповідальність, у нас, у тренерів. Я думаю, що прийшов такий момент, коли треба говорити відкрито і офіційно. Я хочу подякувати своїм керівникам, які нам створили чудові умови в тренувальному процесі. Хочу подякувати всім моїм співробітників, тренерам, усім гравців. Думаю, що буде краще, якщо я піду з команди. Так всі роблять - так зроблю і я. Спасибі і журналістам, за коректне ставлення до мене...

другий тренер після нас йде у відставку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Металургом їм завжди було важко грати.

Кажуть, що це перша перемога Волині над Метадоном в чемпіонаті.

Аудіо запис прес-конференції Кварцяного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, може трохи оффтоп.

Але цей тур досить цікавий - Волинь вперше виграла на полі МД, ДК виграло з найбільшим рахунком за всю історію українського футболу (мається на увазі - з 1991 р.), є перший забитий гол з ГРИ голкіпером у найвищому дивізіоні України - Боровик (воротар ФК Кривбас) сьогодні забив головою у ворота ФК Арсенал, коли його команда програвала 1:0. Ось відео:

http://www.youtube.com/watch?v=vnOMzUjIRKs&feature=player_embedded

Одразу згадується Палоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15:30 ФУТБОЛ Металлург Д - Волынь

Хотілося б 0:2, а як буде насправді хз. І Металургу і нам потрібно перемагати.

як в воду дивився !!! :ok::_41:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може окрему гілку створити "Чемпіонат України"? а просто в тему "Футбол" писати речі, які стосуються інших чемпіонатів?

доречі, прикольнув текст від прес-служби Металурга:

Дончане, на правах хозяев, завладели территорией, подопечные Виталия Кварцяного оборонялись и числом, и умением. «Сине-белым» не хватало точности в завершении своих атак.

Видя, насколько мощно атаковали дончане, гости подловили нашу команду на контратаке. 

Наши игроки предприняли все возможности, чтобы отыграться, однако в этот день фортуна отвернулась от дончан. 

ржунімагу, вони футбол дивилися хоч? Металург був нулячий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євген Пічкур: "Якийсь час думав навіть кинути футбол"

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4cd1215d.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ржунімагу, вони футбол дивилися хоч? Металург був нулячий :)

бумага все стерпить :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Головне "Волинь" виграла, а це все - то їхня пропаганда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олександр Пищур: "Підписав контракт "на все життя"

Останні кілька турів української прем’єр-ліги подарували глядачам і кілька розкішних за рівнем видовища матчів, і пару-трійку рекордів. Приміром збиткування киян над «Іллічівцем» (9:0), перший гол воротаря, забитий після розіграшу кутового (Боровик з «Кривбаса»)… У цьому переліку й дебют у цьогорічній прем’єр-лізі нападника луцької «Волині» Олександра Пищура, який повернувся в елітний дивізіон у грі з «Динамо». Але перед цим йому довелося рекордні три місяці гріти лавку запасних «Волині». Клуб уклав з ним угоду, виплачував зарплатню, Пищур на повну силу тренувався, але не міг грати в офіційних матчах, адже чекав дозволу словацької федерації футболу.

– Олександре, що все ж сталося у тому травневому матчі за «Ружомберок»?

– Наприкінці матчу я на емоціях штовхнув суддю. Мене вилучили, а справу розглянув дисциплінарний комітет. Завдяки старанням мого клубу присудили аж вісім місяців дискваліфікації.

– ?!

– Так, бо в такий спосіб «Ружемберок» зміг би зекономити на моїй зарплатні.

– Але ж Пищур забив у 22 матчах 11 голів і, як писали самі словацькі газети, допоміг команді втриматися в еліті словацького футболу...

– Так, але рівень корупції у їхньому футболі зашкалює. Це довели й п’ятимісячні перемовини з приводу того, щоб дозволити мені грати в Україні. Важко здогадуватися, чому тамтешній дисциплінарний комітет збирався заледве не п’ять місяців, аби я міг продовжити кар’єру в Україні.

– Окрім «Волині», вас звали якісь інші клуби?

– Варіанти були, але, по-перше, треба було щось робити із дискваліфікацією, а, по-друге, зателефонував Віталій Володимирович і попросив не шарпатися, мовляв, навіть якщо доведеться чекати рішення словаків, пообіцяв, що тренуватимуся з командою, а мені платитимуть зарплату. Тому я довірився «Волині», за що вдячний команді.

– На який термін підписано контракт із «Волинню»?

– (Сміється) Скажімо так: контракт у мене «на все життя».

– Ти повернувся відразу у горнило прем’єр-ліги – на матч із «Динамо». Не надто вдало. Не забив і в кубковому матчі в Алчевську…

– Не поталанило. Хвилювання у перших матчах не відчував – уже все ж роки не ті, аби чогось боятися. У грі з «Динамо» мав хорошу нагоду, коли бив головою з чотирьох метрів, але не влучив. Обіцяю виправитися у наступних матчах.

– Коли ви зрозуміли, що виграєте у «Металурга»?

– Пенальті, що я його забив, ще нічого не вирішував. А от після голу Парасківа усі помітили, що Донецьк за грою не зможе нас наздогнати. Здалося, що вони злякалися. Хоча, якщо ви помітили, вже після 20-ї хвилини «Металург» перейшов на гру довгими пасами, а це було на руку нашому захисту. Кварцяний казав, що в «Металурга» технічний і швидкий півзахист, тому ми мали на меті нав’язати боротьбу на кожній ділянці поля. Можливо, внаслідок цього страждала атака…

– У Донецьку ви грали із перев’язаною рукою. Що сталося?

– Це в кубковій зустрічі в Алчевську пальця вибив. Нічого серйозного.

– Сашку, нині ти один зі старожилів команди. Можеш порівняти атмосферу у «Волині» зразка 2008-го і 2010-го?

– Атмосфера чудова. Команду об’єднують випробування. Вважаю, що гра із «Металургом» нас ще більше згуртувала, бо билися на полі не стільки за себе, скільки за весь колектив.

fc.volyn.net
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодіжна першість. 16-й тур. "Ворскла-М" Полтава - "Волинь-М" 3:0 Бараннік (14),Ткачук,(64)Кравченко (75)

дубль як завжди... <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні Волинь грає в гостях з Ворсклою. Пряма телетрансляція о 18.00 год. на каналі ТРК Футбол. В інтернеті можна подивитись тут.

Маю сподівання, що Волинь поверне борг Ворсклі - як не по голам, так по очкам.

Удачі Волині!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні Волинь грає в гостях з Ворсклою. Пряма телетрансляція о 18.00 год. на каналі ТРК Футбол. В інтернеті можна подивитись тут.

Маю сподівання, що Волинь поверне борг Ворсклі - як не по голам, так по очкам.

Удачі Волині!!!!

Ні стиду ні совісті, в 18-00... А як же пятничне пиво, блін? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непогана гра Волині ( 0-1 I тайи), заслужений м'яч з пенальті. Кварцяний дає жару :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз пише, що "Трансляция будет доступна за 15 минут до начала матча" хоч мач мав початися ще в 18-00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Волинь -чемпіон, остання інформація з бару "Гріль" 0-1

Будьмо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось Волиняки не особо бігали, але і Ворскла не бігала взагалі!

Матч видався не дуже видовищним, але маємо те шо маємо. Перемога, 3 очки, а більше нам сьогодні нічого і не потрібно було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...