Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

http://terrikon.com/posts/156051

Про це не тільки ми думаєм, а й пишимо, і це все вийшло в загал..

А от як на справді знає тільки він.

Хто зна кого він вибире.

Якщо в Кривбасі повна ж..., то є надія, що в нас футбол буде.

Найбільше в цій статті ("найменш" заангажованого футбольного сайту) посміхнув натяк на те, що команди пулу Коломойського здають ігри один одному. А проти них по-чесному борються команди пулу Ахметова)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
ЗМІ: із багатьма гравцями «Волині» варто прощатись.КОМЕНТАРІ

Тренеру Волині Віталію Кварцяному потрібен час, щоб змінити ситуацію в команді, а також будувати команду під себе, - узагальнена думка журналістів українських спортивних ЗМІ, повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Так, Володимир Крамар з каналу «Футбол» вважає, що Віталію Кварцяному потрібен час для побудови нової конкурентоспроможної команди.

Він наголосив, що за рік в першій лізі можна зліпити і награти колектив, який зможе боротися за певні місця, а не за виживання.

Головний редактор газети «Український футбол» Сергій Бондаренко також стверджує: «Кварцяному варто знову будувати команду «під себе».

«Не думаю, що Віталій Кварцяний дослухатиметься чиїхось порад. Він робитиме свою справу так, як вважає за потрібне. На чергові збори приїде 45 нових гравців… Жартую!», - відповів на питання про перші кроки Кварцяного у новому сезоні головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков.

«Вважаю, що потрібно шукати нових гравців замість тих, хто в команді більше двох-трьох років. Особливо замість легіонерів. З багатьма варто прощатись», - каже Андрій Варчак.

Володимир Крамар додає, що «слід знати ситуацію у клубі зсередини, аби казати варто чи не варто залишати кістяк нинішньої команди».

«Якщо Кварцяний почне ламати хребет, тобто півзахист «Волині», йому знадобиться чимало часу вже у наступному сезоні для побудови нової команди. На цьому можна обпектися», - роздумує головний редактор програми «ПРО Футбол» на каналі «2+2» Володимир Зверов. Його думка - Кварцяному необхідно зберегти центр поля.

«Цікаво, чи не зникла довіра Віталія Володимировича до центральних оборонців Масло та Шикова. Якщо вони залишаться у команді, «Волинь» повернеться до футболу, який ми бачили півтора-два роки тому. Форварда під власний стиль Кварцяний знайде (навіть, якщо нинішній набір людей йому не підійде). Тому хотілося б побажати вболівальникам набратися терпіння, бо його наявність – це вже перемога. І, звісно, хотілося б бачити в Луцьку заповнені трибуни».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Кривбаса відвбрали атестацію, Коломойський відмовився від клубу, а от тут все покрито мраком, підсумки і все. А далі невідомо. Є надія, що в нас все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от в Анжі фінстан зашкалює,і що? Навіть у ЛЧ не пробились.Я вважаю, що бажання та вміння грати приносять гроші, а гроші можуть інколи мотивувати, але грати не навчать , і не заставлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, Челсі стало би чемпіоном без Абрамовича, чи Мансіті? Там ніхто грати не вчить, просто купляють готових, схема Реала... В нас "Шахтар" теж практично по цій схемі йде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясне діло, що багатший клуб купуючи сильних гравців має перевагу.Але прикладів ефективного вкладання грошей можна порахувати на пальцях однієї руки,ну двох.

А от випадків,коли вкладене бабло успішно прогорає в десятки разів більше.Напевно це закономірно, але якщо ми почнемо жити по принципу англійців та німців,купувати товар, котрий цього дійсно вартий-то й результат буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://football.ua/ukraine/news/205360.html

- Сергей, сезон завершился и хорошо? Каким он получился для вас?

- Первый круг мы здорово провели, а второй, конечно, стал разочарованием. Можно даже сказать – его полностью провалили. Пришлось даже поволноваться за сохранение прописки. К счастью, сия участь обошла нас стороной. Наш сезон можно смело поделить на две части.

- Напомните, какая задача стояла перед Волынью перед началом чемпионата?

- В принципе ее не было. Между слов говорилось о попадании в зону Лиги Европы. По возможности, конечно.

- Анатолий Демьяненко, сказал, что вы и Старцев были лучшими в Волыни. Вам это греет душу?

- Разумеется. Лестные слова от тренера, думаю, всем приятны.

- Как вы считаете, Демьяненко принес пользу волынской команде?

