Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Нападаючі в нас відсутні як клас, причому вже давно.

Не так вже й давно, Майкі був таки нападаючий, при всіх недоліках він знав як бути в потрібний час в потрібному місці...

А загалом хтозна як воно буде, в багатьох команд проблеми, маючи стабільний награний склад можна і подригатися.

Мені тільки цікаво, хто буде четвертим українцем за відсутності Аржанова? Приндета, Шандрук, Павлов, Бабир?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Четвертий українець- всеодно як назва якого блокбастера.

А може всі біди в нашому футболі, бо число 4 нещасливе і треба змінити кількість легіонерів у ЧУ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://football.ua/u...ews/192942.html - ось тут про "біди" досить цікаво, загалом загальновідомі речі, але підтвердження зі сторони агента....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нападник «Волині» - найкраще розтатуйований футболіст.

top-photo.jpg

Гравця луцької «Волині» Даніеля Суботіча назвали найтатуйованішим футболістом України.

Він очолив рейтинг найтатуйованіших футболістів, який склали автори програми «Інший футбол» каналу ICTV.

Так, п'яте та четверте місце посіли гравці ужгородської «Говерли» Боян Малішич та Олег Міщенко, третє - динамівець з Києва Браун Ідейє, друге - півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Матеус.

А от на першому місці опинився нападник «хрестоносець» Даніель Суботіч.

До речі, законодавцем татуйованої моди в футбольній Україні є воротар київського «Динамо» Денис Бойко. В команді його навіть найтатуйованішим. І саме він першим продемонстрував свої малюнки на тілі в інтернеті.

Цікаво, що найпопулярнішим місцем для реалізації тату-мрій футболістів є частини тіла, які не закриті одягом. Тому найчастіше малюнки та слова набивають на ногах або руках.

Продемонстував своє тату і воротар «Волині» Сергій Літовченко. З його слів, тату робили в різних міста України. Зокрема, в Луцьку та Харкові.

«Там китайська тематика. Є слова, які хотілося, щоб в житті були. Є священний карп, який в Японії означає мужність», - розповів голкіпер.

http://www.volynpost.com/news/11006-napadnyk-volyni-najkrasche-roztatujovanyj-futbolist-video

Аржанов і Панас йдуть з «Волині»

top-photo.jpg

Півзахисник Володимир Аржанов відмовився стати гравцем луцької «Волині».

Хавбека не задовольнили умови контракту, який йому запропонували в Луцьку. Тож, переговори щодо переходу гравця до «Волині» зупинено, пише Football.ua.

Цікаво, що київський «Арсенал», який володіє трансферними правами на футболіста, пропонував тому статус вільного агента. Однак, і на цю пропозицію Аржанов відповів відмовою та вирішив продовжити свою кар'єру в столичній команді.

Варто зауважити, що півзахисник в Луцьку зумів завоювати місце в основному складі та 14 разів виходив на поле в формі «Волині».

Не буде в Луцьку й вихованця «хрестоносців» Вадима Панаса. Як розповів футболіст, спортивний директор клубу Олександр Ярощук повідомив Панасу, що клуб шукає для нього нову команду.

Таке рішення керівництва не здивувало нападника, бо за півроку він жодного разу не зіграв за «Волинь» ні в Прем'єрі-лізі, ні в Кубку України.

Поки футболіст не знає, де продовжить кар'єру, а форму підтримує з юніорами лучан. «У нас там, до речі, весела компанія: Олег Герасимюк, Микола Наконечний, Леандро .... Ось ми разом і підтримуємо форму, як тільки можемо», - розповів Панас.

http://www.volynpost.com/news/10984-arzhanov-i-panas-jdut-z-volyni

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доповню...

19, з пен. Скоба 1:0,

24, з пен. Нунес 1:1

48, Суботіч 2:1

Так Скоба чи Павлов?

Павлов отримав мяча у центрі штарфного майданчика після подачі з лівого флангу. Поки Євген розвертався, його прихопили і завалили захисники. Сам постраждалий розвів Дубравку і мяча по різним кутам – 1:0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доповню...

19, з пен. Скоба 1:0,

24, з пен. Нунес 1:1

48, Суботіч 2:1

Так Скоба чи Павлов?

Павлов отримав мяча у центрі штарфного майданчика після подачі з лівого флангу. Поки Євген розвертався, його прихопили і завалили захисники. Сам постраждалий розвів Дубравку і мяча по різним кутам – 1:0.

