Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Перше тренування "Волині" в 2013 році,більше тут

3lZANvbmP6g.jpg

p.s. Ура ! Нарешті Рамон повернувся. За час канікул забув,що форма в них - адідас і шапку вдягнув пума ;)

хто знає,Аржанов лишається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

хто знає,Аржанов лишається?

Писали, що тільки на півроку:
«Волинь» орендувала Володимира Аржанова

Напередодні матчу з луганською «Зорею» луцька «Волинь» посилює свій півзахист. У піврічну оренду в київського «Арсеналу» взято 26-річного атакувального півзахисника Володимира Аржанова.

Аржанов Володимир Олександрович

Народився 29 листопада 1985 року;

зріст: 183 см, вага: 78 кг.

Ігрове амплуа: півзахисник.

Володимир – вихованець запорізького футболу. В 16-річному віці дебютував у другій лізі в «Металурзі-2», а вже через два роки провів свій перший матч за запорізький «Металург» у вищій лізі. З початком сезону 2007/08 завоював «тверде» місце в основі запоріжців де через деякий час став ключовим гравцем півзахисту «Металурга». За час виступів у «Металурзі» провів 109 матчів в яких відзначився 15-ма забитими голами. Під час зимової перерви в сезоні 2010/11 Аржанов підписав контракт із київським «Арсеналом». За останні півтора року у складі канонірів провів 26 матчі і забив 3 голи.

У складі молодіжної збірної України Володимир Аржанов провів 5 матчів.

У «Волині» буде виступати під номером 21.

Але спецом передивився по футбольних сайтах (бо самого це питання зацікавило), то не знайшов даних про його повернення до ФК "Арсенал" Київ, бо там і так "непоняткі", так що краще йому в Луцьку лишатися. Як висновок: або все ж таки повертається до Києва, або ще домовляються про продовження оренди/викуп прав. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клімчук пояснив, як ставиться до посади голови Федерації футболу

37378-1m.JPG

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук готовий очолити Федерацію футболу Волині, а нинішнього голову Василя Столяра за певних умов взяти у заступники.

Про це розповів очільник ОДА 9 січня, - інформує «ВолиньPost».

Нагадаємо, що у листопаді 2012-ого року у Федерації футболу Волині назрів конфлікт між заступниками голови Олександром Жуматієм, Василем Кохановським та нинішнім головою Василем Столяром.

Жуматій переконує, що Столяр нічого не робить для федерації, а сам Столяр називає зміну керівництво рейдерським захватом.

Нині на місце голови федерації претендують Василь Столяр, нардеп Юрій Савчук та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, кандидатуру якого підтримує і Столяр.

На запитання, чи погодиться Клімчук очолити федерацію, якщо буде позитивне рішення конференції делегатів, голова Волинської ОДА відповів ствердно. Однак обмовився, що очолювати ФФВ буде лише короткий період часу.

«Якщо затвердять - так. На певний період часу, на короткий», - зазначив Клімчук.

«Я розумію Федерацію футболу Волині так: дитячий футбол, дорослий футбол, там де міцні господарства, пошуки спонсорів, формування нових команд, турніри, поїздки, спілкування... Село збирається на футбол за своїх хлопців вболівати. Оце так я розумію Волинську федерацію футболу», - зазначив Клімчук.

Губернатор каже, що має адміністративний ресурс, аби спонукати голів районних адміністрацій та міських голів відбудовувати стадіони.

Він зазначив, що природа конфлікту за місце на посаді голови ФФВ його не цікавить.

А Василя Столяра, якщо він буде функціонально виконувати функції, він бачить його своїм замом.

«А якщо начальником при начальнику, то ні», - додав Клімчук.

«Футбол, де за 7 мільйонів євро продають гравців, за 27 купують мене не цікавить. Я в тому ділі нічого не розумію, але я розумію, що таке масовий вид спорту. Що це для людей треба, для настрою, для креативу, для здоров’я», - зазначив губернатор.

http://www.volynnews.com/news/policy/klimchuk_poyasnyv_yak_stavytsya_do_posady_holovy_federatsiyi_futbolu/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей СИМИНИН: «Хочется попробовать себя в сборной»

Защитник «Волыни» дал первое интервью после возвращения из отпуска

Сергію, передусім вітаємо із хорошим сезоном і як наслідок – титулом кращого гравця минулого року.

