igorgame Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:24 #5051 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:24 Якщо не секрет, це хто такий досвідчений і з сучасним поглядом до нас приходив?Ну для початку наведіть послужний список Кварцяного?!А от відповідь Чемберлену:Анатолій Демьяненко-В качестве игрока:Чемпион СССР (5): 1980, 1981, 1985, 1986, 1990Обладатель Кубка СССР (4): 1982, 1985, 1987, 1990Обладатель Кубка Сезона (Суперкубок СССР) (3) : 1980, 1985, 1986Обладатель Кубка обладателей Кубков УЕФА: 1986Лучший футболист СССР: 1985Чемпион Европы среди молодежных команд: 1980Участник чемпионатов мира: 1982, 1986, 1990Вице-чемпион Европы 1988В сборной СССР провёл 80 матчей (4-е место среди всех игроков сборной), забил 6 мячей.В списках 33 лучших футболистов СССР 9 раз, из них № 1 (1981—1986 и 1988) — 7 раз, № 2 (1980), № 3 (1979).В качестве тренера:Чемпион Украины: 2007/08Обладатель Кубка Украины: 2006/07, 2007/08Бронзовый призёр чемпионата Азербайджана: 2008/09Серебряный призёр чемпионата Узбекистана: 2010/11Кубок АФК: 2011Награды:Орден «За заслуги» III степени (2004) и II степени (2006)А це вже варто хоча б поваги як до людини і як футбольного спеціаліста!!!
igorgame Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:29 #5052 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:29 "чистих м'ячах" - коли в команді є і фінансування, бази, інфраструктура і т.д. Ну вибачте! Ну ми ж не в першій лізі граємо, а там команди і з кращими умовами є! Ну і на дворі ж 21 століття!!! Скількі ж можна? Всі умови були, до пори до часу, а навіщо потім таке "кідалово"?! А Кварцяний помикався и зрозумів, що без "Волині" він ніхто і ні що! Ніде такі варіанти як з Волинью не пройдуть, от і готовий за миску супу...! А це вже не смішно, якщо по серьйозному до футболу і до команди!
Smith Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:41 #5053 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:41 Ну, шановний, Ви як маленький - це такі зараз реалії українського футболу. Кончені, "ущербні", але такі як є...А Палится разом з Коломойським просто виконали якісь свої (зараз не про це мова - які саме "плани") плани та задуми.
mokilo Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:42 #5054 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:42 Ну для початку наведіть послужний список Кварцяного?!Найголовніше досягнення Кварца, те що в Луцьку до цього часу є професійна команда. Для мене як для вболівальника Волині це найбільше його досягнення, яке ніхто і ніколи нічим не перекриє ніякими титулами з Динамо (а ще спитайте фанів Динамо як вони до нього як до тренера ставляться, відповім - так само як і до Льосіка) І через це я завжди за нього стоятиму горою. Можете називати його фізкультурником, говорити що він не тренер взагалі. Але я з набагато більшим задоволенням ходив на матчі з таким фізкультурником, ніж з тим тренером з сучасним поглядом на футбол, який прийшов після нього. Набридло приводити приклади сусідніх міст, але це те, де і ми були би, якби не Кварц. І це правда.Я ж не сперечаюсь, він далеко не ідеальний. Да, мутив тут речі не завжди хороші, від цього нікуди не дінешся. Але в умовах, таких як зараз, без грошей, ми після гри оплесками команду з поля проводжали, навіть деколи після поразок, і не завжди після поразок від грандів. Можу довго про це говорити. Я не кажу, що прийде Кварцяний і тут все добре стане, команда грати почне. Може і не вийде в нього нічого, важко сказати. А може при нинішньому керівництві він і не повернеться, що буде правильним рішенням з його боку. Але те кого Толік позапрошував в команду і за які суми, і де ті гравці зараз з нього спитати треба. Хай забирає з собою.
