igorgame Опубліковано 11 Травня, 2013 в 15:55 #5151 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 15:55 Думав до кінця гри не говорити про це, але видно що це Волині не допоможе! Вчора ввечері спостерігав картину, як Сімінін з Неділько підїхали до церкви, що біля Там-Таму і пішли всередину, напевно свічки поставити ... Але це не допомогло! Одне дивує, як місце в команді Неділько дають з постійними його перекурами на ганку під'їзду?!
Ha3aP Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:04 #5152 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:04 Немає команди, взагалі! Кварцяному треба збирати нову команди, бо з цією не буде толку Навіть в першій лізі!
vitali Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:06 #5153 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:06 розмочили1 : 3
Onil Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:19 #5154 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:19 Ще такого сорому не було, жах. В першій лізі нема на кого дивитись.Просрали волинський футбол, зганьбили,йши на вибори і казали для людей, європейське місто-пердив і село на мапі Укр.
igorgame Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:29 #5155 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:29 На місці Кварцяного з таким результатом, в.о., я б не вийшов на це флеш-інтерв'ю, а тут з нього "зірку" зліпили телевізійники!
SANEY Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:43 #5156 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:43 Та вони весь матч були в прєдвкушенії цього флешу і пресухи, а там реально і не було про що говорити, як не про Кварца...
Onil Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:44 #5157 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 16:44 він готується до 1лігипродадуть Еріка, Суботіч втиче, інших за невиконання умов виженуть і буде все з початку.А ще минулої весни такі надії, думав невже невже в нас буде супер клуб, а тут....
Svityaz Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:20 #5158 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:20 чекайте наступних виборів коли Палиця "згадає", що він луччанин і нього у власності є місцевий ФК...
LinkinPark Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:26 #5159 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:26 за останні 14 матчів 5 очків, забиті пропущенні за ці 14 матчів 5 проти 26, це просто жах, ні в які рамки не вкладається...
Lisovic Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:48 #5160 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 17:48 А я думаю що тут справа не тільки у власниках, тут і вплинуло те що зараз робиться і чемпіонаті, і в країні. Ні для кого не секрет що клуб брався для Коломойського а Палиця тут сплив тільки щоб взяти собі пару процентів на вибори, і брався він для певної мети: щоб мати додатковий голос в ФФУ, а от же і більший вплив, і мати противагу для пулу Ахметова, попри всі мінуси цього, були і плюси: це те що Коломойський особливо не мішав грати своїм командам і відвертих зливів (так як роблять донецькі) не було, ну хіба що аутсайдерам, що б врятувати їх від вильоту, ну і за забирання очок в конкурентів Дніпра, команди отримували премії (того наші так "гризли" землю в матчі з металом осінню) що було додатковою мотивацією.Але тут прийшли самі знаєте хто, і наявність голосів в ФФУ стало до дупи, плюс почався "суддівський беспредєл" проти команд не ахеметовського пулу. Ну і в кінці кінців донецькі почали "щимити" бізнес Коломойського.І в таких умовах тримати кучу команд, які вже нічого не верішують, немає сенсу, відповідно Коломойський і почав їх зливать. А Палиці той футбол і нафіг ненадо був.Думаю якби не ці обставини, то була б в нас і хороша команда, і оновлений стадіон, і, можливо, і єврокубки до нас прийшли. Не думаю що Демяненка сюди тягнули просто так, Кварца замінити і попроще тренера б знайшли, значить на щось розраховували.А якби не прийшли нові власники то Столяр з Кварцом все-одно б вилетіли в першу лігу, або ж лягли б під Ахметова, як не в цьому чемпіонаті то в наступному, єдине що була б хоч якась впевненість що вони зберегли б команду.Головне аби команда залишилась, нехай і в першій лізі, тоді, я вірю, що знов повернемось в вишку, якщо зникне команда, то про великий футбол на Волині можна буде забути на багато років.
charlie Опубліковано 11 Травня, 2013 в 19:59 #5162 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 19:59 Кінаш - імхо найкращий гравець в цьому складі Волині, до травм в першій лізі був лідером, сподіваюсь менше травм буде.
igorrrko Опубліковано 11 Травня, 2013 в 20:07 #5163 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 20:07 pura Десь з середини інтерв"ю почав впізнавати Кварцяного.Особливо коли з а ГандРамона згадав і Ілієва. Але видно,що щось він знає. Якісь такі натяки на Першу лігу не здорові...
