Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Виталий Кварцяный: "Главным тренером "Волыни" я точно не буду"

- Я видел информацию, которая распространилась в Интернете... Пока ничего не буду говорить, наверное. Есть вопросы, которые нужно еще обсудить. По-разному может сложиться ситуация, но главным тренером "Волыни" я точно не буду.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо він не буде головним тренером,то цілком можливо,що займе якусь вищу посаду. У власників амбітні плани,взяти хоча б розбудову стадіону та інфраструктури.Там також керівники потрібні.

ЗІ:Кварц-не хлопчик для побиття,а хитрий лис,я за нього не переживаю. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Кварца по різному можна ставитися, але одне точно - ніхто інший не буде стільки душі вкладати в цей клуб як він. Лишається тільки вірити, що ще все переміниться і ми знову побачимо В.В.К. головним у Волині - його команді!

про вкладання душі почали багато говорити після того як сам Кварцяний сказав "я вкладаю душу". Гарно розпіарив себе. Мені ж Кварцяний запамятається хамовитим коміком, під керуванням якого матчі зливались наліво і направо. А всі досягнення це результат легіонерізації ФК "Волинь", що абсолютно спотворило обличчя клубу. І на жаль, це обличчя довго ще в Україні буде асоціюватись з обличчям "душевного" тренера

Дарма ти так! Здавання, коли воно було, диктувалося фінансовими можливостями клубу. Легіонаризація - аналогічно + загальна ситуація в укр. футболі. От тільки покажи мені ще бодай одного тренера, котрий викладався би як Кварц під час ігор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як каже Сьомін "давайтє нє будєм дєлать трагєдіі" :)

Погодьтесь, минулої весни в багатьох виникала думка про те, чи Кварц зможе щось з "Волинню" зробити. Та і під час цього деякі матчі в стилі а-ля міні-Сток-сіті викликали думки - чи зможемо з таким прямолінійним футболом чогось добитися. Тобто те, що Кварц не ідеальний тренер знають всі. І час від часу в більшості тих, хто трохи розбирається в футболі виникала думка "а може то нам тренера з більш комбінаційним баченням футболу взяти, а не Кварца..."

Але от саме зараз, саме в цей момент відставка є нелогічною. По чемпіонату: так, лише 12-е місце до зими, минулого року були 6-і, ніби як можна критикувати, але ж - хтось чув про завдання на сезон? Хоч якісь, від Столяра, від компаньона Палиці? Лише одного разу Кварц проговорився - 14-е місце. Так тоді завдання виконане, всьо путьом, чому відставка? А Кубок - це що, вже взагалі не турнір? Порвати "іллічів" з історично-розгромним рахунком, дати такий трилер з "Дніпром", вихід в 1/4 при непоганих шансах проходу далі, аби на "Шахту" не попати! Тобто по грі причин відставки взагалі немає.

Отже, відставка швидше "за базар", це прикро. Це легенда "Волині" і просто Волині, що тут сперечатися? Ми ж маємо досвід Рівного, Тернополя, Франківська - міст, які можна рівняти з нашим. Кварц дуже багато зробив для "Волині" і за це честь йому і хвала! Він був і є патріотом цієї команди і цього міста. Тому я дякую йому особисто через "Борду" за все :)

Але давайте жити далі! Навіщо писати "всьо, піпєц, пердів", ми ж нічо ще не знаємо. Давайте вірити в краще, надіятися що "Волині" все вдасться навіть з новим тренером!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынь: Кононов или Ковалец?

Волынь: Кононов или Ковалец?

Увольнение Виталия Кварцяного стало шоком не только для самого тренера...

После вчерашнего увольнения с поста главного тренера «Волыни» Виталия Кварцяного, тренерский штаб и персонал клуба находятся в недоумении, ведь ничего не предвещало беды в последние несколько лет работы этого опытного специалиста в клубе.

А в это время поговаривают о серьезных изменениях в клубе. Как стало известно Sport.ua, в клубе многим работникам повысили заработную плату, строится новая база, искусственные поля... На развитие клуба приходят серьезные вливания и не исключено, что именно по этой причине был уволен Виталий Владимирович, проработавший в клубе последние 10 лет.

На замещение вакантной должности рулевого луцкого клуба уже активно прочат экс-наставника «Карпат» Олега Кононова и бывшего тренера «Оболони» и ФК «Львов» Сергея Ковальца. Поговаривают также и о возможном интересе со стороны «Волыни» к Александру Заварову, однако, этот вариант маловероятен в связи с занятостью экс-наставника киевского «Арсенала» в подготовке страны к Евро-2012.