я взяв звідси http://fansector.info/other/

хоча мабуть більше слід вірити "оф. сайту"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяный: "Волынь обязательно усилится"

2013-02-09 17:57:43

487585.thumb200xproportional.jpg Виталий Кварцяный Колишній наставник та віце-президент «Волині» — про ситуацію в клубі

— Віталію Володимировичу, ваша екс-команда на трансферному ринку не надто активна. Бентежить?

— Звісно, мені, як людині, яка пропрацювала в луцькому клубі багато років, його доля не байдужа. Однак драматизувати ситуацію не став би. Ще є час до закриття вікна переходів, а менеджмент сьогодні має такий високий рівень, що дозволяє заявити всіх пот­рібних гравців і за день до завершення трансферного періоду. Обов’язково деякі виконавці розривають контракти або в останню мить переходять в оренду. Отож якщо лучани не куплять, то на орендних або вільних засадах обов’язково підсиляться.

— Свого часу ви були не лише головним тренером, а й одним із керівників клубу, отже, трансферною діяльністю займалися безпосередньо. Зараз простежується така ж активність в цьому напрямі, як це було при вас?

— Не зовсім тактовно буде з мого боку говорити на цю тему. Хіба відзначу, що коли співпрацював із Василем Столяром (президентом «Волині». — О. К.), мені дозволяли шукати для підсилення будь-якого гравця, тобто в роботу не втручалися. Звичайно, виходячи з фінансових можливостей, тому доводилося добре крутитися, щоби зміцнити команду (сміється). Та, наприклад, Сергія Нагорняка я брав в оренду, бо знав, що він сильний гравець. На тих же умовах і Сергія Ковальця (навіть попри те, що він завершував кар’єру). Більшість же інших футболістів, наприклад, Євгена Хачериді чи Марко Девича ми, якщо й купували, то за невеликі гроші — все-таки, хоч Василь Андрійович і старався добути якусь копійку для команди, та це все ж були відносно невеликі кошти. До того ж, були часи, коли різні владні структури не давали дихати. Зараз, наскільки мені відомо, рахунки «Волині» ніхто не закриває, тож її бюджет нині на щабель вищий, аніж у ті часи, коли я працював.

Коли з’являлися фінанси, ми докладали зусиль і виходили до вищої ліги, коли ж закінчувалися, ставало складно мотивувати гравців. Можна мати невеликий бюджет, але стабільний. Мати непоганий результат і хороших перспективних гравців. Якби в нас бодай на рік-два намітилася стабільність, обов’язково були б у п’ятірці. А так просто не було можливості мати серйозний бюджет. Рятувало те, що завжди в колективі грали перспективні футболісти.

Щодо теперішньої «Волині», то бачу, що вони виконують усю заплановану роботу, проводять збори. В них фінансових проб­лем немає, боргів по зарплаті теж. Так само, як і з екіпіруванням, харчуванням, проживанням. Чи будуть виділятися кошти на трансфери — того не знаю.

Ми свого часу із Василем Столяром переймалися не лише тим, де добути копійку, а й як ці кошти бодай трохи компенсувати й покрити видатки. Принаймні я про це завжди думав — як повернути президенту частину вкладених грошей. Постійно дбали про те, як заробити на продажі того чи іншого футболіста, які ціни встановлювати на квитки на домашні матчі, як залучати рекламодавців, як організовувати телетрансляції. Шукали різноманітні шляхи. І практично всі залучені кошти йшли на покриття видатків. Скромний був бюджет, але якось виживали. Хоча був і такий період, коли податкова інспекція майже півроку не давала нам спокою, при цьому на допомогу очікувати було нізвідки.

— Вам удалося попрацювати й під керівництвом нового керівника клубу — Ігоря Палиці. Можете порівняти цих двох керманичів?

— Столяр переживав за команду, але не любив афішувати ставлення до свого дітища. Був час, коли я фактично керував клубом, а він — головний інвестор. При цьому не любив публічності й ніби тримався в тіні. Очільники клубів — це публічні люди, їхній статус вимагає виходити в світ, знайомитися з колегами по футболу, наприклад, Ахметовим, Суркісами, Коломойським, Сафіулліним. Василь Анд­рійович робив це поступово й обережно. Не хотів сприйматися керівником, як кажуть, «із розмахом» чи таким, який користується зв’язками у власних цілях. Столяр, навпаки, завжди спочатку вивчав людей, і, якщо розвивав свій бізнес (а з ним і клуб), то поступово. Намагався витримувати і в бізнесі, й футболі нейтралітет і незалежність водночас. Було складно. Василь Андрійович понадіявся на одного з колишніх губернаторів Волині, а той, на жаль, виявився без характеру й авторитету, тому нічого для клубу не зробив.