- Дякую за вітання. Дуже приємно отримувати таке визнання від вболівальників, адже саме для них ми граємо і вони найкраще оцінюють чи заслужив ти таке звання, чи ні. Думаю, що кожному з нас було б приємно стати кращим у «Волині».

- А як ти вважаєш, 2012 рік був найбільш успішним для кар’єри футболіста Сергія Сімініна?

- Оціню його позитивно, але сподіваюся, що колись будуть й ще кращі сезони.

- Ти завжди хотів стати захисником?

- В дитинстві завжди хотів, як і всі хлопчаки, в нападі грати, голи забивати. Але коли прийшов у дитячу школу, коли пішли щоденні тренування, то відразу мене в захист відрядили і після того вже там назавжди «прописався». У «дворовому» футболі також спочатку завжди нападника грав.

- Ті дитячі роки у футболі з чим тобі сьогодні асоціюються?

- Мені дуже подобалося все, що було зв’язано із футболом. Тренери, поїздки в інші міста на турніри, тренування… Вдячний долі, що батьки не перечили моїй мрії, дуже допомагали.

- Рівно рік тому у «Волинь» прийшов Анатолій Демяненко. Чи змінилися вимоги тренера персонально для тебе?

- Я б не сказав, що кожного треба було ламати. Змінювалася загальна картинка гри, йдеться про інші вимоги до командної гри. А якщо по особистому налаштуванню, то Анатолій Васильович завжди персонально підходить перед матчем до кожного, пояснює, розповідає, налаштовує.

- А як ти готуєшся до гри суто психологічно?

- Нехай це залишиться секретом, щоб суперники не розкусили (cміється).

- Вболівальники і спеціалісти відмічають твою сміливість та відчайдушність на полі…

- Так, я дуже хочу бути непоступливим у боротьбі в кожному матчі, в кожному єдиноборстві. Напевне це риса характеру. По-іншому не вмію. Треба віддаватися грі. Якщо тренер просить: «До кінця!», отже, так і треба грати.

- Знаєш, за якими техніко-тактичними параметрами ти кращий в українській Прем`єр-лізі?

- Здається, за відборами, так?

- Правильно. Як налаштовуєшся працювати у захисті із своїм візаві перед кожним матчем?

- Хтось технічніший, хтось більш швидкісніший, тому це слід мати на увазі. Отже, мушу вибирати, коли підкат застосовувати, коли технічніше відпрацювати чи на випередження - не дати прийняти м’яча.

- А хто у «Волині» найшвидше може пробігти вправу 7 по 50 метрів?

- Напевне Рамон Лопес. Із ним у цьому компоненті годі тягатися.

- Влітку Анатолій Демяненко пропонував твою кандидатуру Блохіну у збірну країни. Ви розмовляли на цю тему?

- Ні, не було розмови, пізніше дізнався. Звичайно, дуже кортить спробувати себе у збірній Україні. Це мрія будь-якого футболіста. Але це вже не тільки від мене залежить, правда?

- Ти часто підключаєшся в атаку, причому не тільки для того, щоб подати м’яча у штрафну, але й для удару. Були моменти у минулому році, коли нереалізовані моменти аж снилися?

- Ну, щоби снитися, то таким не страждаю. А переймався, наприклад, незабитим моментом у домашній грі із «Динамо». Трохи вище пробив із меж штрафної тоді…

- Який поєдинок «Волині» у минулому році вважаєш найкращим?

- Хоч із «Динамо» та «Шахтарем» навесні добре зіграли, але ж не виграли ті матчі… Так, нас і тренер похвалив за них, і вболівальники, але ж проти «Металіста» на початку вересня видався, думаю, найкращий поєдинок. Виграли його, вважаю, без шансів особливих для харків’ян, які на тоді вже стали міцною європейською командою.

- Кого із правих захисників українського чемпіонату вважаєш найкращим у своєму амплуа?

- Даріо Срна, не дарма він у «Шахтарі» вже стільки років капітанить.

- Модною «фішкою» нині є тема відновлення чемпіонату СНД або якогось спільного чемпіонату Росії та України. Яке твоє ставлення до цього?

- Наразі це несерйозно. Якщо коли-небудь це й станеться, то дуже нескоро і не всі клуби в обох країнах зможуть там грати. Тому навіть теоретично думати про це не варто.