- Конечно. Команда давала результат при нем. И если бы не начавшиеся проблемы, думаю, Волынь выступила бы удачнее.

- В игровом контексте все ли было в порядке у Волыни?

- Первый круг мы завершили на седьмом месте. Все было в порядке. А во второй половине финансовые трудности аукнулись. Это сыграло определенную роль. Не решающую, игроки тоже где-то виноваты, но все же…

- Вас удивила информация, что Демьяненко по ходу сезона решил покинуть Волынь?

- Слухи уже давно ходили, поэтому не совсем. Мы ожидали, что подобное может произойти.

- Со стороны Демьяненко было некрасиво так поступать? Можно было бы уже доиграть сезон!

- Я останусь при своем мнение. Раз он посчитал так, значит, у него были на то причины.

- Все ли вас устраивает в Волыни?

- В принципе – все!

- Финансовая задолженность по зарплате перед игроками до сих пор не погашена?

- Пока нет, но нам сказали, что погасят в ближайшее время.

- За сколько задолжали?

- За четыре месяца.

- Премиальные, я так понимаю, тоже не получали?

- Мы же не выигрывали. Какие премиальные?

- А за выездные ничьи разве не полагаются премиальные?

- Не буду разглашать этой информации.

- На сколько выездных игр команда ездила автобусом или поездом? И куда дальше всего добирались?

- На дальние выезды мы всегда добирались поездом – в Симферополь, Луганск, Харьков!

- Как в команде приняли возвращение Кварцяного?

- Это не чужой человек. Все знают, кто это такой.

- Какими были его первые слова по очередному приходу в Волынь?

- Надо остаться в Премьер-лиге! Для этого его и вернули в Луцк.

-Какие перспективы вы видите для себя в Волыни?

- Я думаю, все наладится. Будем надеяться, что перед командой поставят самые высокие задачи на следующий сезон. Я имею в виду – попадание в Лигу Европы.

- На какой срок у вас рассчитан еще контракт?

- На полгода.

- Как проводите отпуск?

- Дома, с семьей. Никуда в теплые края мы не собирались. Нет времени. Хочется проведать всех дедушек, бабушек, родных. Седьмого-восьмого числа у нас уже медобследование, а десятого начинаем подготовку к новому сезону.

От Сімініну уважуха.

- Все ли вас устраивает в Волыни?

- В принципе – все!

Нема ото ниття, як Пилипчук, капєц які проблєми, хліба нема за що купити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от в Анжі фінстан зашкалює,і що? Навіть у ЛЧ не пробились.Я вважаю, що бажання та вміння грати приносять гроші, а гроші можуть інколи мотивувати, але грати не навчать , і не заставлять.

У них сезон важкий був,ЛЄ забрало багато сил і провалили кінцівку.

А що до Волині,у Кварцяного дуже мало часу щоб знайти і відібрати нових гравців,і не зрозуміло що там з фінансами,ніхто ломитись не буде до нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий приклад Базель-поприбирав у ЛЄ всіх супербагачів.І зарплата там , ну в два рази більша від Волині, хіба що платять стабільно.

В Кварца , думаю вже є на прикметні потрібні гравці.Скоро дізнаємось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з цих що є я б залишив Кінаша, Єріка, Неділька,Старцева ну можливо ще костолома Сімініна, інших хоч безкоштовно віддавай :D. Якщо Ізворану, Занєв,Пилипчук,Суботіч,Бабир залишаться, то на стадіон ходити не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Занєв і Пилипчук вже ж сказали, що "ту-ту". Я б Шикова лишив, він таки діючий гравець збірної, Ян Масло повільний, але гравець точно під Кварца, молодий Приндета теж добре. Суботіча то звичайно було б добре продати, але треба тоді 2 форварда купити. Ну і Бабиря теж було б добре десь продати чи дати в оренду, от з "іллічами" тренувався, значить, щось таки в ньому є. Ізворану - ну хз, його таки Кварц знайшов, значить щось побачив в ньому, він може грати практично на всіх позиціях півзахисту і захисту, хоча скрізь дуже середньо, але реально зараз з кадрами великий напряг, то може б доцільно лишити ще з півсезону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старцев ищет новый клуб

253292.jpg

- Максим, в конце мая вы в одном из интервью сказали, что в ожидании конкретики по поводу будущего Волыни, ждете итогов встречи Виталия Кварцяного с инвесторами. Прояснились ли клубные перспективы после этого?

