Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

А взагалі – маю чимало іншої «цікавої» інформації стосовно діяльності Василя Андрійовича…

Мабуть і Столяр знає "цікаву" інформацію про Кварцяного.

А взагалі то видно, що Кварц будь що прагне реабілітуватись в очах футбольної громадськості після вояжів в КК і МЗ, хоч би що він не казав. І тому, оскільки "я відчував, що другий раз можуть не позвонити", він вхопився за цей "другий шанс" і танцює під Палицю, щоб мати хоч якесь фінансування клубу. Але такого "гону" на Столяра ніхто не очкував, завжди ВВК бив себе в груди - я і Василь Андрійович разом і до кінця. Правда "президент" теж перед продажем клубу кинув ДЮФШ з боргами по з/п, яку так і не виплатив. Взагалі то, немає людей тільки добрих або тільки поганих, кожен має свої плюси/мінуси. Столяр - тримав купу років ФК на плаву - честь йому і хвала, щімлять зараз його бізнес - бідняжка, але водночас, згадував вже вище, плюс різні оборудки і фін.махінації ("Катерина" і ПДВ), зараз непонятка з земельними ділянками у власності клубу. Палиця - зробив ніби для Луцька більше, ніж інші депутати за попередні роки (правда деякі зміни чисто візуальні, або не становлять якоїсь особливої цінності/не мають користі для простих лучан), з іншої сторони - забив великий болт на ФК та й проблеми міста його вже до слідуючих виборів не сильно цікавлять (зокрема хоча б підняти питання поїзда Ковель-Чернівці в верхах), коротше бабло рулить. Так само і Кварц, з одного боку - хороший селекціонер, мотиватор, переживає всім серцем за "Волинь", з іншої - перегинає з "казарменим" режимом в команді, "чмирить" футболістів (хоча може вже трохи змінився, принаймі мене деякі його слова на першій пресусі після повернення здивували), має в своїй історії "дивні" ігри, трохи балабол і як показує час, може змінювати свою думку в залежності від ситуації, такий трохи хитрий дєд. Коротше - кожен має свої таракани в голові. А нам залишається радіти, що команда продовжує існувати, стадіон який не який є (дай Бог до слідуючих виборів стільці доміняють), вже підріс під основу свій молодняк (лишилось трохи направити їх мажористі мозги в правильне русло), ми не є чиїмось фармом.

П.С. Можливо знову побачимо, як пропаде на "Авангарді" світло в матчі з якимось грандом :_04: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

не впізнаю того Кварцяного

Він постійно був "гнилою" людиною! Побачимо як тепер "співати" буде!:) Контракт підписав на два роки, то тепер нехай не жаліється, що чогось не вистачає, треба було перед підписанням оговорювати всі "моменти" роботи клубу! Да і якось стрьомно з тим Кварцяним - тренував МетаЗап, Кривбас і де тепер команди...? Щоб ще з Волинью, його "добра" рука, нічого не вчверила, тьфу-тьфу-тьфу...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ви просто забули Кварца! Перечитайте інтерв’ю за останні роки, пресухи і т.д. Він міг один раз говорити одне, потім відійти, остигнути і казати інше. Кварц майже ніколи не тримав слово, інакше йому б довелося кількох футболістів розстріляти, кількох десь в Сибір відправити, ну і якщо дійсно оприлюднити дані про махінації, які творяться в укр. футболі, то ще отримати певний срок ув’язнення за участь в них :)

Але одного в нього не забереш - він патріот нашого клубу, він ним живе, переживає, він не хоче його краху, не кине клуб, якщо йому щось запропонують, щоб його просто знищити. Якщо Палиця дасть той мінімальний потрібний бюджет - "Волинь" лишиться в вишці, я чомусь впевнений. Коли "Волинь" останній раз вилітала, основною причиною були саме гроші, а не гра і мотивація.