- Чи ставили перед командою якісь цілі на 2013 рік?

- Ще не встигли отримати завдання (посміхається). Був медогляд, кілька днів входитимемо у режим тренувань й готовності, а вже під час зборів дізнаватимемося цілі.

ФК Волынь

http://football.sport.ua/news/177755

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

другий день поспіль наші волиняки бігають в парку

більше фото на офіційній сторінці фейсбук

post-11128-0-82754600-1357814997_thumb.j

post-11128-0-63806700-1357815012_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынь берет на сборы Шумахера

190057.jpg

Анатолий Демьяненко, фото Ильи Хохлова

Как сообщил нашему сайту главный тренер луцкой Волыни Анатолий Демьяненко, 12-го января рано утром команда отправляется на сбор. В

В составе новичков не будет, поскольку, по словам тренера, переговоры по тем футболистам, которые ему интересны "идут туго". Тем не менее, Анатолий Васильевич надеется, что некоторые потенциальные новички присоединятся к клубу уже на сборах.

В принципе, новичком можно считать нападающего Шумахера. "Он же у нас на контракте, поэтому решили дать ему еще один шанс. Как вы помните, его игра в осенней части меня не устраивала, к тому же Шумахер был травмирован и лечился у себя дома. Теперь вот решили еще раз его попробовать", - рассказывает Анатолий Демьяненко.

Появление Шумахера актуально еще и потому что команду оставил молодой нападающий Алексей Бабырь, который, напомним, поехал на сборы с мариупольским Ильичевцем."Бабырь - хороший футболист, но у нас в команде он мало играл, а потому решил воспользоваться шансом и закрепиться в Ильичевце. Впрочем, это еще не факт, что Алексей там останется, ведь контракта он не заключал, а поехал на просмотр. Возможно, мы его еще увидим", - говорит тренер.

Команду на данный момент никто не покинул. "Мы решили на первых сборах дать шанс всем, кто был в команде в прошлом сезоне. Поедет с нами и Вадим Панас, игра которого меня разочаровала этой осенью, ему, как и Шумахеру, мы решили дать еще один шанс. Но уже после первых сборов некоторые игроки могут отсеяться", - «порадовал» футболистов тренер.

Не решилась пока ситуация и с Владимиром Аржанов - опорный полузащитник, которого Анатолий Демьяненко в некоторых матчах использовал на правом фланге полузащиты принадлежит Арсеналу, а в Волыни играл на правах аренды. Сейчас на уровне руководства клубов - Арсенала и Волыни идут переговоры о том, чтобы выкупить контракт Аржанова."Сегодня у Арсенала общекомандное собрание и надеюсь, что уже сегодня что-то решится по Аржанову. 12-го рано утром мы вылетаем на сборы в Турцию и хотелось бы, чтобы Аржанов успел полететь с нами", - подытожил Демьяненко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эксперт: "На решение Коломойского о финансировании повлияли перемены в ФФУ"

... В Луцке ситуация несколько другая.

- Представитель Коломойского (Игорь Палица. - "ГПУ") имеет определенные бизнес-интересы в городе, учредил несколько проектов, баллотируется на выборах, - рассказал человек, приближенный к клубу. - Бросать все это ему невыгодно. Бюджет "Волыни" - 20 миллионов долларов. Его сократят зимой: не дадут денег на зимнюю селекцию за прошлые трансферные ошибки. Не смогли найти хорошего нападающего, хотя просматривали троих, слабо играли болгарские защитники Занев и Илиев.

Демьяненко (главного тренера "Волыни". - "ГПУ") уже вызвали на разговор в Киев по этому поводу, отругали. Команда идет седьмой, но я бы не назвал это заслугой "Волыни" - другие клубы слабые. Лучане играют в непонятный футбол. Демьяненко говорил, что перестроит стиль игры под более комбинационный, но этого не произошло. Даже футбол от Кварцяного - длинные передачи и борьба форварда за мяч - был лучше. Предшественник Демьяненко был незаурядным мотиватором. У Анатолия Васильевича этого нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, по ходу справи геть кепські, якщо вже буратіну - ШумаХєру шанс давати. Та і на збори нікого з новачків не беруть, а таке рідко бувало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, по ходу справи геть кепські, якщо вже буратіну - ШумаХєру шанс давати. Та і на збори нікого з новачків не беруть, а таке рідко бувало...