olsad Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:53 #5055 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:53 Слухай, igorgameмож ти і є Демяненко? Признавайся...Тепер по-порядку. Гравцем Демянко був крутим - однозначно і беззаперечно. Марадона теж до речі, однак з тренерством не склалось. Чемпіонат України в 07-08 рр з Динамо складніше було не виграти ніж виграти. Шахтар якраз перебудовувався під бразильців і багато друшляв, а більш то ніхто й не конкурував. Для реальної картини подивись на результати в ЛЧ в ті роки. А Азербайжан і Узбекистан я б взагалі не враховував, Он Пищур зараз м'ячі пачками кладе, а в яким був Пищур тут останнім часом - думаю всі памятають.Повторюсь прогрес або є або немає. Якщо при Демяненку був прогрес - будь ласка розкажіть в чому він полягав?Про Пісковця - мож і прийшли, але я не думаю що сильно пручався.І ще, коли при Кварцу команда програвала - чогось всі в один голос були впевненні і кричали - "продали", причом кожен особисто факт передачі грошей бачив. А при Демяненку чогось пішком всі ходять - а причина - "глаза ні гарєлі". Отакий от парадокс.
mokilo Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:54 #5056 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 17:54 І ще. Думаю буде правильно дати Пісковцю допрацювати до кінця чемпіонату. Особливо враховуючи те, що Прийшов до клубу досвідчений тренер з сучасним поглядом на футбол і підходами - так що, дали попрацювати? А хороша команда за пів-року не будується! Хай і будує, всетаки матч проти козаків був першим для нього. Побачимо, що зміниться до кінця чемпіонату.
ben Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 19:15 #5057 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 19:15 http://www.volynpost.com/news/14247-kvarcianyj-povertaietsia-u-volyn--zmi
Nokian Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 21:12 #5058 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 21:12 Папа,Девіч,Обрадовіч,Хачеріді,Тимощук-це лише маленька доля тих, кого Кварц вивів у люди.Назвіть мені футболістів, котрих підняли з нуля Луческу,Маркевич,Рамос чи Блохін.Вони лише купують вже готових, причому в половині випадків продають їх потім дешевше, ніж взяли.Коломойський нагнав Кварца через особисту образу,але часи змінились ,і ніхто не дасть нам фінансування, ні Бог, ні цар і не герой.Триматись можем на плаву лише своєю,власною рукою.
Boromir Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 21:14 #5059 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 21:14 Еххх...навіть не знаю радіти чи плакати!!!Кварц звісно молодець. З "гівна" кулі ліпити вміє, то факт. Але скільки було провалів, другого кола, це було знущання з вболівальників. Я навіть не знаю що краще мати "малёнькую но гордий птичка" десь там в першій лізі, чи "шльондру, яка під всіх лягає, як тільки приходить весна" у вищому дивізіоні.Ну маємо те що маємо. Час покаже.
Nokian Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 22:12 #5060 Опубліковано 28 Квітня, 2013 в 22:12 1) В першій лізі не приїдуть у гості Шахта,Динамо чи Метал з Дніпром.2) і Основне , Тернопіль,Рівне, Франківськ не мають команд навіть у першій лізі, там теж треба крутитись, і досить пристойно.
Svityaz Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 03:55 #5061 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 03:55 Писковец: "Если мне начнут мешать, то вернусь в дубль" И.о. главного тренера Волыни Анатолий Писковец в интервью программе ПроФутбол прокомментировал свое назначение. "Мне доверили, но я сразу категорически сказал – "не мешайте". Сразу же идут подсказки, что нужно поставить этого или того. Хотите, чтобы я работал? Не мешайте – это мой принцип. Где бы я не работал, но добивался, чтобы мне не писали, кого надо ставить в состав, кого взять в команду или отчислить. Если только начинаешь уступать в этих вопросах, то ты уже не главный тренер, тебя уже не будут уважать", - считает Писковец. "И если мне начнут мешать, то вернусь в дубль. У меня же не прибавилась зарплата, ничего не изменилось – прибавилось только нервное напряжение и давление. Есть же еще достоинство и желание". "Демьяненко? Я бы не хотел говорить о коллеге. Ну, наверное, где-то были ошибки, может, где-то были нарушения режима у футболистов. Если есть легионер, то он должен быть лидером и на голову сильнее украинцев, которые есть в моей команде, тогда только он и нужен. А я таких футболистов в Волыни вижу только раз и два - Шиков и Рамон". ЗІ. Ну я ще сюди Бікфалві добавив... А інші дійсно не кращі за наших "аборигенів"
igorgame Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:16 #5062 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:16 В першій лізі не приїдуть у гості Шахта,Динамо чи Метал з Дніпром. Оце точно! Бо вболювальникі у нас ходили подивитись на ці команди, а як підтримують Волинь - показала остання гра! где-то были нарушения режима у футболистов Пару разів на тиждень завжди бачу Неділька біля підїзду на перекурі!
