Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Я ж перевіряв, перед тим як розмістити. Мабуть ВП щось в себе "нахімічили". Вже виправив. Дякі, Рома! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Цікаві коментарі внизу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1f9031.jpeg

Демьяненко: В Луцке тренироваться вообще негде – снега по колено

25 марта 2013, понедельник. 11:31

Наставник "Волыни" Анатолий Демьяненко рассказал о краткосрочном сборе, который луцкая команда сейчас проводит в Крыму.

- Говорили, что здесь будет немножко прохладненько, но если честно, не ожидали. Снега не обещали, но во время утренней тренировки шел дождь, а вечером уже идет снег. Но тренироваться надо, потому что в Луцке тренироваться вообще негде - там снега по колено.

Эти три тура у нас были серьезные соперники - "Шахтер", "Динамо", "Заря" на выезде. Мы работаем психологически, ребята понимают, что потом будет легче. Надеюсь, - добавил Демьяненко в интервью каналу "Футбол".

http://www.ua-football.com/ukrainian/news/51501987.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волинь» перемагає «Ниву» у Криму

http://www.fcvolyn.net/newsView/558/

Ну, може хоч настрій собі піднімуть перед "Дніпром", а то вже зовсім якось депресивно все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось це наш рівень)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все лише припущення....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди всі ділися? Де місцеві БордоАналітєги? В 'Дніпра' ж виграємо 1:0 !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що після цього писати?? :0148:

Треба внести зміни в регламенти фіфа/уєфа: тайми по 40 хвилин.!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накаркав,блє@ть.Краще б не писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 'Дніпра' ж виграємо 1:0

:)

А у результаті - програєм!:(

"Хозяін" один однако, а там боротьба за друге місце не шуточна, а Волинь - з мячем у вигідних ситуаціях не знає що робити!:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хух,вистояли в 9-ох! Мої вітання.З Маркевича поляна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча й грали наші хлопці не дуже, але молодці, встояли! Ну а суддійвській цирк продовжується...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а суддійвській цирк продовжується...

Ага, за кожен підкат дайош ЧЕРВОНУ!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На правах оффа.А Метталіст може і не скористатися зі старань Волині.Дують Кривбасу 1-0. Отакої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анатолія Демяненко, головний тренер «Волині»: Я думаю, що гра глядачам сподобалась, ми все-таки граємо в першу чергу для глядачів, звичайно, бажано при цьому набирати очки. Звичайно, ці незрозумілі вилучення, але, в принципі, я задоволений самовіддачею та бажанням гравців. Тим більше, що ви бачили які в нас були великі кадрові проблеми: травми у Лопеса і Шандрука, дискваліфікації у Суботича, Сімініна та Пилипчука. Загалом я вважаю, що результат сьогодні закономірний. Були хороші атаки, але нам не вистачило холоднокровності, гравці чомусь поспішали.

- Чи важке було сьогодні поле?

- Так було в’язким, ви ж бачили, як втомилися сьогодні гравці. Я не пам’ятаю, коли ще був такий березень, ми змушені були виїхати на п’ять днів зборів в Сімферополь, тому що тут не було де тренуватись. Ми тренувались два дні на снігу перед «Зорею» і відразу вискочили болячки у Лопес і Шандрука. Я ще коли приходив у «Волинь», наголошував, що найголовніше – це поля та база.

- Стосовно бази, наскільки довго її ще чекати?

- Я вже навіть і не знаю, боюсь про це говорити.

- Який відрізок гри вам найбільше сподобався по якості і самовіддачі: коли грали одинадцять проти десять чи дев’ять проти десяти?

- Ми непогано виглядали на початку гри, а коли грали в меншості нам довелося більшою мірою захищатися, було трохи важко. Взагалі, гра проходила на зустрічних курсах – то ми володіли ініціативою, то суперник. Я вдячний хлопцям за самовіддачу і ставлення до своїх обов’язків. Не секрет, що зараз у команди є деякі проблеми, тому вони молодці.

- Якщо перенести гру в чемпіонаті на гру в кубку проти Дніпра…

- Будемо так само викладатися. Я налаштовую гравців, щоб вони виходили на кожну гру і викладалися на максимум. Коли гравець викладається, і він сам росте, і команда росте.

- Наскільки серйозна травма у Бікфалві?

- Зараз важко щось говорити, будемо дивитись. Не знаю, хто буде грати проти «Металіста» – ці травми і дискваліфікації... Але життя продовжується… Бачите, який в нас складний календар: «Шахтар», «Динамо», «Зоря» на виїзді при жахливому суддівстві, далі – «Металіст», але нічого, це, можливо, до кращого, команда буде рости.

Хуанде Рамос, головний тренер «Дніпра»: У сьогоднішній грі було багато боротьби, «Волинь» повела в рахунку і нам довелося докласти багато зусиль для того, щоб зрівняти його. В другому таймі територіальна перевага була у «Дніпра», таким чином ми намагалися вирвати перемогу. Але, на жаль, ті атаки не допомогли нам… Нічию варто визнати справедливим результатом в світлі того, що відбувалося на футбольному полі.

- Стосовно суддівства, нічого не будете коментувати?

- Ні, не буду.

fcvolyn.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби мяч від Федецького влучив не в стійку, могли б і виграти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби м'яч від Кобахідзе не влучив би в поперечку,то могли б і програти. Нічия ИМХО, саме то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічия ИМХО, саме то

На користь Динамо!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех "Волинь" моя, позорная...Пенальті там і близько не було. Падають, як тільки відчують мінімальний контакт. мені соромно було це дивитись... Повний антиреспект команді за яку я колись так вболівав і за яку тепер так соромно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото я двіжуху пропустив, був поза Луцьком, що, дійсно, 3 червоні по ділу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та червоні поділу, не команда а костоломи або просто тупі. Ізворану, Занєв, Ілієв, Шиков, Пилипчук,Сімінін - ходячі жовті/червоні картки, при чому майже всі заслужені, когось з них або видаляють або просто пропускають матчі. Перші троє - це взагалі...не знаю чи можна назвати їх футболістами - гравці нулячі. Савич - баба позорна.

Бабир,цитую Кварцяного в одному з матчів дубля :" Бабир, ты вообще не умеешь играть в футбол. Ты тупой? Ты даже не можешь сделать то, что тебе говорят. И зачем я, такой дурной, тоже даю тебе 100 шанс...а толку 0"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бобер конкретний.За що людина отримує 50 тис на місяць?Ділиться з тренером ,чи що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артем Федецький повертається в батькову команду

Захисник дніпропетровського «Дніпра» та збірної України Артем Федецький відбуде в оренду до луцької «Волині». У найближчі години угоду між клубами буде підписано, її термін – до кінця сезону 2012-2013 рр.

«Волинь» і «Дніпро» домовилися про оренду відразу після матчу 22 туру, який відбувся вчора увечері в Луцьку. Не заперечував про перехід й сам Артем. «Мені завжди подобалися матчі моїх команд із «Волинню». Так складалося, що майже завжди я перемагав рідну команду батька. Він навіть інколи мені дорікав за це. У «Дніпрі» мене все влаштовує, але хочеться бути ближче до західної України, до Луцька адже тут мої корені. Тим більше у «Дніпрі» є ким замінити мою позицію», - повідомив Федецький клубній прес-службі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи дорікатиме Рамос Федецькому хоч інколи, що той виграватиме у Дніпра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...