А з Столяром треба домовлятися, а не воювати, як на мене. Його теж можна зрозуміти, мало який з західноукраїнських місцевих олігархів зміг дотягнути клуб до такого рівня, Димінський трохи не та вагова категорія, та і Шуфрич птічка польоту повище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він патріот нашого клубу, він ним живе

Ну не будеш тут патріотом, коли нікуди не зовуть, не пропонують роботу, а в "Волині" заробити можна на "хліб з мас... ікрою"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20130615191000.JPGГравці луцької "Волині" продовжують свій перший літній тренувальний збір у Євпаторії. Клубна прес-служба запитала про враження від нього капітана команди Сергія Сімініна.

- Сергію, як настрій у команди? Як витримуєте навантаження першого збору?

- Все добре на цьому зборі. В принципі знаємо, що у такому випадку необхідно потерпіти, налаштуватися на важку роботу. Тому, можна сказати, що все йде за планом. Тренування і ще раз тренування.

- Більше працюєте над фізпідготовкою?

- Не сказав би так, адже всього потрохи є - і "фізики", і роботи з м`ячем, і командних вправ. Плануємо грати й спаринги.

- Чи все задовільняє в умовах підготовки в Євпаторії?

- Наразі ні на що скаржитися не можемо. У нашому розпорядженні два трав`яних поля і одне штучне, мешкаємо у хорошому готелі, де є тренажерний зал, басейн для відновлення. Тому все в наших руках і ногах, аби гарно підготуватися до початку сезону і зокрема до других зборів.

- Як проводите вільний час?

- Якщо чесно, то його особливо немає. Навантаження чималі, тому, після занять краще відновлюватися у басейні, на масаж піти та відпочивати.

http://fcvolyn.net/newsView/702/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ерік є на зборах, це радує...

те ж саме подумала

судячи по фейсбуку Суботіч збори прогулює

11 червня під статусом Суботіча прес-аташе Волині писав :

Create new account))) and lets go to Evpatoria)))

p.s. то тому ж таки фейсбуку було ясно,що Лопес в Бразилії

а потім,що він в Болгарії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надибав досить обширне в'ю нашого піжончіка №1

http://www.freetime.lutsk.ua/index.php/free-time-persona/item/210-danijel-subotic

Сезон «Волині» закінчився не дуже добре, хоча були великі перспективи. Сталося у команді багато змін. Ти би хотів лишитися у ФК «Волинь»?

Д: Ця команда, яка є зараз, мала би грати у Євролізі. «Волинь» має великі перспективи.

З Віталієм Кварцяним ти знайшов спільну мову?

Д: О, так! Він як мій тато (сміється, – авт.). Людей це дивує. Кажуть, що він божевільний, неврівноважений, але я його обожнюю. Ми маємо гарний зв’язок. Я поважаю його як тренера, а він мене як гравця. Можливо, багато гравців мали з ним проблеми, бо були слабкі і налякані. В перший день, коли Кварцяний прийшов, то я сказав йому: якщо я вам потрібен, то я буду грати. Якщо ні – то не буду. І він мені сказав: ти треба мені, давай подивимося, що ти вмієш. Після двох ігор у нас налагодився зв’язок. Погану сторону Кварцяного, про яку так багато говорять, я не бачив.

Ти бачиш себе в команді у наступному сезоні?

Д: Я би хотів залишитися у Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

www.ua-football.com/ukrainian/high/51bccaf1.html

якщо правда, то непоганий помічник для Сімініна в захисті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волинь» у спарингу перемагає «Жемчужину»

Вчора, 21:41

20130615215149.JPG

Сьогодні луцька «Волинь» провела контрольний поєдинок на зборах у Євпаторії. Суперником лучан стала ялтинська «Жемчужина», яка донедавна грала в українській другій лізі.

Тренерський штаб лучан вирішив зіграти двома складами, аби перевірити готовність усіх гравців, які викликані на збір, або тих, що переглядаються клубом. Відзначимо, що у селекції команди нині домінує курс на гру українськими гравцями.