mokilo Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:22 #5063 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:22 Оце точно! Бо вболювальникі у нас ходили подивитись на ці команди, а як підтримують Волинь - показала остання гра!Да і це сумно. Людей на останній матч прийшло дуже мало. І це в важкі для команди часи.
mokilo Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:31 #5064 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 05:31 http://footballnews.com.ua/newslent/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/496275/Звісно, Толіка зрозуміти можна. Але, можна подивитись на такі команди як Арсенал і Таврія. В Арсенала ситуація була ще гірша ніж в нас, за тиждень до відновлення чемпіонату тільки тренуватись почали!!! Борги були величезні, але каманда грає, бере очки. Те саме Таврія, якій ми влетіли 3-0. І Таврія підписати нікого не могла зимою, як і ми нікого не підписали.То мабуть причини не тільки в проблемах клубу, а і в тренері. Хоча він зараз в усіх інтервю говоритиме, що всьому виною відсутність коштів.
ChB Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 07:19 #5065 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 07:19 Пять уроков тураНовая Волынь — странная ВолыньОбычно после своего появления новый тренер старается не принимать слишком кардинальные решения. Анатолий Писковец, став и.о. главного тренера Волыни, решил применить к команде шоковую терапию. За три дня он успел полностью поломать схему игры Волыни и иерархию в команде. В основе не нашлось места сразу нескольким ведущим при Демьяненко игрокам, зато появились игроки из молодежного состава. Еще больше удивила схема игры и перевод некоторых исполнителей на непривычные позиции.Ладно бы пять защитников, но перевод Лопеса на позицию центрального нападающего и особенно связка опорников, составленная из вингеров Щедрого и Пилипчука… Как говорят в кино, такого даже нарочно не придумаешь. Совершенно неудивительно, что ударов у Волыни было совсем мало, а в створ попадал только Бикфалви дальними выстрелами. Новый опорный полузащитник Пилипчук совершил более 40% брака в действиях — для игрока на этой позиции просто нонсенс.По первому матчу новой Волыни пока впечатления близки к недоумению. А прерывание серии неудач нулевой ничьей в домашнем матче против главного аутсайдера лиги, в котором лучанам явно повезло избежать поражения, считать удачей нельзя.
igorgame Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 07:39 #5066 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 07:39 він зараз в усіх інтервю говоритиме, що всьому виною відсутність коштів. Не забувайте хто власники Арсеналу і Таврії! У Таврії Фірташ, після всіх цих скандалів, все оплатив, а команда там зіграна і зараз через ігри набирає форму, як і Арсенал. А в Арсеналі власник самі знаєте з якого політичного "крила" і на ті всі конфлікти ФФУ просто закрила очі, поки їх власник все не врегулював, так що там багато всяких факторів, які не дали розвалитися командам. Але ще не відомо, як вони в новому сезоні почнуть. А в Волині вже вибачте - запрошували відомого тренера, зірвали його з хорошого місця, пообіцяли йому і запрошеному їм штабу і гравцям хороші гроші і умови, все це почали робити, все потихеньку закрутилося, а потім бах і що?! Я не вигороджую Демьяненка, але таке ставлення, кидалово - це вже занадто ...! Пять уроков тура Новая Волынь — странная Волынь По первому матчу новой Волыни пока впечатления близки к недоумению. А прерывание серии неудач нулевой ничьей в домашнем матче против главного аутсайдера лиги, в котором лучанам явно повезло избежать поражения, считать удачей нельзя. Все грамотно і правдиво написано і так як вчинив Пісковець - робити не можна!!! Це на сборах можна, а коли команда вирішує стратегічні завдання, то тут потрібно якості