А Волинь відразу з Луцька на перший збір мало кого нового і в інші роки везла. В основному народ вже відразу в "теплі краї" приїжджає... Хоча амністія Шумахера і Панаса насторожує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот вам і трансфер

Максим Шацких продолжит карьеру в "Волыни"

Вечно молодой нападающий украинского чемпионата продолжит свою карьеру в Луцке. Как стало известно Football News, форвард «канониров» Максим Шацких в ближайшее время станет игроком Волыни.

Узбекский футболист из-за сложившейся ситуации в киевском Арсенале вынужден был начать поиски нового места работы, и на луцкую команду выбор пал неспроста. Шацких не один сезон поработал вместе с нынешним главным тренером Волыни Анатолием Демьяненко, и за это время у двоих известных в прошлом динамовцев сложились хорошие отношения.

Отметим, что в составе киевского Динамо Максим Шацких становился чемпионом Украины, а также обладателем Кубка и Суперкубка страны. За столичный Арсенал нападающий сборной Узбекистана провел 81 матч, в которых забил 21 гол.

http://www.dynamomania.com/news/190768-maksim-shatskih-prodolzhit-kareru-v-volyni

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще би Кобахідзе з Ковпаком -і про Шумахера можна забути, як про страшний сон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шумахер всеодно нікому не потрібний, а на контракті у Волині, взяли з собою бо треба ж комусь на зборах ворота носити, гроші відробляти.

А про Шацьких я думаю це добре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби ще Павлов навчився у Шацьких окрім майстерності ,ще й скромності- результат би не забарився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27-летний хавбек Владимир Аржанов может оказаться в российской премьер-лиге. Срок действия арендного соглашения по поводу Аржанова между Арсеналом и Волынью завершился, но, согласно определенной информации, на сегодняшний день между футболистом и непосредственно луцким клубом новый контракт еще не подписан, и игроком интересуются несколько клубов из РПЛ.

Напомним, Аржанов является воспитанником запорожского Металлурга, в 2004-2010 годах играл в составе этой команды, привлекался к матчам молодежной сборной Украины. С 2011 года футболист играл в киевском Арсенале, откуда на правах аренды перешел в Волынь уже по ходу нынешнего сезона. Тем не менее, за луцкую команду он успел 12 матчей в чемпионате страны, в которых отличился двумя голами.

Football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Главный тренер ФК "Волынь" Анатолий Демьяненко прокомментировал информацию о том, что форвард киевского "Арсенала" Максим Шацких в ближайшее время может усилить луцкую команду.

Наставник лучан отметил, что ему интересен этот исполнитель, но в настоящий момент говорить о трансфере Шацких преждевременно.

"Конечно, я хорошо знаю Максима и его возможности. Не буду скрывать, что мы ищем нападающего, и если будет возможность, пригласили бы его в "Волынь". Но пока он игрок "Арсенала", и там решается его будущее, поэтому пока вопрос этого перехода закрыт", - заявил Демьяненко.

Он также сообщил, что 11 января команда выезжает в Киев, откуда вылетит на сбор в Турцию. "Новичков нет, но, возможно, кто-нибудь присоединится на сборе в Турции, где команда будет закладывать фундамент физической подготовки", - отметил тренер.

По данным СМИ, Максим Шацких из-за сложившейся ситуации в киевском "Арсенале" вынужден был начать поиски нового места работы. Форвард не один сезон поработал вместе с нынешним главным тренером "Волыни" Анатолием Демьяненко в киевском Динамо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1dd8b.gif

Юрій Савчук: Вперше чую, що "Волинь" може знятися зі змагань

Колишній віце-президент "Волині", а нині народний депутат України не вірить у скруту луцького клубу

- Щиро кажучи, вперше чую, що мій колишній клуб може знятися зі змагань. У команди заплановані навчально-тренувальні збори в Туреччині, тож вона готуватиметься до продовження участі в чемпіонаті. Днями (розмова відбулася 9 січня ввечері) я мав розмову з головним тренером "Волині" Анатолієм Дем’яненком. Він був налаштований оптимістично й сказав, що жодних фінансових труднощів у клубі не відчувається. Навпаки, всі думки його були пов’язані з майбутнім підготовчим етапом в Анталії. Думаю, що інформація про якісь фінансові негаразди "Волині" - не більше, ніж чиясь спекуляція.