- К сожалению, не могу ответить на этот вопрос. Знаю, что до игры с Говерлой Виталий Владимирович точно встречался со спонсорами, и должен был ехать к ним после чемпионата. Итогов именно этой встречи мы все и ждали. Но, к сожалению, футболисты не владеют информацией даже о том, была ли эта встреча.

- Когда Виталий Владимирович в последний раз общался с вами о проблемах не футбольного характера?

- Это было до игры с Говерлой. Он приехал со встречи со спонсорами и сказал, что обсудил некоторые вопросы, и владельцы клуба вроде как пообещали рассчитаться с футболистами по зарплате, погасить долги.

- Правильно ли понимаю, что у футболистов нет возможности напрямую общаться с кем-то из руководства, выше тренера? Виталий Кварцяный – связующее звено?

- Есть еще генеральный директор клуба Евгения Жуховицкая, она тоже общается напрямую со спонсорами. Но, понятное дело, она хоть и владеет какой-то информацией, гарантий при этом давать никаких не может. От нее ничего не зависит.

- То есть, ситуация по задолженности перед игроками не изменилась? Последняя зарплата была за январь?

- Да. Десятого июня, а может и раньше, команду будут собирать. Может, что-то проясниться на этой недели, или по итогам собрания.

- Какие предчувствия перед этим сбором? Может, кто-то из партнеров, с которыми вы наверняка поддерживаете контакты, знает больше?

- Многие звонят мне и спрашивают, не владею ли я какой-то информацией, поэтому на их осведомленность в этом вопросе рассчитывать не приходиться. Что ж, выйдем из отпуска и посмотрим, что к чему, что нам будет говорить тренер. И Демьяненко, и Писковец, и Кварцяный очень хотели, чтобы с нами рассчитались. Я прекрасно понимаю, что руководить командой, в которой игроки не получают деньги, тяжело морально. Что они могут требовать от игроков, у которых мысли заняты не футболом, а тем, как содержать семьи? Сейчас же на носу предсезонная подготовка. Уверен, никто не будет валять дурака, потому что от сборов будет зависеть состояние футболистов на протяжении всего сезона. Но в каком настроении команда подойдет к сборам, и можно будет ли при этом ставить перед нами какие-то задачи… Посмотрим, надеюсь, все образуется.

- Есть ли у вас крайняя точка ожидания, после которой готовы отказаться мирно ждать и будете обращаться в правозащитные органы?

- Коллективное письмо руководству клуба, подписанное всеми игроками и тренерским составом, мы писали еще в марте. Теперь же мы можем обращаться в КДК ФФУ, но теперь это личное дело каждого. Коллективного решения по этому вопросу нет.

- Лично для вас, суд – это выход из ситуации?

- Наилучшее решение проблемы для меня – полюбовное. Потому что заниматься судами – это и время, и нервы, и затраты. Тем более я из числа людей, ищущих компромиссы. Но на сколько меня хватит все это терпеть, не знаю. Я уже и письма подготовил, и агент сейчас занимается поиском нового для меня клуба. Если удастся найти в ближайшее время, то буду разговаривать с руководством о том, что хочу покинуть команду. Потому что находиться в этой обстановке очень тяжело. Если же клуб не найду, придется оставаться и дальше ждать, когда с нами рассчитаются.

- Вам известно, у кого терпение уже лопнуло, и кто покинет команду?

- Илиев и Рамон уехали первыми. То, что мне известно – уехал Савич, и не будет оставаться в клубе Пилипчук. Хотя, может, во время отпуска произошли или произойдут какие-то изменения, посмотрим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б нашим ,,зіркам ,. не заробляти на рекламі? Ну не нічних клубів, от одежу спортивну, парфуми навіть на місцевому рівні могли продвигати.От і було б кілька тисяч на місяць, а там і десятків , чи й сотень.Погано їх агенти працюють, або вони менше ніж за 10 тис грн і ногою не поворухнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не того калібру наші "зірочки", щоб рекламувати Адідас чи Пуму. Он, є в Луцьку СГК - нехай їх і рекламують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не того калібру наші "зірочки", щоб рекламувати Адідас чи Пуму. Он, є в Луцьку СГК - нехай їх і рекламують.