гравців використовувати по максимуму, а не грати в шахи! СЕГОДНЯ КВАРЦЯНЫЙ ДОЛЖЕН ВОЗГЛАВИТЬ "ВОЛЫНЬ" Виталий Кварцяный сменит Анатолия Демьяненко на посту главного тренера луцкой "Волыни". По информации "Футбола 24", в понедельник 29 апреля об этом объявят команде и Виталий Владимирович приступит к выполнению своих обязанностей. Руководство клуба решило, что в нынешней ситуации лучшим исполнителем роли кризисного тренера будет именно Виталий Кварцяный, поскольку ему не требуется времени на знакомство с возможностями футболистов. Наконец, талант Кварцяного настроить игроков на матч сыграл в этом назначении не последнюю роль. Напомним, Виталий Владимирович отдал "Волыни" много лет своей карьеры. Некоторое время он совмещал функции главного тренера и вице-президента клуба. В конце 2011 он был уволен. После этого он без особых успехов поработал в "Кривбассе" из Кривого Рога и запорожском "Металлурге". http://www.dynamoman...vozglavit-volyn
kudrom Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 08:07 #5067 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 08:07 Я б не нерікав не вболівальників, я написав, що не буду вболівати за цю команду поки не відбудуться зміни і її власники принаймні не покажуть, що вона комусь потрібна, а не просто кинули напризволяще, а ми маємо псувати собі нерви. По тій грі, що була, то в мене ще є питання, чи хотіли б гравці "Волині" багато вболівальників на стадіоні, чи треба їм підтримка. Після "іллічів" я футбол з "Волинню" не дивився, але по тій грі можу сказати, що гравцям навпаки було б спокійніше позоритися перед двома тисячами, ніж перед сімома. Тобто, в мене було враження, що гравці навіть були раді, що так мало людей прийшло, бо менше шансів почути "ганьба" і "геть". Навіщо підтримувати тих, кому ця підтримка непотрібна? От, наприклад, якби Сімінін як капітан хоча б сказав: "Народ, прийдіть на Метазап, в нас скрутна ситуація, але ми докажемо, що можемо боротися і може і не виграємо, але покажемо характер!" - це б вже був якийсь дзвіночок, сигнал, що вболівальники комусь потрібні.Разом з тим, тепер певні надії появилися, якщо з початку року був тупо ігнор, ніби ніяких офіційних осіб в команді нема то зараз появився Савчук і щось принаймні сказав, тобто вже видно, що є хтось крайній, який тепер має відповідати на ці слова. Які з цього можна зробити висновки:1) Найголовніше - "Волинь" таки хочуть лишити в Прем’єр-Лізі, тобто принаймні просто злив матчів не планується. "Не утилізація, а оптимізація" - це важливо2) Загадковий "інвестор" таки є і цей інвестор пов’язаний з Ігорем Палицею, він незадоволений грою, що була при Дем’яні, 3) Частково якась заборгованість ліквідована, тобто є вже шанси для мотивації4) Хочуть бачити команду з українцями, а не легіонерами5) Сказали причину, фактично крайній для них - Столяр, вони хочуть його повністю усунути і тоді натякають, що щось тоді може змінитися.Тобто, поки що виходить якось так - якщо нам дають повну владу в клубі, ми якесь бабло вам даємо, тримаємо в Лізі, може великих цілей не ставимо, але потроху будемо тягнути. При таких розкладах Кварц підходить цілком.
Onil Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 08:16 #5068 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 08:16 От, наприклад, якби Сімінін як капітан хоча б сказав: "Народ, прийдіть на Метазап, в нас скрутна ситуація, але ми докажемо, що можемо боротися і може і не виграємо, але покажемо характер!" - це б вже був якийсь дзвіночок, сигнал, що вболівальники комусь потрібні.Як би він так зробив, може щось і помінялось. Але так як самі гравці не хочуть цього _ СІМІНІН не всемогущ. Якщо такого не зробив то знає, що повна ж.http://www.ua-footba...h/517e2095.html лист вболівальників за для порятунку. А тут влада і власникі в одному лиці , і кого про що просити.