Тим часом, того ж 9 січня, гравці "Волині" вийшли з відпустки. У Луцьку команда проведе три дні, а вже 12 січня вирушить на перший збір до Туреччини. Наразі новачків у команді немає, проте з основою тренуються гравці молодіжного складу: Артем Щедрий, Віктор Хомченко та Дмит­ро Задерецький.

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що відразу три клуби Прем’єр-ліги можуть знятися зі змагань.

11.01.2013 18:39

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50f041b8.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аржанов: "В Волыни меня все устраивает"

– Владимир, по информации нашего сайта у вас сложилась ситуация, когда вы оказались между киевским Арсеналом, луцкой Волынью и клубами российской премьер-лиги. Скажите, что же происходит на самом деле и к какому выбору склоняетесь лично вы?

– В принципе, сейчас еще идут переговоры с луцким клубом, просто на данный момент контракт еще не подписан. Знаю, что есть хороший, сплоченный, меня очень тепло встретили.

– Перед началом сезона говорили, что Волынь будет претендовать на еврокубки. В итоге зимовать команда ушла на 7 месте, отставая от «еврозоны» всего на три очка. По вашему мнению, луцкая команда способна уже к следующему лету пробиться в еврокубки?

– Для этого нам надо будет выигрывать игры с прямыми конкурентами. Если удачно пройдем эти игры – думаю, все возможно. Тем более, отрыв не такой уж и большой.

– Зимой пресса друг за другом записала в проблемные клубы Арсенал, Кривбасс, Волынь. Вы, как футболист, заметили ухудшение дел в Луцке?

– Абсолютно нет. Все выполняется вовремя, в основном, о подобных проблемах слышал из СМИ.

– Хорошо, отойдем от проблем к «мирской» жизни. Где провели отпуск?

– С женой ездили в Италию – побывали в Милане и в Риме.

– За родным запорожским Металлургом следите? Душа не болит при виде такого стремительного падения?

– Конечно, переживаю, всегда слежу за родной командой, созваниваюсь с ребятами. Могу судить только со стороны – жалко, конечно, но, может, это и к лучшему. Может, ситуация поменяется в лучшую сторону и будут в Запорожье больше родной клуб чтить.

– Зато ряд ваших бывших одноклубников разошлись по сильнейшим клубам страны – от Динамо до Шахтера. Контакт с ними поддерживаете? Спрашивали, как они себя чувствуют в составе грандов?

– Не со всеми получается часто общаться, но я их поддерживаю и желаю им успеха. Думаю, они сделали правильный выбор – не каждому выпадает такой шанс, попробовать силы в таких уважаемых командах.

Артур Валерко, Football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынь определилась с программой спаррингов

Первым соперником луцкой команды станет «Мюнхен 1860»

Стали відомими суперники луцької «Волині» у товариських матчах на першому зборі у турецькому Белеку.

Зокрема, 17 січня «Волинь» поміряється силами із німецьким клубом «Мюнхен 1860». Підопічні Александра Шмідта ідуть наразі шостими у другій Бундеслізі і готуються у Белеку до відновлення свого чемпіонату, що стартує на початку лютого.

19 січня лучани гратимуть із однією із найсильніших команд Азейбарджану – «Азалом», у складі якого чимало збірників своєї країни. Зазначимо, що «Волинь» у позаминулому році вже зустрічалася з «Азалом» у контрольному поєдинку – 27 січня 2011 року лучани поступилися азербайджанцям з рахунком 1:2 (голом у волинян відзначився Олексій Бабир). Після цього, 21 січня підопічним Анатолія Демяненка протистоятиме один із найсерйозніших візаві – загребське «Динамо», учасник цьогорічного групового етапу Ліги чемпіонів.

А от суперник останнього, четвертого контрольного поєдинку, який відбудеться 25 січня, наразі ще невідомий і визначиться пізніше.

Нагадаємо, що перший тренувальний збір «Волині» триватиме з 12 по 26 січня у турецькому Белеку.

ФК Волинь

http://football.sport.ua/news/177967

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20130112103813.jpg

Луцька «Волинь» сьогодні вночі дісталася автобусом Києва й вранці відлетіла із Борисполя до турецького міста Белек. Із 12 по 26 січня волиняни проводитимуть тут перший зимовий тренувальний збір. Команда житиме у готелі «Глорія Верде Резорт», тренуватиметься та гратиме спаринги на місцевому спортивному комплексі, що складається із кількох полів.