Отож, тільки у перші хвилини «Волинь» дозволила собі не володіти стовідсотковою ініціативоою, але надалі різний клас команд дався взнаки і лучани забили по три голи у ворота ялтинців у кожному з таймів.

На початку матчу Бікфалві пробив штрафний й першим на добиванні був нападник-потенційний новачок команди. Другий гол забив вже сам Ерік, відзначившись з пенальті, призначеного за фол на тому ж таки потенційному новачку. Третій гол наприкінці тайму на рахунку Шумахера. Він добре зіграв на добиванні – 3:0.

У другому таймі перевага «Волині» також не викликала сумнівів. На його початку гості Кримського півострова знову відзначилися після стандарту. Гол на рахунку ще одного гравця, який перебуває на перегляді. Інші два голи забивалися в останню десятихвилинку, хоча до цього хороші шанси не використали Никитюк та Задерецький, удари головою яких відбив воротар «Жемчужини». На 83 хвилині досяг цілі удар Ігоря Скоби із штрафного – м`яч по дузі залетів у дальній кут воріт. А крапку в матчі поставив нападник Петро Петрук - його вивели сам на сам із голкіпером «Жемчужини».

Відтак, упевнена перемога «Волині» з рахунком 6:0 й команда продовжує свій перший збір в Криму.

http://fcvolyn.net/newsView/703/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійшла інформація що команда(не сказали чи всі) і Кварц їхали на збори в Крим потягом ще й плацкарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І-і-і?

То й добре.Нехай відчувають,що з такого самого тіста зліплені...Самальотами,мл@,літати...

А ще,Віталій Володимирович,тарілку супу запропонує на зборах... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця жме бабло,не відбив ще за вибори,бо у нас то й нажитись нема на чому,та й Столяра розвести теж поки не виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пани чубляться,в кріпаків лоби тріщать".

Думаю,все буде в порядку.Зірок не будемо хапати,але й не пропадемо. .. Поживемо,побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійшла інформація що команда(не сказали чи всі) і Кварц їхали на збори в Крим потягом ще й плацкарт.

попитайте,може знають яким складом поїхали

бо сам ФК вперто приховує інформацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене товариш на тій базі,але він навряд чи щось взнає,команда там не надовго та й йому не дуже це цікаво :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене товариш на тій базі,але він навряд чи щось взнає,команда там не надовго та й йому не дуже це цікаво :)

ну-ну,а як приїхали цікаво

а хто - то вже не цікаво ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цю інформацію надав йому провідник,у якого Кварцяний спав усю дорогу на 2-й полці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гравцям Карпат ,виставленим на трансфер, понизили зарплату. До 10и тис дол. Напевно і у Волині такий мінімум.

А ще наочний приклад долі Кривбаса та поїздка у плацкарті добре стимулювали на матч з ялтинцями.

Цікаво, що ж то за потенційні новачки, котрі голи позабивали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як завжди напишу писимістично-оптимістично.Проблеми явно з фінансами будуть,ну і вірю що Кварцяний привезе 2-3 толкових новачків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На офф сайті почистили склад, а отже можна з впевненістю в 95% сказати що поїхали ці гравці + декілька з дубля (такі як подригуля, карась і т.д.) + ті шо на перегляді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На офф сайті почистили склад, а отже можна з впевненістю в 95% сказати що поїхали ці гравці + декілька з дубля (такі як подригуля, карась і т.д.) + ті шо на перегляді.

Суботіч, Старцев, Леандро в "мінус"?... дуже сумнівно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На офф сайті почистили склад, а отже можна з впевненістю в 95% сказати що поїхали ці гравці + декілька з дубля (такі як подригуля, карась і т.д.) + ті шо на перегляді.

Суботіч, Старцев, Леандро в "мінус"?... дуже сумнівно...

Леандро то точно є, його просто на сайті ніколи і не було :)

А щодо Старцева і Суботіча то цілком ймовірно...

Старцев і не приховував, що шукає нову команду, а суботіч поідеї ще досі не з'явився на зборах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...