Sport.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний уміє найти хорошого гравця за "мішок картошки (С)" і зробити з нього класного гравця, за прикладами далеко ходити не треба. Стиль гри яку сповідує Волинь теж має право на існування, це доказав той же Сток-сіті. Та і сама ж Волинь це показала і у матці з Дніпром, Іллічівцем та і з тим же Металістом і ці ж матці продемонстрували що команда є боєздатна. Якщо нові власники хочуть розвивати клуб то ІМХО відставка Кварцяного виглядає як мінімум нелогічною.

ІМХО ні Кононов ні Ковалец не зможуть чогось досягти з цією командою а на побудову нової треба і час і гроші. От Заваров це було б цікавіше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитав коменти з приводу звільнення. Маю непереборне бажання вставити свої пять копійок, для пацанів які "бєгают во дворє", "пєрєживают за каманду" чи просто в дитинстві вдарились головою в штангу і на цій підставі дозволяють собі глубокомислєнні судження про те як має розвиватись команда професіоналів премьєр-лігі... Два величезних прохання:

1. Не смійте в цей момент гнати на Кварца. Він йде... а тому або добре, або нічого. Це легенда для нас. Більш ніхто і ніколи не досягав з командою переферійного українського міста подібних результатів. І всі ми з вами разом взяті навіть уявлення не маємо яких це зусиль і таланту вартує.

2. Разом з тим заганятись і порівнювати його з Лобановський і навіть робити висновки, що різниця всього в наявних фінансових ресурсах, а то б Кварц..... ВВЛ ледь все що має український клубний футбол повигравав, єдиний український тренер якого дійсно поважає весь Світ, а ви........ туда Кварца пхаєте. Тьфу. Слів немає.

Не хотів писати. Але не стримався. Ну не можна ж такий відвертий брєд гнати. Хоча розумію, що це форум і тут все можна, і навіть треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі у Кварцяного дві пропозиції: спортдир у "Волині" або аналітик на 2+2.

Власна думка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль сьогодні такі, як Коломойський можуть купити всю Волинь(і команду теж ) з потрохами.Вони хозяєва жизні , а ми (і Кварц в тому числі)-лише пішаки в їх волохатих руках.

Кварц поплатився за довгий язик.Коломойський не поклав трубку, а Кварц сказав Столяру все , що думає про Бєню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі у Кварцяного дві пропозиції: спортдир у "Волині" або аналітик на 2+2.

Якщо це права, то дуже хотілось би, щоб Кварцяний залишився в структурі клубу, а місце спортдира думаю йому більш ніж підходить, як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та при чому тут Коломойський??? Рішення про звільнення Кварца назрівало вже давно, просто він не подобається новому власнику, а людина яка вкладає великі гроші в команду має повне право мати тренера з яким би можна було нормально працювати, як тандем Ахметов-Луческу, Суркіс-Сьомін, Ярославський-Маркевич. При всій повазі до Кварцяного зарас в нас такого немає, Палиця видно більш інтелегентніша людина і для нього Кварцяний не підходить. Чесно кажучи якщо згадати пресконференції за весь чемпіонат то трохи якось стидно за нашого тренера, команду, це кожен тиждень над ним сміється вся Україна, постійно, і цим самим достається і власникам команди наприклад "шо то за в тебе тренер такий клоун"? Ви думаєте таких питань ніхто не задавав Палиці?)) До чого веду, якби я допустим прийшов як інвестор з Донецька чи Києва в якусь місцеву команду з тренером-ідолом типу Кварца я б прийняв аналогічне рішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коломойська жидо-сволота скоро згноїть "Волинь"... Перший крок зроблено. Думаю, Кварцяному вистачить сили волі не залишатися в цьому брудному і продажному українському футболі. А за команду прикро, проте найгірше, що ми, лучани і волиняни, нічого вирішити не можемо, бо кукловод знаходиться далеко, в Дніпрі..

P.S.

2 special

а ти хоть знаєш хто таке Палиця??? в гугл спочатку зайди, ніж писати "мудрі" тєми.

нікому не здається дивним шо цей мужик з нікого за останній рік став головним ньюз-мейкером міста і чи не найбагатшою людиною області? Звідки бабоси так швидко з'явилися у людини, яка ще рік тому була "ніхто"?