Анатолій Демяненко взяв до Туреччини 25 гравців.

Воротарі: Віталій Неділько, Максим Старцев, Сергій Літовченко.

Захисники: Сергій Сімінін, Валентин Ілієв, Петар Занєв, Ванче Шиков, Ян Масло, Олег Шандрук, Дмитро Задерецький.

Півзахисники: Сильвіу Ізворану, Ігор Скоба, Ерік Бікфалві, Сергій Пилипчук, Рамон Лопес, Саша Стевич, Вадим Панас, Артем Щедрий, Юрій Федосенко.

Нападники: Абайомі Овонікоко, Душан Савич, Євген Павлов, Даніель Суботич, Тьяго Шумахер, Віктор Хомченко.

Відзначимо присутність у складі бразильця Шумахера (він попри те, що не був заявлений за «Волинь» із вересня минулого року, перебуває на контракті в клубі), трьох гравців молодіжного складу – Артема Щедрого, Дмитра Задерецького та Віктора Хомченка, а також 23-річного правого півзахисника Юрія Федосенка (уродженець Ковеля, пограв у кількох першолігових командах, а також у Польщі). Олександр Насонов та Віталій Приндета пропускають цей збір через участь у Кубку Співдружності в складі молодіжної збірної України U-21 і приєднаються до «Волині» тільки під час другого тренувального збору.

Вирішується питання й по Володимиру Аржанову, який у першій частині чемпіонату був орендований в київського «Арсеналу». Ймовірні також приїзди інших гравців на перегляд вже безпосередньо у Туреччину.

Олексій Бабир перебуває на перегляді в маріупольському «Іллічівці».

Нагадаємо, що у Белеку «Волинь» зіграє чотири спаринги, суперники по трьох уже відомі: «Мюнхен 1860» (17.01), «Азал» (19.01) та «Динамо» Загреб (21.01).

Приємно бачіти молодняк + рамон, неприємно - все інше...

Не розумію чому дали шанс Шумахеру і Панасу, а на Леандро як завжди кладуть йух =/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де Герасимюк? З Леандро може просто розірвали контракт?

Загалом добре, що всі лишилися, можливо, з грошима дійсно не все так гладко, тобто на нові трансфери не дали, а на ЗП вистачає. Аржанова треба якось підписати. А от щодо хорошого нового форварда, то маю сумніви, що знайдуть за невеликі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де Герасимюк? З Леандро може просто розірвали контракт?

Загалом добре, що всі лишилися, можливо, з грошима дійсно не все так гладко, тобто на нові трансфери не дали, а на ЗП вистачає. Аржанова треба якось підписати. А от щодо хорошого нового форварда, то маю сумніви, що знайдуть за невеликі гроші.

В Олега закінчується контракт, він шукає варіанти продовження кар`єри

прес-аташе ФК "Волинь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де Герасимюк? З Леандро може просто розірвали контракт?

Загалом добре, що всі лишилися, можливо, з грошима дійсно не все так гладко, тобто на нові трансфери не дали, а на ЗП вистачає. Аржанова треба якось підписати. А от щодо хорошого нового форварда, то маю сумніви, що знайдуть за невеликі гроші.

В Олега закінчується контракт, він шукає варіанти продовження кар`єри

прес-аташе ФК "Волинь"

слава тобі Боже, може наврешті це поліно кудись зникне...від "перспективного волинського Недведа" залишилось просто порожнє місце...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика Україна, а знайти меткого хлопця не можна. Чи вже ніхто слави та грошей не хоче?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шацких подписал контракт с Черноморцем

190532.jpg

Максим Шацких, фото И.Хохлова, Football.ua

Нападающий Максим Шацких подписал трудовое соглашение с одесским Черноморцем.

По информации официального сайта Моряков, контракт узбекского форварда с клубом рассчитан на 2,5 года.

Шацких уже прибыл в Турцию и приступил к тренировкам в составе своей новой команды.

Напомним, ранее Максим защищал цвета киевских Динамо и Арсенала, в составе которых провел в чемпионатах Украины 298 матчей и забил 118 голов.

Отметим, что в 2011 году футболист получил украинское гражданство.

источник: ФК Черноморец (Одесса)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...