pura Опубліковано 11 Травня, 2013 в 20:17 #5164 Опубліковано 11 Травня, 2013 в 20:17 pura Десь з середини інтерв"ю почав впізнавати Кварцяного.Особливо коли з а ГандРамона згадав і Ілієва. Але видно,що щось він знає. Якісь такі натяки на Першу лігу не здорові... дійсно схоже, що вже готуються до першої ліги а Кварцяного не тільки в інтерв"ю, а і на лавці сьогодні було не впізнати до речі після гри Сімін підходив до фанатів поспілкуватись, всієї розмови я не чув, але фрази типу "мы не можем", "потерпите еще немного", ... проскакували
mokilo Опубліковано 12 Травня, 2013 в 05:51 #5165 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 05:51 Навіть не згадаю, коли Волинь востаннє стільки по воротах суперника била, як вчора.Подивився інтервю Кварца, погоджуюсь, він дійсно щось знає. З одного боку, шкода якщо вилетимо в першу лігу. А з іншого, що з такими боргами робити у ПЛ наступного сезону? Програвати всім підряд? Питання зараз що з фінансами буде, коли все стабілізується?Я думаю нам виліт в першу лігу не страшний, а навіть навпаки. Потрібно спокійно організувати адмін. роботу в клубі, а то там невідомо, хто за що відповідає. Розібратись з боргами, стабілізувати ситуацію. І звісно, почистити команду, а то в нас зараз багато лишніх гравців, які нам не потрібні в принципі. І не треба говорити, що от вилетимо і команда зникне. Не раз вилітали, коли були проблеми з фінансами. Але потім завжди повертались. Ми не можемо мати стабільно високого фінансування, і ніколи його не мали.Шкода, неясно що саме говорив Сімінін фанам. Але молодець що підійшов, так і має бути. Не даремно він капітан.І ще. Як вже задовбало це п'яне бидло на трибунах. Який же в нас рівень культури, якщо деякі приходять на стадіон тільки для того, щоб кричати, що Неділько такий, а Шарпар як забив ще гірший. І так весь матч. І стоять рєбята в погонах за рядами зверху і спокійно дивляться гру, і нічого їм не треба. Для чого взагалі таких пропускати. Я був в 13 секторі, було немало людей з дітьми, так наслухались вони за матч багато. Так і живем(((
igorgame Опубліковано 12 Травня, 2013 в 06:18 #5166 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 06:18 Питання зараз що з фінансами буде, коли все стабілізується? Тут правільніше: коли фінанси будуть, тоді все і стабілізується! Я думаю нам виліт в першу лігу не страшний, а навіть навпаки. А от тут... !!! У тій ситуації що зараз і якщо не буде фінансування, то побоююсь. що "Волинь" може взагалі пропасти з футбольної мапи України, а потрапляння у пешу лігу вже і не дасть змоги піднятись у "вишку"!
Onil Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:30 #5167 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:30 vgolos.com.ua/politic/news/52074.htmот до чого дожились
paksivatova Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:39 #5168 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:39 vgolos.com.ua/politic/news/52074.htmот до чого дожилисьпро це багато говорили ще перед виборами і після нихтепер заговорили просто голосніше .в клубі взагалі бардак: команди немає, конкретного власника ,хто б ніс відповідальність за справи - немає, вболівальників немає, ефективних працівників у клубі немає , клуб наживає слави,що він як шарашкіна кантора і будь-хто може киданути (тут згадаймо кращого в світі воротаря , Майкона (який до речі вчора проти Таврії зіграв цілий матч і забив гол), парочку Лопес-Ілієв + Старцев та Пилипчук бойкот об'являють,не виключено ,що до них ще приєднаються )як сказав Кварцяний,починати все з нуля , та не лише в плані побудови команди ,а повністю по всім напрямкам з нуля
igorrrko Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:50 #5169 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 10:50 Зараз так дивишся на те все,думаєш,аналізуєш... Похєрили все за пів року. Скільки треба було часу,що "Волинь" вийшла у Вищу лізу і скільки знадобилося,щоб нові керовники все споганили. Тепер Кварцу вичищати ці "Авгієві Конюшні"? А на куя? Прийде на наступний сезон новий папа Карло з мішком грошей,купить клуб. Бо сьогодні,це круто,це чьоткий олігарх-має свій футбольний клуб. А толку всерівно ж не буде. Футболом жити треба,а не перед виборами піаритися (тут перед Ахметом знімаю капелюха.) Ай ладно,звиняйте понесло мене,більше не буду. В нас все так в державі,через дупу.