Коли на футбольному горизонті з’явився Ігор Петрович Палиця, мені здалося, що у Василя Андрійовича з ним склалися хороші стосунки. Знаю, що Василь Андрійович поступово вводив його в стан справ, до того ж, саме тоді клуб підтримали інші серйозні люди. За час моєї співпраці з Палицею, останній жодного разу ні в чому мені не відмовив, завжди йшов назустріч. Будь-які організаційні питання Ігор Петрович вирішував за лічені хвилини.

Я дуже хотів і надалі продовжувати співпрацю з Палицею, але добре знаю тих людей, які влізли в наші з ним стосунки, внаслідок чого мені довелося залишити луцький клуб.

— Завершуючи нашу розмову, який висновок зі сказаного?

— Для того, щоби стати сильним клубом, потрібно мати потужний штат менеджерів. Поки що Ігорю Петровичу клубне господарство не так просто контролювати, але він впорається, на це потрібен час. Думаю, серйозних підстав турбуватися, начебто «Волинь» може позбутися джерел фінансування чи припинить існування, на мій погляд, немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В передостанній день свого другого зимового збору луцька "Волинь" зіграє відразу два контрольних поєдинки. Таке рішення ухвалено для того, щоб дати належну ігрову практику усім гравцям, які тренувалися у Туреччині. Отож, окрім гри із чеським клубом "Словацко", яка відбудеться о 17.00, волиняни поміряються силами із узбецьким клубом "Нефтчі" (Фергана). Гра проти "нафтовиків" відбудеться об 11.30. Онлайн-трансляцію матчів читайте на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2:1 виграли у Нефтчі, хоча першими пропустили. У наших забили Хомченко (причому пробив так, що порвав сітку воріт) і Бабир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бабир забив за основу "Волині", сьогодні щось здохне в волинських лісах :)

Якщо серйозно, то молодці, що нарешті почали молоді українські форварди забивати, побачимо як зіграє сьогодні "основа", може Суботічу ще доведеться комусь місцем поступатися, якщо не почне забивати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зіграли зі Словацко 1-1, у наших рахунок зрівняв Суботич.

Реальну силу команди побачимо вже мабуть в офіційних іграх, бо на оф.сайті постійно одна і та ж платівка грає "а ми їх весь час давили, а ми ж їх так давили... а вони взяли раз вдарили і два забили"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано, Павлов отримав схоже серйозне ушкодження...

http://www.fcvolyn.net/newsView/479/

Все складалося нормально, шкода тільки, що в останній день Женя Павлов травмувався. Це трохи зіпсувало загальний настрій команди, адже ушкодження сильне, постраждало обличчя й Євгена оперуватимуть
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стали відомими суперники «Волині» на третьому зборі в Белеку

Стали відомими суперники луцької «Волині» на третьому тренувальному зборі у Белеку, який триватиме з 16 по 26 лютого. Впродовж десяти днів лучани проведуть чотири спаринги.

Суперники у трьох з них вже відомі: 18 лютого – збірна Туркменістану, 22 лютого – молдовський «Шериф», 24 лютого – норвезький «Тромсе». Команда, з якою «Волинь» мірятиметься силами 20 лютого, ще визначається.

Гравці «Волині» збираються на заключний третій збір у Белеку 16 лютого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynpost.com/articles/222-gravec-volyni-leandro-meni-dobre-v-ukraini-luck--ce-moie-misto-a-volyn--mij-klub#comments - Леандро про себе і "Волинь"

Трохи шкода хлопця, і не зовсім зрозуміло позицію клубу платити зарплату людині до серпня 2014-го року, коли той тренується з дублем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.fcvolyn.net/newsView/483/ - а оце цікаво! Дем’ян прочитав попереднє інтерв’ю Лео і взяв його на збір :)

А от Павлов, на жаль, випав і, думаю, з Шахтою вже не зіграє, раз не буде проходити останній збір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю,це великий плюс Дем"яненку. Не пошкодує.Леандро трудяга.Свій кусок хліба на полі,він відбігає,відпрацює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...