шоб не смахувати на бабку-сплєтніцу, додаю посилання на цікаву статтю, хоча їх таких багато можна знайти в павутині.. клац.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в продовження теми :0165:

1) Спочатку було ось це:

2) Незабарилась відповідь "небритого":

Коломойский обвиняет Кварцяного и судей

Босс днепрян напрямую обвинил наставника Волыни и арбитра Игоря Ищенко в страшных футбольных грехах.

3) президент клубу, В.Столяр гідно став на сторону свого давнього однодумця та товариша Кварцяного.

Президент Волыни ответил Коломойскому

"Я тоже могу сказать, что Днепр сдал игру в последнем туре, проиграв вдевятером. Это мнение Коломойского, у меня мнение другое, - заявил Василий Столяр.

ЦЕ ще раз підтверджує, що Столяр НЕ міг бути ініціатором звільнення і у його слвоах аж ніяк не прослідковується якась назрівша ідея, що Кварц вичерпав себе у клубі (на що дехто вище натякав). В цьому контексті звільнення Кварца без чіткого пояснення, його ж неоднорічним товаришем та однодумцем, Столяром, видається ще більше незрозумілим. Дураку понятно, що ініціатором цього рішення був головний акціонер - І.Палиця, який дефакто є правою рукою Ігоря Коломойського, про що неодноразово згадувалось в інтернет джерелах та ЗМІ.

І ще один факт. ЧОму І.Палиця почав настільки активну діяльність в Луцьку саме зараз?

"Романюк (мер міста, екс.голова Волинського "Привату") - Коломойський (власник "Привату") - І.Палиця - (права рука попереднього)"

Цікавий ланцюжок, чи не так? :)

Тепер прослідковуєте взаєможалежність: "Коломойський-Волинь" ? :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Ахметова таких креатур майже половина президентів нашой прем'єр ліги, і шо він всім приказує шо і як робити??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так і приказав Коломойський , після того як почув про себе ,,по забутому виключити,, мобільнику Столяра, що перед цим розмовляв з Коломойським.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, что Коломоя здесь не причем. это дело Суркиса. а Коломойский в футбол практически не лезет. вот его Днепр судят как хотят, а он же руководит судьями, как мы знаем. и что? ничего, он в Швейцарии, ДД здесь. а Суркису просто надоел Кварц, его клоунада, хотя и правдивая. считаю, что это пока ему предупреждение и через некоторое время он вернется. хотя опять же Кварцу сильно и не нужно волноваться, 25% он все же имеет акций ФК Волыни. кстати, идут слухи, что тренером клуба может стать Заваров, Кононов или Ковалец ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

После расставания с Виталием Кварцяным луцкая "Волынь" активно подыскивает нового главного тренера. Как стало известно Football News из достоверных источников, сейчас клуб ведет переговоры с известным украинским специалистом Анатолием Демьяненко.

Стороны вышли на стадию переговоров, и вполне вероятно, что в скором времени бывший наставник киевского "Динамо" возглавит команду из Луцка.

Напомним, что в свое время Демьяненко уже работал в Украине, когда был в тренерском штабе "Динамо". В 2008 году специалист возглавлял азербайджанский "Нефтчи", однако проработал в Баку всего полгода. Сейчас Анатолий Демьяненко является тренером узбекского "Насафа", с которым в 2011 году выиграл Кубок АФК.

http://terrikon.com/posts/106260

і всьотакі Бош мураббІй?

Главный тренер узбекского "Насафа", украинский специалист Анатолий Демьяненко опроверг слухи о том, что ему поступило предложение возглавить луцкую "Волынь", которая рассталась с главным тренером Виталием Кварцяным.

"Я сейчас нахожусь в отпуске, в Карпатах, - передаёт слова Демьяненко корреспондент "Чемпионат.com". - Действительно, сегодня мой телефон обрывается, но не от предложений, а от слухов, что я могу возглавить луцкую команду. Никаких официальных предложений на этот счёт мне не поступало.

У меня ещё на год контракт с "Насафом", 4-5 января я возвращаюсь в Узбекистан, а 10 января команда отправляется на сборы. Если поступит предложение от "Волыни"? Посмотрим. Об этом можно думать, когда есть конкретика, а её нет".

дуже, кстаті, удобне місце для переговорів в Карпатах....особливо в Буковелі або Яремчі, де практично всі шалє або просто готелі належать і Ігор Валєрійовичу та Ігору Петровичу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...