Onil Опубліковано 12 Травня, 2013 в 11:02 #5170 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 11:02 СЕРГЕЙ ПИЛИПЧУК: "КВАРЦЯНЫЙ СКАЗАЛ: "ДЛЯМЕНЯ СУЩЕСТВУЮТ ДВЕ ТРАВМЫ: СМЕРТЬ ИПЕРЕЛОМ" Автор: Дмитрий Поворознюк, FootBoom.com Один из лидеров «Волыни» рассказал о Кварцяном, своей травме, будущем матче с «Говерлой» и отношениях между легионерами и украинцами. - Сергей, где Вы смотрели матч «Волыни» против «Арсенала»? - Присутствовал на трибуне стадиона. Переживал за команду и думал что результата будет значительно лучше. Просто настрой на эту игру был запредельный. К сожалению, мы неубедительно провели матч. И где-то ребят можно понять. Не лучшее психологическое состояние, череда тренеров, новые требования. Начали поединок хорошо, но потом физически подсели. Пропустили очень быстро два мяча подряд и команда «посыпалась». Сложно было перестроиться. - Многие думали что с Кварцяным «Волынь» сразу же полетит на поле. - Чудес не бывает. Поменять все за три дня невозможно. Нужно время. Тем более, сейчас в команде осталось не так и много футболистов с которыми он работал раньше. Нужно было познакомится. Но все знали и понимали, что он будет прививать атакующий футбол. - Перед матчем с «Арсеналом» «Волынь» провела два спарринга с молодежными составами. Я слышал, что в этих матчах даже Суботич стелился в подкатах. Так все хотели показать себя перед Кварцяным? - Это логичный процесс. Футболисты хотели попасть в стартовый состав, да и многим нужно показать себя, чтобы остаться в команде. Действительно, очень насыщенными вышли последние дни. И два спарринга, и по две тренировки в день. Если говорить о нагрузках, то их стало значительно больше. Когда играли сдублем и молодежным составом, то у них в складе было на три человека больше. Тренер специально усложняет нам задачу. Игроки должны быстрее ориентироваться и принимать решение. Так что работа была проделана серьезная. - Соответственно, начались и травмы. Вы и Старцев не смогли играть черед повреждение. Карцяный после матча сказал, что вы могли бы играть на уколах. - Я получил сильный удар по ребрам в спарринге. Начались боли. На следующий день, во время разминки, я не мог делать большинство упражнений. Ушел с разминки, но Кварцяный сказал что нужно возвращаться итерпеть. Я день терпел, второй, а потом, во втором спарринге, я почувствовал что не могу играть в полную силу. Почувствовал очень резкую боль. Смысл мне насиловать себя, подводить команду, уходи от стыков? Сейчас делаю все процедуры, уколы, но боли не проходят. - Наверное, Вы знаете что для Кварцяного ушибов не существует? - Он и нам говорил: «Для меня существуют две травмы: смерть и перелом». Но одно дело, ушибноги, это перетерпеть можно, совсем другое — внутренние органы. Если бы была возможность сыграть и терпеть, я бы все сделал. Для нас ведь сейчас самый важный момент в сезоне. Но когда чувствуешь адскую боль, лучше не играть. - Виталий Владимирович сказал, что будет с Вами серьезно разговаривать. Уже встречались? - Еще нет. Но я готов к любым разговорам. Я ведь проходил медосмотр. Два доктора подтвердили что есть повреждение нерва, который мешает нормально двигаться на поле. -Это значит, что к матчу с «Говерлой» тебя не ждать? - Если буду готов на сто процентов, то, конечно, хочу сыграть. В ином случае, лучше не подводить команду. Это будет самый ключевой матч. Матч жизни или смерти. - Уже ни для кого не секрет, что у «Волыни» серьезные финансовые проблемы. Если футболист получает травму, ему помогают с реабилитацией и лечением? - У клуба есть договор со страховой компанией. Так что лечит эта компания. Когда Жене Павлову разбили на сборах челюсть, то делали операцию за счет страховой компании. Поэтому с лечением проблем нет. - После матча футболисты «Волыни» вышли с раздевалки только минут через тридцать после игроков «Арсенала». Почему так задержались? - Тренер был достаточно долго на пресс- конференции. Мы все его ждали в раздевалке. Когда Виталий Владимирович пришел, то долгих разговоров не было. Он был достаточно спокойным, объяснил всю ситуацию. Сказал что мы сами загнали себя в такое положение и нужно с него выпутываться. Нас ждет много работы на этой неделе и мы должны выигрывать в Ужгороде. Никаких криков или разборок не было. - Не было страха, что Кварцяный всех сравняет с землей? - Нет. Историй-то много рассказывали, но бояться ничего не нужно. - А сам коллектив футболистов собирался на разбор полетов? - Нет. Никто не собирался и не разговаривал. - Это еще раз подтверждает что в «Волыни» есть разделение на легионеров и украинцев? В этом одна из главных проблем команды? - Разреши оставить этот вопрос без ответа.
Svityaz Опубліковано 12 Травня, 2013 в 11:37 #5171 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 11:37 А ніхто не продумує варіант за яким у ПЛ може залишитись і Волинь, і Говерла?http://www.sport-express.ua/football/ukraina/news/211105-oleg-taran-shansy-na-spasenie-krivbassa-1-protsent.html
igorrrko Опубліковано 12 Травня, 2013 в 12:24 #5172 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 12:24 Я чомусь не вірю,що Кривбас загнеться.Вже скільки років мусолиться тема зникнення з футбольної карти України,а він все живе. Як на мене,ідеальний варіант,лишитися в ПЛ. На наступний сезон розігнати це кодло заробітчан (одного Еріка лишити) і починати з "0". Зірок хапати не будемо,але середняком крепким можемо стати. І нарешті повернемо собі званн"я "горзи авторитетів".
Onil Опубліковано 12 Травня, 2013 в 13:03 #5173 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 13:03 До кінця місяця питання по Металу і Карпатам вирішиться, знімуть з Лемків пару очок,Говерла програє всі матчі, і ми в "тємі"якщо виграєм в Говерли)))). Хоча Шуфрич шанси випробує всі, а от Кривбас знімуть.Є такий варіант.
Ha3aP Опубліковано 12 Травня, 2013 в 13:33 #5174 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 13:33 Після першого тайму Кривбасс веде в рахунку з мінімальною перевагою. Було б добре якби так у було після другого тайму
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.