а вони і так йому продажі добре підняли своїми результатами... на тверезу голову на їхню гру....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волинь» відкриє сезон матчем проти «Динамо»

Сьогодні у Києві відбулося жеребкування нового чемпіонату України у Прем`єр-лізі. Отож, у перших чотирьох турах лучани зіграють із такими суперниками:

13 липня – «Динамо» (Київ) – «Волинь» (Луцьк)

20 липня - «Волинь» - «Таврія» (Сімферополь)

27 липня – Команда ПЛ 16 – «Волинь»

3 серпня – «Волинь» - «Дніпро» (Дніпропетровськ)

Наразі невідомо, хто займе місце «Кривбасу», який не отримав атестату на право виступів в УПЛ. Окрім того, друга команда першої ліги за підсумками сезону 2012/2013 рр. алчевська «Сталь» ще не підтвердила свого наміру виступати елітному українському дивізіоні. Тому у календарі два вакантні на даний момент місця позначено умовно − «Команда ПЛ 15» та «Команда ПЛ 16». Отож, матч третього туру лучани відповідно до жеребу можуть зіграти на виїзді або із алчевською «Сталлю», або із командою, яка виступатиме в елітному чемпіонаті України замість криворіжців.

Чемпіонат стартуватиме 13 липня (це базовий день проведення матчів). У літньо-осінній частині команди зіграють 18 турів, решту – навесні 2014 року. Відновиться чемпіонат орієнтовно 1 березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для нової команди це буде аншлаг, перші тури з сильними командами, бей-беги може і не спрацювати. Все буде залежати від Кварца і купи грошей. Якщо ще буде хоч 50% старої команди то буде легше(при погашенні всіх боргів )вони хоть не так бояться грандів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не того калібру наші "зірочки", щоб рекламувати Адідас чи Пуму. Он, є в Луцьку СГК - нехай їх і рекламують.

Адідас чи Пуму ще доростуть , дасть Бог. А от магазини спортодягу у Луцьку запросто могли б рекламувати.Але якщо для них кілька тисяч на місяць не гроші- то й питаннь нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас є wog, досить не поганий титульний спонсор. Гроші є, реклама буде.

А чи не конкуренти Палиця з Єремеєвим і чи буде щось від цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

05 червня 2013

20:10

Арештовано майно фірми, яку пов’язують із президентом ФК «Волинь»

На майно товариства з обмеженою відповідальністю «Феміда-Інтер», яку пов’язують із депутатом Волиньради Василем Столяром, накладено арешт.

Про це йшлося 5 червня під час засідання Луцького міськрайонного суду, повідомив власкор IA ZIK.

Суд розглядає справу щодо нібито ухилення від сплати податків обсягом понад 10,5 мільйона гривень.

Під час одного із засідань представник ТзОВ «Феміда-Інтер» Олександр Стасюк оголосив клопотання про зняття арешту, накладеного слідчим, із частини майна фірми, яке перебуває в заставі банку-іпотекодержателя.

З його слів, під арештом перебуває рухоме і нерухоме майно «Феміди-Інтер» вартістю понад 100 мільйонів гривень. Натомість Стасюк клопотався зняти арешт із частини майна. «Там буквально може на три мільйони», – зазначив він.

Суд задля розгляду цього клопотання уже тричі робив перерву в засіданні. У сьогоднішньому засіданні з’явилися представники банку та представили частину потрібних документів, але не по всіх об’єктах. Тож у засіданні знову оголосили перерву.

За інформацією волинських ЗМІ, власником ТзОВ «Феміда-Інтер» є депутат Волинської облради, президент ФК «Волинь» Василь Столяр. Він минулого тижня вийшов із прогубернаторської більшості «Нова Волинь» і вступив до фракції «Фронту змін».

Виконувач обов’язків голови волинського осередку партії Ігор Гузь під час прес-конференції 5 червня заявив, що на Столяра та його бізнес «чиниться шалений тиск».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому цікаво сьогодні в 14:00 тобто через 20 хв почнеться чат з Василем Столяром, де можна буде поставити йому будь-яке питання.

http://www.volynpost...sylem-stoliarom

п.с. правда потрібно для того зареєструватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/51b062fd.html

У спортивному арбітражному суді Лозанни відбулося слухання справи футбольного клубу "Волинь" проти її колишнього гравця бразильця Майкона, який нині належить донецькому "Шахтарю".

Як повідомили у ФК "Волинь", делегація з Луцька на чолі з генеральним директором Оленою Жуховицькою провела у Швейцарії майже тиждень. У слуханнях також брав участь сам футболіст та його адвокат. У суді заслухали пояснення усіх зацікавлених сторін. Також допитали експертів з Лондона та України, які проводили почеркознавчу експертизу, аби встановити чи справжні підписи футболіста на додатковій угоді з ФК "Волинь".

Заслухавши усі свідчення суд закрив слухання. Тепер справа за рішенням спортивної Феміди. Його планують оголосити восени цього року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...