Onil Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 09:08 #5069 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 09:08 Віталій Кварцяний замінить Анатолія Дем’яненка на посту головного тренера луцької "Волині".У понеділок, 29 квітня, про це буде оголошено команді і Віталій Володимирович приступить до виконання своїх обов’язків.Керівництво клубу вирішило, що у теперішній ситуації найкращим виконавцем ролі кризового тренера буде саме Віталій Кварцяний. Оскільки йому не потрібен час на знайомства із можливостями футболістів. Зрештою, талант Кварцяного налаштувати гравців на матч відіграв у цьому призначенні не останню роль.Нагадаємо, Віталій Володимирович віддав "Волині" багато років своєї кар’єри. Деякий час він поєднував функції головного тренера та віце-президента клубу. Наприкінці 2011 року його було звільнено. Після того він без особливих успіхів попрацював у "Кривбасі" із Кривого Рогу та запорізькому "Металурзі".http://www.ua-footba...h/517e3292.htmlВелком бек!!!А чи почнуть платити гроші?клоунада, бардак.Антикризисний менегер))))))))))))))))))А найбільше бісить те , що оф.сайт мовчить. на свому фейсбуці накарлякають пару слів і відмазались
igorgame Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 11:00 #5070 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 11:00 А найбільше бісить те , що оф.сайт мовчитьНа то він і офіційний сайт, щоб давати офіційну інформацію, підтверджену, а не плітки, які гуляють з ранку в неті!
mokilo Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 12:07 #5071 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 12:07 5) Сказали причину, фактично крайній для них - Столяр, вони хочуть його повністю усунути і тоді натякають, що щось тоді може змінитися.Це зі слів Савчука ясно. Але не зрозуміло, чому це не зроблено до цього часу, якщо причина дійсно в ньому.І ще дивують його слова, що не знає чи підписані всі бумаги з Толіком, бо він бачите в Києві був. Зараз в кожного є телефон, і такі речі він, як віце-президент клубу, має знати, як і всі процеси що відбуваються в команді. З цього і проблеми. Перш за все організаційного характеру, а вже з них і випливають фінансові. Поки не буде порядку в системі управління клубом, все далі продовжуватиметься. Ніхто ні за що не відповідає, але всі приймають рішення.http://www.footboom.com/ukrainian/high/28-04-2013-Maksim-Starcev-Zadolzhennost-po-premialnym-eshhe-za-proshlyy-god.htmlСлова Старцева. Якось трохи не співпадає з тим що Савчук говорив. Трохи це ще мяко сказано.
mokilo Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 14:02 #5072 Опубліковано 29 Квітня, 2013 в 14:02 Як і обіцяв, пару фоток. Перед матчем: За 10 хвилин до початку матчу, стюарди "приятное времяпровождение" Колись їх на трибунах було побільше, але останні результати навіть у солдатів відбили бажання на стадіон ходити Важко сказати чи буде хоч колись користь від суддів за воротами) Достало, що білі прапорці на кутових, так сказати здались ми ще до матчу) Стюарди в перерві, вже без дівок) — Эй, копытное, шпрехен зи инглиш? — Ну… шпрехен…? — Что это за континент? — Манхэттен…? — Фугас мне в глаз, мы всё ещё в Нью-Йорке!
Svityaz Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 06:26 #5073 Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 06:26 После матча луцкой «Волыни» и запорожского «Металлурга» поползли слухи, что в луцкий клуб может вернуться Виталий Владимирович Кварцяный.Эта информация начала тиражироваться с еще большей силой и footboom.com решили обратиться за комментарием к Виталию Владимировичу.- Согласился бы я вернуться в «Волынь»? Извините, но это некорректная тема, - сказал Кварцяный.Я не могу вам ничего рассказать по этому поводу.Заметим, что и в луцком клубе не комментируют эту информацию, но как нам намекнули наши источники - дыма без огня не бывает, но если что-то может и случится, то во вторник, поскольку в среду команда уже отправляется в Донецк на матч с «Металлургом».
Onil Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 09:09 #5074 Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 09:09 Максим Старцев (Волынь)На протяжении всего матча Металлург тревожил голкипера лучан своими атаками и ударами. Старцев выручал команду большое количество раз, в том числе и отразил пенальти от Рудыки ближе к концу встречи.Интересный факт. Старцева можно называть плеймейкером Волыни, ведь он единственный в команде, кто отдавал точные передачи всем без исключения партнерам.Хоть про когось написали позитивно.)))) і це радує
mokilo Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 17:43 #5075 Опубліковано 30 Квітня, 2013 в 17:43 Старцев багато виручає останнім часом, молодчина.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.